Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Ovaj novi raspored kanala je pravi haos, nista ne mogu da nadjem :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja i ne koristim to njihovo. Samo fav lista, staviš šta gledaš i sve je na dohvat ruke

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

ima li neko problem da mu 90% kanala nema zvuk? Juce sve sljakalo bez problema..

^ Kod mene sve normalno radi.

Edit : sad tek vidim da nema ton na svim Fox kanalima i na još nekim.

Poslednja izmena:
Promenjen je raspored kanala, ponovo skenirajte, proradice zvuk

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

palo mi na pamet i odradio to jos sinoc, al posto ne vidim kako da editujem poruku nisam hteo da spamujem da je problem resen :)

Koliko sam primetio nestala im je N1 televizija, na tom mestu je sada ZONA, ne znam da li im je to privremeno

Ne mogu da nađem njihovu stranicu sa frekvencijama za digitalnu televizija. Jel moze link?

I ja nemam zvuk pa sam hteo ponovo da pretražim kanale.

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Evo
bd3753aee56e7a5f9a5b70031d8e801a.jpg

Da li još neko ima problem sa seckanjem pojedinih lanala, amc hd recimo... I još par drugih

Poslednja izmena:
Nije samo N1. nestala je i Cinemania, Ultra, Prva plus itd msm ti neki nazovi "SBB exclusive" kanali. Moguce da nemaju vise saradju.

Bezveze. Imaju 120 beskorisnih lokalnih, bugarskih i pink kanala, 5 hrta i slovenačkih.... Nije da mi nedostaju nesto prva plus, ultra, ali na N1 ima da se čuje nešto što nema veze sa sns-om i vladajućim režimom

Bezveze. Imaju 120 beskorisnih lokalnih, bugarskih i pink kanala, 5 hrta i slovenačkih.... Nije da mi nedostaju nesto prva plus, ultra, ali na N1 ima da se čuje nešto što nema veze sa sns-om i vladajućim režimom

Amin! cheers

Bas su oslabili ponudu sa kanalima. Bar da su otkljucali HBO i Cinestat Premiere HD kanale, oni i to dalje drze zakljucano. Kablovska im je katastrofa postala.

Koliko vi gledate vesti onda? :D

Problem je nastao u odnosima sa SBB-om (koji je vlasnik prava za ove kanale koji su izbačeni). Ne sede skrštenih ruku, ali kada će biti nešto konkretno povodom ovoga ne znam tačno.

Da li ima neko problem da na ovom novom gigabitnom netis ruteru ne moze da zakaci vise od 5 telefona?

Pa onda neka ubace neke nove kanale. Kablovska im se svela na par muzickih i par pinkovih kanala

Meni ovo deluje kao priprema za plaćene pakete kanala.

Jel ima ovde elemenata za prevremeni raskid ugovora?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Мислиш на нестајање неких канала? Да ли пакет који користиш има онолико програма колико има у ценовнику? Мислим да је још увек свима пуштено углавном све, Изгледа да још испробавају те варијације и ускоро би реално могли да почну са применом ставки из уговора, колико ти програма у пакету, толико добијеш.

Где би прешао ако ти ипак дозволе раскид? У СББ за ~дуплу цену и реално бољу теве понуду?

SBB barem ne ukida kanale. Neko uzme bas njihovu kablovsku zbog nekog odredjenog kanala i oni ga posle par meseci ukinu i ubace neki nebitan

Onako pitam, ne planiram da raskinem ugovor. U SBB neću sigurno, pa da su jedini. Mada ako Exe krene da za*eba*a, tu je NetNet, kod mene u komšiluku imaju optiku.

SBB barem ne ukida kanale.
На њих сам и мислио, било је скоро неких гашења канала па су многи искористили прилику да искукају додатни попуст уместо тих (мислим дечјих) програма.

Jel ima ovde elemenata za prevremeni raskid ugovora?

Ukoliko je ugovorom precizno utvrdjena usluga moguc je raskid i za najmanju promenu. Posto nigde u ugovoru ne stoji nista u vezi toga niti imaju zvanican spisak kanala verovatno je moguce ali male su sanse.
Tako da ona prica kako nemaju spisak kanala zbog konkurencije nema veze s vezom vec na taj nacin ogradjuju sebe i nista drugo.

SBB je ukinuo Ultru i Mini Ultru nakon sukoba sa njihovim osnivačem i suvlasnikom.

Vrh Dno