Meni je recimo neophodno sve to... Iskreno **** mi se za neo minute, i sa ovih 700 i kusur nisam znao sta cu, al zato net-a uvek manjka... Non stop sam po putevima i fon mi je kao drugi tv-komp-knjiga-navigacija sve zajedno. Jedino zbog net-a bih uzeo taj soko, al ne po toj ceni.Vec sam napisao neo6=omorika2 (neo minuti neo poruke i 7GB) u vip-u kosta 1400, u mts-u 1700, eto primera. Ok je omorika 1 jer dobijes 1GB vise za 100 dinara i soko kome je zaista neophodno sve to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U proseku skuplji telefon oko 8.500 što ti dodje na isto, s tim sto ovde imaš šest giga, a ovde sedam giga. Gledam i Telenor, kod njih isto tako. Na kraju se svede na isto... Manje vise.
VIP Daje 2+ 1 GB za Neo 2. MTS daje 3+1GB.Nema giga vise, vip isto daje 1GB za online potpis ugovora.
Da, mozes preci direktno na nove, ali ne sa novom UO, vec samo da promenis paket.Da li ovo znaci da i korisnici kojima je ostalo vise od 3 meseca do isteka ugovorne obaveze, mogu odmah, bez isplate preostalih racuna, da predju na nove pakete?
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/postpejd/prica-miks-super-tarife#undefined1
Kako brate isto kad su cene telefona uz Omoriku2 prakticno kao u Vipu uz Neo4...U proseku skuplji telefon oko 8.500 što ti dodje na isto, s tim sto ovde imaš šest giga, a ovde sedam giga. Gledam i Telenor, kod njih isto tako. Na kraju se svede na isto... Manje vise.
Ovi paketi su definitivni dokaz da kod nas nema konkurencije u mobilnoj telefoniji. Klasično kartelsko dogovaranje. Promocija sa 100 gb je jedina bila “drugačija”. Ruku na srce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako brate isto kad su cene telefona uz Omoriku2 prakticno kao u Vipu uz Neo4...
VIP Daje 2+ 1 GB za Neo 2. MTS daje 3+1GB.
A sta dobijes za tih 400 vise? Nista. A za 600 manje dobijes telefon po istoj ceni (vecina kupuje paket zbog telefona, ne obrnuto).
Kkao +100? Prica je bila 480:morava 1 je najveci pomak, 250 megića za 100 din više. u stvari 3g pretplata je pomak, bar ne mora da se preracunava svaki put.
Pa sad, da je kartelsko dogovaranje, ne bi imali neo razgovore za 8 eura. Pre će biti da jedan operater napravi mali iskorak a ostala dva mu se približe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari