Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Joj hajde se malo uozbilji to gledanje u karte ne pije vodu
Nemoj da ti se svi smeju
Nemoj da ti se svi smeju
Bunar april-maj,Jun-Jul-Avgust mali oporavak posle toga bunar ponovo dugo dugo....Eto neko moje misljenje ti sam gledaj grafikone citaj ovde sta su jos neki napisali pa izvedi svoj zakljucak....
Imaj u vidu da btc treba da pada i sledece godine cele i tek 2020 da se oporavi...
Druze ti ne znas sto pises, iskreno ti bi mogao da vodis debatu sa samim sobom, prvo kazes da ce biti bull od juna do avgusta, pa poslije toga kazes da ce biti bunar jun i avgust.Pa ne vidim nista lose u napisanom nigde nisu pominjane cene samo u prevodu ocekujem najnizu cenu btc-a period april-maj a leti odnosno jun-jul-avgust ocekujem mali oporavak cene btc-a....Za jesen sam napisao da ocekujem bunar ali ne mogu znati tacnu cenu isto kao sto ne mogu znati ni najnizu cenu za period April-Maj,za leto iskreno se nadam da ce da se vrti blizu 9k ali to mnogo zavisi od cene iz perioda April-Maj.
Ako btc ide gore ka 10k to ne znaci nista tih 10k je potrebno kao bull trap da bi imali niske cene samog bitcoin-a.
Nisam nikad napisao da ne mozemo da vidimo 10k ili vise u periodu april-maj....
Takodje sve ovo moze da se ispostavi kao netacno niko ne moze da bude siguran u nesto 100 posto cak sam i u prethodnom postu napisao da moze i dalje u oba smera da ide i kako sam se zastitio eventualnih gubitaka....Da znam 100 posto da ce sa ovih 8060 da ide na 10k ja ne bi ulozio samo 50 posto para u igru kupovinom na 7.9k nego bi stavio sve sto imam....Ovako sam se bolje zastitio gde god da ode....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari