Inace, ako nekoga zanima kako su prosli na EA forumu (a i kako su igraci klasifikovani), slika govori vise od 1000 reci 😀
![]()
Ja sam pod ovim zelenim. Lol STOP EA! [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inace, ako nekoga zanima kako su prosli na EA forumu (a i kako su igraci klasifikovani), slika govori vise od 1000 reci 😀
![]()
Zasto li sam mislio da cu izvuci bili sta drugo...
Ufff, obavezno nadji mesto, bilo gde. Zalepi mu hunter/shadow i dominiraj.

Proverio sam sad u igri posto danas nisam bio pri kompu, ostaju podesavanja, tako da sam presao na 4231 i funkcionise i hemija i taktika.E to ne znam, jedino sto znam je da se zadrzava chem.
Ovo je zaista istina, isti skor mi je bio u WL sa tots Azpijem i Vertongenom, i obicnim Boatengom i Baillyem. Ni gore ni dole tako da se odbranom više i ne opterećujem ali za odbranu mislim da je cdm ključan i da se tu treba otvoriti..Iskreno ne bih trosio na CB. Bices razocaran jer ces imati isti % pobeda i poraza. Nije problem u igracima nego negde u nacinu na koji igras. Zvuci paradoksalno, ali mozda bi ti zapravo vise pomogao slabiji tim...
Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока
Verujem da ce Ramos da zadrzi cenu jer je end game kartica, Hernandez nece ispod 70k, a sumnjam da ce Casemiro da me odvede u bankrot. 🙂
Gubitak od 50k mi je skroz prihvatljiv. Predugo se mucim sa 70-75 pace stoperima, a vise ne vidim poentu u cuvanju coinsa. Bolje da izgubim 50k i uzivam u igri dok je jos ima smisla igrati nego da je igram na silu i nerviram se sto mi neki random rest of the world tots supersub pretrcava Kjelinija kao da je spomenik. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari