Šta je novo?

FIFA 18

Razmisljam i ja o Del Pjeru bogami, Bojan koristi Prime vec dugo i rekao bih da je zadovoljan. Jedna od najboljih mid-game ikona to je sigurno, sad da li ce se istaci baby verzija u end game kada svi imaju 95 TOTS igrace, ne znam.

Razmisljam i ja o Del Pjeru bogami, Bojan koristi Prime vec dugo i rekao bih da je zadovoljan. Jedna od najboljih mid-game ikona to je sigurno, sad da li ce se istaci baby verzija u end game kada svi imaju 95 TOTS igrace, ne znam.

Pa da, to i mene mori. a da imam coina, sigurno bih uzeo prime, bukvalno je svi hvale. Gledam da je firmino tots pao na 400k, poprilično mi j eprimamljiv kao i sbc KDB , najviše zbog pekova, a i ta kartica me urniše svaki put u WL 😀

Pozdrav ljudi, imam problem sa igrom. Narodna verzija, nije preko Origina. Izbacuje me iz igre, DirectX problem. Ima ih puno na netu tema oko tih problema, ali nigde resenja. Resenja tipa Window mode, promena DirectX Auto na DX11 i slicno... sve sam probao. Updateovao sam drajvere, obrisao, instalirao starije, instalirao novije... Radi koliko radi, cim udjem u Manager Mode, pozadina (slika stadiona) krene da treperi i izbaci me iz igre. I dobijem ovu poruku u atachmentu.
i5 + 8GB + HD6750 1GB. Ja odbacujem sumnju da je graficka problem, jer igra radi bez problema ni da stucne. A iste probleme imaju ljudi sa 4GB ili 6GB novijim grafikama.

Jel imate neki fix mozda za ovo?original.png

@Mixer93 Probaj resenje da nadjes na EA forumu ili eventualno otvori topic na fifa redditu. Probaj neku prethodnu verziju drivera or something.

Del Piero je jedina ikona koju sam radio i prezadovoljan sam. Prilagodio sam igru njegovoj brzini s obzirom da nije brz kao Mertens koga sam ranije forsirao jer volim taj tip igraca na CAM. Sa Hunter karticom mu je brzina i vise nego dovoljna, a o tome kakav sut ima verujem da ne treba trositi reci. Ubija pauka kod finesse suteva sa obe noge, driven shot mu je neodbranjiv etc...

Vredi svaku paru, ali sa ovim prenabudzenim karticama mozda se vise ne isplati da se radi osim ukoliko volite samog igraca. Opravdace on svaki coin, ali mozda moze da se nadje igrac slicnih karakteristika za manje para.

Nije vise ni nesto skup, trejdabilni prime je 500k.

Onda ga preporucujem samo tako. Na kraju krajeva uvek ga mozete prodati ako vam se ne dopada uz neki mali gubitak.

Ja ga cekam da padne na pc oko 550k posto imam toliko koina. Privlaci me i kdb toty ili tots

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja imao 600k i resio da probam da odradim Gullita jer sam imao mnogo high rated untradable kartica i prosao sam i vise nego dobro.

Dobio tots Daglasa Kostu koji je trenutno oko 350k i tots Ronija Lopeza iz Monaka koji je oko 55k uz dosta 83/84 kartica koje sam ubacivao u sbc.

Na kraju sam uspeo da sacuvam Kostu i odradim ceo sbc i da mi ostane 50k. Prodao sam tots Casemira, pa sam sada na oko 280k + Kosta od 350k sto bi znacilo da sam po nekoj cudnoj matematici malo i u plusu. 😀

Sad cekam tots sbc, prizeljkujem Tijaga Silvu ili Markinjosa i SMS-a ili pjanica, pa da napokon izbacim ovaj junajtedov duo iz odbrane. 🙂

45591bf48bdba41cf4e69e18a5f9c892.jpg
6f4a1cc9ba50597bdafaa31e8c811d66.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Svaka cast!
Najbolja od najboljih, da te posluzi 🙂

Cene su krenule vrtoglavo da padaju.. pratim firmina, kdb i adp, rekordno niske a vrv ce najnize biti u utorak

Jucer kupio ADP prime za 500k.
Danas je cijena 360k. Nevjerojatan pad.

Pa da, to je to. Ja sam sacekao ali sad ne znam dal cekati jos ili uzimati :/

Au, nisam video ovakav crash do sada. Cr7 ce biti ispod 500k, a Mesi ispod 200, mislim da se tome malo ko nadao.

Uzeti skupe igrace sada, ili cekati sledecu nedelju?

Svaka cast za Gulita, bas si imao srece!

Poslednja izmena:
Grafik za Nejmara koji je blizu 100k.

313g2mb.png

Au, nisam video ovakav crash do sada. Cr7 ce biti ispod 500k, a Mesi ispod 200, mislim da se tome malo ko nadao.

Uzeti skupe igrace sada, ili cekati sledecu nedelju?

Svaka cast za Gulita, bas si imao srece!

Da sam znao da ce ovoliki crash da se dogodi sacekao bih i jos bih bio u plusu. 😀

I, sta ste izvukli?

Ja Chiesu. :/ Eh, makar je italijan.

Ja Kimpebea i Kolarova. Ovog prvog ne bih ni u vocnjak da bere sljive, a kod Kolarova mi je srce stalo. Zaboravio sam da je u tots timu i pomislio sam da sam dobio Milinkovic Savica. Umro sam.

Ni jednog, a ni drugog necu koristiti. Mozda Kolarov kao cdm/cb sub, ali tesko.

Kako si 2 dobio?

gle, ima i Ligue 1 😀

Dobio Aouar-a, whatever.

Poslednja izmena:
Ja Allana. Strašno. Cela Fifa je za mene prevara, od utakmica do ovih pakova. Taman sam je bio malo batalio a čini mi se da će sad biti stvarno kraj, barem za ovu sezonu. Milion pakova sam otvorio i dobio sam 2 IF igrača od specijal kartica za celu godinu. A i te što sam dobio su Dante i neki tio iz Paname. Uradim i kalćo premium SBC i dobijem de rosija 83 i neke pacere. Nisu čak ni rare. To je kao premium apgrejd.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Da se nadovezem na moj problem, mozda nekome pomogne. Pozajmio sam od druga GTX770 i nema nikakvih problema u igri. Znaci ipak je problem grafika, ali rekao bih da je 99% problem u drajverima. Ipak je to stara karta, moze da se nosi sa igrama jos koliko toliko ali nema vise podrsku nazalost.
Pitanje, jel GT 1030 dovoljna za FIFA 18 i PES 18?

Ja Allana. Strašno. Cela Fifa je za mene prevara, od utakmica do ovih pakova.

Allan je jedan od najboljh box to box midfildera.

Au! 🙂

Insigne je bog.

Gde da ga stavim? Na CDM (tu mi je SMS) ili na CAM (ti mi je Pjanić) ili na klupu?

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

CAM, ima da razbija!

Ja na kraju konacno zamenio SBC Giovinca sa TOTS, i oseti se razlika, a sada je samo 60k.

Uskoro pada kupovina konacnog tima, bas se lomim, i mnogo je dobar izbor sada.

Inace, bas se mucim za ovaj ROW objective za TOTS Gomisa, pakleno je tesko u visim divizijama.

Poslednja izmena:
Ma taj objective za Gomisa je totalna tortura. Bolje kupi tim i uzivaj u igri jer imas dovoljno coinsa da ti propustanje te kartice nece promeniti nista.

Ja sam odradio "samo" Gulita, pa sam opet vratio zelju za igrom. Ne smem ni da pomislim sta bih radio da imam 2 miliona coinsa kao ti. 😀

Nazad
Vrh Dno