E pa ovako drugari.. Imam jedan problem koji mi ide na zivce vec mesecima, toliko da cu da nacisto poludim.. Naime, pre jedno pola godine pojavio se izvestan problem sa konekcijom.. U pocetku sam mislio da je to samo trenutno, jer stvarno nikakvih problema nisam imao sa SBB mrezom vec dugi niz godina unazad (5+ sigurno) Dakle, problem je u tome sto na neki odredjen period (nikad nije isti period, vec kako mu se cefne) cela konekcija i sve sto tada radim stane na nekih 5-10-15 sekundi, i apsolutno nista ne moze da se radi tada.. U pocetku se to desavalo jednom u pola sata mozda, ali sada kako vreme odmice sve cesce, pa se sad desi na svakih 5-10min. Brzina je trenutno 150/8MB i stvarno nemam predstavu sta moze da bude, jer pakete ni po jednom testu ne gubi a niko ne zna sta je razlog.. Zvao sam njihovu podrsku pre nekih 3-4 meseca, dosao covek, promenio sve moguce kablove po kuci, cak se i na banderu pored kuce penjao, cim je otisao, isti problem se nastavio.. Pre par dana sam ih opet zvao, bio covek, isto ne moze da ustanovi sta je problem, na onoj njegovoj dijagnostici gde ocitava valjda te parametre, nista ne pokazuje kao da ima ikakvih smetnji, kaze niko nije prijavljivao nikakav problem ili nesto slicno.. Ipak, kako god, da on meni tu potpuno novi ruter, jer je valjda jedino to ostalo kao razlog, ode on, posle 5 minuta ista situacija se nastavlja.. Sistem sam dizao bezbroj puta od tada pod sumnjom da ga neki virus ili bilo kakav softwer drugi moze usporavati, bezuspesno.. sada na kompu imam par osnovnih stvari koje moram imati i opet se isto desava.. Naravno mozete samo da pretpostavite kakve to probleme stvara u svakoj malo dinamicnijoj online igri (PUBG, CSGO, DOTA2) tako da bi mi bilo koji savet dobrodosao.