Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dobijaš žalbu 100%, samo ćeš se načekati na robu i -505 dinara... Prebacite ovu situaciju u temu za carinu da ne gušimo temu za tracking. :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Vazi slazem se javicu vam ishod tamo.Malo cu da ih spamujem svakih par Dana da pitam za status mozda ubrzaju malo

Ili odluce da ne rese :) Nikad to ne znas.
U sustini, oni ako vide da je bio bas previd, mozda i odluce da smanje osnovicu tako da te zalba ne kosta ;)

U istom postu te patosiram i dajem nadu :p

Da li mozda ima neko broj za informacije od carine? Paket mi vec dve nedelje ocigledno lezi tamo, a nazalost imam onaj americki broj za pracneje od APC Postal Logistics. Po njemu sam video kada je pristigao u Srbiju i dalje se nista ne menja u statusu, dalje ne mogu da pratim desavanja, a u posti mi paketa i dalje nema.

Ima li nekoga danas da mu je uopste bio paket na carini da mu je danas bio status podnosenje na carinski pregled. Pošto je meni stigao 5 na BG carinu i samo je tad imao taj status kontam zbog praznika al evo ni danas se ne mrda.A vec je 2 sata pa samo da proverim da li je nekome uopšte danas bio paket na carini?

"Otprema" sa danasnjim datumom ce da se vidi tek sutra. Danas ces imati promene jedino ako danas prodje carinu.

Vlade, meni je paket na carinskom pregledu jos od 02.04. Nema promene danas. Nije cak ni izaslo obavestenje (ono koje se ponavlja uvek).

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vlade, meni je paket na carinskom pregledu jos od 02.04. Nema promene danas. Nije cak ni izaslo obavestenje (ono koje se ponavlja uvek).

Ok hvala puno. Valjda danas nisu ista radili odmarali su od praznika. Ipak se malo vise pojelo i popilo. Ipak je Vaskrs jednom godisnje.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Meni prošo paket danas od carine upravo video status. U pitanju su neke sitnice nisu carinjene. Stigao mi je u Srbiju još u četvrtak.

Meni prošo paket danas od carine upravo video status. U pitanju su neke sitnice nisu carinjene. Stigao mi je u Srbiju još u četvrtak.
Blago tebi,meni su zaglavljeni i u NS i u BG [emoji34][emoji34][emoji34]

meni su jos pre 15 dana shiped by air i jos se nisu ni pojavili da su stigli u RS, ili je avion pao ili drzavni posao xD

DieHard, imaš li neku promenu statusa? Meni isto čuči jedna pošiljka od 2.4.? BG, NS ili Niš carina?

Bg carina. Jutros ponovo izaslo ono "podnosenje na carinski pregled".

Bg carina. Jutros ponovo izaslo ono "podnosenje na carinski pregled".

Meni je izaslo danas status od juce podnosenje na carinski pregled. Nista nema novo. Znači sramota sramota sramota vise stoji na carini nego sto mu treba da stigne

dobar dan ako mi pise ovo kada ce mi uruciti posiljku pise ovako.
2018-04-11 06:49:40 10200 GPC BEOGRAD - 11073 BEOGRAD 129, , Otprema

Samo da javim ljudima NS carina danas prosao paket koji je pristigao u izmenicnu postu (a kontam i u NS postu) 31.03.2018 da znate sta da ocekujete.

Samo da javim ljudima NS carina danas prosao paket koji je pristigao u izmenicnu postu (a kontam i u NS postu) 31.03.2018 da znate sta da ocekujete.

Ja imam od 27.03. Koji još uvek stoji na Izmeničnoj. Preskaču znači.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Iskreno ne znam ni sam možda ali samo možda ne garantujem je ovo iz razloga što sam im ja poslao ss transakcije ali sumnjam da je to upitanju nego kako im zapadne!

meni su jos pre 15 dana shiped by air i jos se nisu ni pojavili da su stigli u RS, ili je avion pao ili drzavni posao xD
nisi jedini i ja cekam 2 nedelje paket preko sg poste zadnje je despatched to overseas countrycode:rs

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

koliko treba paketu da stigne do Surčina, preko SG post, od trenutka kada bude status "Despatched to overseas"?

koliko treba paketu da stigne do Surčina, preko SG post, od trenutka kada bude status "Despatched to overseas"?
trebalo bi 5 do 7 dana ali evo meni od 21.3 nema promene

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Na koji mail si im poslao SS?
Pa nasao sam na sajtu carine [email protected] e sad jel su videli ili nisu otkud znam videcu sutra kad dobijem. Ma cisto sumnjam da su videli mail NS carina je to oni i ne gledaju nista a trebalo bi iskreno. Nije problem platiti porez ako je realan a ne da porez bude veci od cene paketa

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno