jovanabgd1985
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2018
- Poena
- 59
Alfaunits slazem se 
Pozz ljudi zašto mi se ovi statusi ponavljaju svakog dana, zna li neko?Pogledajte prilog 249155
Ok hvala puno. Valjda danas nisu ista radili odmarali su od praznika. Ipak se malo vise pojelo i popilo. Ipak je Vaskrs jednom godisnje.Vlade, meni je paket na carinskom pregledu jos od 02.04. Nema promene danas. Nije cak ni izaslo obavestenje (ono koje se ponavlja uvek).
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Blago tebi,meni su zaglavljeni i u NS i u BG [emoji34][emoji34][emoji34]Meni prošo paket danas od carine upravo video status. U pitanju su neke sitnice nisu carinjene. Stigao mi je u Srbiju još u četvrtak.
Vlade, meni je paket na carinskom pregledu jos od 02.04. Nema promene danas. Nije cak ni izaslo obavestenje (ono koje se ponavlja uvek).
Meni je izaslo danas status od juce podnosenje na carinski pregled. Nista nema novo. Znači sramota sramota sramota vise stoji na carini nego sto mu treba da stigneBg carina. Jutros ponovo izaslo ono "podnosenje na carinski pregled".
Trebalo bi sutra.dobar dan ako mi pise ovo kada ce mi uruciti posiljku pise ovako.
2018-04-11 06:49:40 10200 GPC BEOGRAD - 11073 BEOGRAD 129, , Otprema
Pogledaj ali ja bih rekao, bar iz toga što piše da je sa pošte carinjenja jutros krenulo ka tvojoj pošti, dok poštar to zaduži za isporuku skoro pa sigurno tek sutra.mozda je ubacio u sanduce uvek posle 12 ubace.
Ja imam od 27.03. Koji još uvek stoji na Izmeničnoj. Preskaču znači.Samo da javim ljudima NS carina danas prosao paket koji je pristigao u izmenicnu postu (a kontam i u NS postu) 31.03.2018 da znate sta da ocekujete.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
nisi jedini i ja cekam 2 nedelje paket preko sg poste zadnje je despatched to overseas countrycode:rsmeni su jos pre 15 dana shiped by air i jos se nisu ni pojavili da su stigli u RS, ili je avion pao ili drzavni posao xD
trebalo bi 5 do 7 dana ali evo meni od 21.3 nema promenekoliko treba paketu da stigne do Surčina, preko SG post, od trenutka kada bude status "Despatched to overseas"?
Pa nasao sam na sajtu carine [email protected] e sad jel su videli ili nisu otkud znam videcu sutra kad dobijem. Ma cisto sumnjam da su videli mail NS carina je to oni i ne gledaju nista a trebalo bi iskreno. Nije problem platiti porez ako je realan a ne da porez bude veci od cene paketaNa koji mail si im poslao SS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari