Borko011-Vidim da ne volis bear fazu objasni onda meni zasto mislis da ide bull faza?Eto ako mi objasnis lepo i da ima smisla nikad vise nijedan post necu napisati u ovoj temi.
Znaci nikad vise btc na 12k, gasim mesalicu, skupljam kablove.Borko011-7k cemo videti ponovo ali 12k nisam nesto siguran u to....Ok sto si podrzao mada to nije bilo samo moje misljenje slicnog misljenja su bili i jos neki ovde.
Slabo se razumijem u crypto, ali od tebe sam dosta naučio.Borko011-7k cemo videti ponovo ali 12k nisam nesto siguran u to....Ok sto si podrzao mada to nije bilo samo moje misljenje slicnog misljenja su bili i jos neki ovde.
A sta ti drzis ako nije tajna?Meni ovo više liči na kuvanje žive žabe.
Lagano zagrijavanje vode da ista ne iskoči.
20K 15K 12K 10K 8K...2K... A ljudi i dalje drže svoje BTC žetone očekujući put ka 50K...
Bunar april-maj,Jun-Jul-Avgust mali oporavak posle toga bunar ponovo dugo dugo....Eto neko moje misljenje ti sam gledaj grafikone citaj ovde sta su jos neki napisali pa izvedi svoj zakljucak....
Sto ti je odgovorbolje da mlatim praznu slamu nego da mastam o bull-u.
Ima li neko misljenje u narednih mesec dva sta ce se dogadjati sa cenom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari