Šta je novo?

FIFA 18

Skoro 3 miliona 😀

Kontam da ce mi dobro doci kao fodder u nekom SBC-u za jace ikone, ili za Ultimate TOTS.

Ja evo već treća nedelja kako nisam upalio Fifu. Ove TOTS kartice mi ubile volju za igrom. Lepše mi je bilo sa ikonama da igram. Pre svih tih timova. Probaću sigurno WC i to je to od mene. Čekam 19.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta učiniti ljudii? 🙂
e8ea9d18253f0637710c47759004094c.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ma kupuj! 🙂 Na kraju krajeva ipak je to samo virtuelna valuta, a igra polako gubi igrace. Uzivaj dok mozes.

Ja sada testiram Del Piera na ST i False 9 u 352 formaciji sa CR7 u napadu i Gullitom na CAM i odusevljen sam. Poceo sam ligu sa 1-2-1 pokusavajuci da odradim onaj objective za tots Maregu i zabatalio. Dodao Gulita u tim i promenio formaciju u gore navedenu.

Ladies and gentlemen, The Gullit effect! 😀

9578f5df2f974f5c29a905dae139d99a.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Edit: Ne znam zasto pokazuje u Form poraz i neresenu kad se pokidah da osvojim diviziju poslednjih sat vremena. Glupi EA, upropasti mi post. 🙂

Poslednja izmena:
Pa jel bas toliko dominantan???

Ruku na srce 4 od tih 6 utakmica je bilo relativno lagano. Dve su bile rage quit posle Gulitovog gola, a poslednje dve su bile bas teske. Obe dobio samo golom razlike.

Ima necega u njemu sto ga izdvaja od ostalih, to je garantovano. Npr heel to heel flick mu je neverovatan jer ima ogroman korak, roling radi neverovatno brzo s obzirom na to koliko je visok, 5 star weak foot. Na CAM sa stay forward radi takva utrcavanja da je to perverzija, a moze da igra ST, CF, CAM, CM i CDM bez problema.

Na sve to dodaj i psiholoski momenat kada protivnik vidi da imas Gullita. Znam da meni cele godine nije bilo svejedno kada ga vidim u protivnickoj ekipi. Ne znam koji pro igrac je rekao da je Gullit igrac koji najcesce tera na rage quit, ali je definitivno u pravu. 🙂

Nije slucajno sto ga SVI pro igraci imaju u svom timu.

Ukoliko neko planira da ga radi sada je pravi momenat jer su dva tots tima u toku i lepa je sansa da se povrate ulozene pare (iako nema potrebe jer je Gullit end game kartica). Sve untradable kartice se mogu ubaciti u sbc jer sada za JAKO male pare mozete sklepati odlican fitnes tim (ili napraviti jedan od preostalih untradable). Nema potrebe za dva jaka tima. Jedan end game i jedan da se odmori taj tim kroz jedan fitness mec.

ADP je zmaj. Samo cepaj finesse i uzivaj. 😉

Poslednja izmena:
Pa ljudi zbore da je Gullit game changer..
Padawane znas sta ti je ciniti, sad ili nikad 🙂

Pa da sam ja 3m imao, ja bi dosad 4 gulita imao [emoji16]

Poslednja izmena:
Pa ne, mozda bi imao eventualno 2 🙂 Ne verujem uopste u pack luck od icon SBC-ova, tu mozes da povratis 30-40k.

I.. danas konacno taj WC mod stize. Ocekivanja? 😀

Ja se tesim da necu uci u to.. a realno hocu 🙂

Ja evo skidam update i mozda cak uspem da odigram jednu utakmicu pre nego sto krenem na posao, pa javljam utiske kasnije.

Pravicu juznoamericki tim verovatno, nekako mi najbolje deluje. Ako ima da se bira kroz starter pack direkt cu Brazil, pa cemo da vidimo. 🙂

Edit: Kazu da koju reprezentaciju uzimas kroz starer pack njihov grb i dresove koristis do kraja, pa neka ide zivot. Uzecu Srbiju, pa cu kroz igru da izvlacim ostale igrace. Malo patriotizma nije na odmeh, screw Brazil. 😀

Edit 2: Auuuu tuga ziva. Najbolji igrac Carvahal. Dobio jos Harta i Kramarica. 😀

Poslednja izmena:
A kakav je gameplay, sve isto???

Javljam uskoro ako uspem da odigram koju, ali mislim da necu moci. Zakasnicu na posao, a vec imam zuti karton kada su te stvari u pitanju. 😀

Edit: Necu igrati sad ipak. Dresove dobijate kroz packove, ali grb koristite do kraja. Otvorio 3 packa i dobio Gomeza (arg), Rakitica, Cuadrada i Sulea.

Poslednja izmena:
Pa dobar si. Hm, videcemo, ja krenuo da radim zanetija 😀

edit: najbolji igrac iz pakova Kasiljas 83 koji sada vredi 850 coina (nisam ni ocekivao ista vise), ali me je bez obzira na tuzne packove, Zaneti izasao oko 80k zbog untradable kartica, pa nisam mogao da odolim.

Crash se nastavlja... malo su se oporavile cene, pa opet krenuo pad.

Poslednja izmena:
Messi 150k. NIF Nejmar 70. Da nam je neko rekao ovo u decembru... 😀

Poslednja izmena:
Samo neka padaju 😀

Jos po jedan kvalitetan cb i rb i ja sam zavrsio tim.

Voleo bih da mi se nesto od toga padne danas u tots sbcu, ali ne polazem velike nade. Npr tots Markinjos ili Silva, pa kupim toty Alvesa i cao zdravo. 🙂

Kako stvari stoje niko trenutno ne igra klasican FUT. Kada sam poceo Zanetija, bio je nesto ispod 200k sada je 100 a kartice ne mogu ni da se prodaju. Mnoge TOTS kartice su toliko pale sa cenom da vise i nije bitno. Potpuni haos, a tek je prbi dan.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Ne bi me cudilo da se cene tots kartica ipak malo podignu posle par dana kada prodje ovaj masivan hype.

Jel ce biti veceras calcio sbc? Ja vec spremio igrace, da ne bude ispala [emoji16]

Bice oba, valjda nisu nista menjali.

Taman da utopim Kolarova i da ga dobijem opet. 😀

Lol cene su vec krenule drasticno da skacu.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Eto... A ja se lomio da li da uzmem Tijaga Silvu ili da sacekam sbc jer postoji sansa da ga izvucem. Cena mu skocila, a znamo koja je verovatnoca da cemo dobiti igraca kojeg zelimo. 😀

Mogu misliti tvoj osecaj kad je iskocila srpska zastava [emoji16]

Koga ste dobili?
Meni nece da otvori store a odrasio sbc kalčo :/

Dobio sam fakin Masiela. Ja baš, ali baš memam sreće sa pakovima.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

jel vam radi origin ?

EDIT: proradili serveri posle 10tak minuta 🙂

Poslednja izmena:
Ma jok. Ceka me tots i jos neki pekovi, a ostale platforme sredili. Dosuse ja pokusavam preko moba..
Dal ce nas caste nesto 😀

Cene opet otisle u aut.

U SBC-u dobio Rabio-a (ode u sledeci sbc), i Mertensa. 😛arty:

WC mod je haos. Prva tekma protiv Mateusa i Mesija. Ja dobio ikonu Mura, najgora od najgorih ikona. Imam neki 84 rated tim (Werner, Iniesta, Godin, Naingolan od jacih igraca), nisam pametan da li ima smisla trositi coine.

Uh... odakle poceti..

Jucerasnji dan je FUT ekvivalent svetske ekonomske krize. Odjednom nagli pad, pa je u roku od par sati skakalo gore dole. Potpuno ludilo. Fitnes squad kartice pale na 250, svi koji su ulagali u fitness squad, bilo kartice ili tim, ode sve.

Zbog ljudi na EA forumu koji su tvrdili da su za 100k dobili sve najbolje igrace i par ikona ja se konacno odvazim da potrosim mukom stecene coine i puknem 200k kupujuci glupe premium packove za 7500 dok na kraju nisam dobio fantastican anti-meta tim na celu sa Krosom, Ozilom i Busketskom, uz gomilu potpuno bezvrednih consumable-a. Jedini vredan pull je naravno downgradeovani Aguero, koji ce morati sa klupe jer pravim evropski tim. Posle tog debakla, otvorim 30 premium bonus packova u classic FUT-u i najbolje kartice Navas i Cahill koji se prodaju za kesicu cipsa. Gledao sam bledo u TV i nemo posmatrao kako je otisao jedan TOTY Bonucci u nista. Da ne pricam da sam u roku od 1h izgubio 70-80k na Zaneti SBC-u. Koja sreca da nisam radio jace prime ikone, tacno bih izgubio milionce.

Ostace mi urezana slika Mbapea i to 84 winter upgrade verzije sa hunterom koji se prodaje za 1400 coina. U novembru sam ga prodao za 130k, sto znaci da mu je cena pala 100x! Od celog tog jucerasnjeg brodoloma cena, kupio sam samo TOTS Insignea za nesto jace od 100k (bio je i nize u jednom momentu), da bih ga upario sa TOTS Mertensom. Uglavnom sam igrao novi mod, skoro sve tekme izgubio jer imaju vec svi bolesne timove. Gameplay je uzasno spor.. Samo sam osramotio srpski dres i grb. Nisam se mnogo bavio marketom, verovatno velika greska, jer ne verujem da ce se ono kuce ponoviti i bio je pravi momenat za raditi R9, Maradonu, Ronaldinja i zavrsiti end game team do oktobra. Ljudi ce se pre ili kasnije vratiti na FUT.

Uglavnom, jutros sam se probudio 400k siromasniji i osecao sam se kao da me je pregazio EA hype train. Da mi nije uleteo Mertens u SBC-u, jucerasnji dan bio bi potpuna katastrofa. Znam da je sada vec besmisleno stekati coine, ali ni 400k nije vise sto je nekada bilo sada mozete kupiti full TOTS tim za to, ili pola R9.

TOTS Mertens je svetla tacka, doduse. Ali ni sa njim nisam osvojio DKT.

Ovaj maj 2018 ostace za pamcenje... I tako, kako ste vi prosli? 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno