Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo plivanje btc na talasima 8.500-9.100 Ovako nesto ocekujem i u narednim danima. Samo sto bih spustio malo donje levele u narednih par dana recimo 8.200, 8.100, 7.900 Gornji isti 8.900-9.100

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Borko011-Vidim da ne volis bear fazu objasni onda meni zasto mislis da ide bull faza?Eto ako mi objasnis lepo i da ima smisla nikad vise nijedan post necu napisati u ovoj temi.

Folaut3, ko je pominjao bull fazu, ja sam pristalica stabilnosti, tjs sekte 7-12 :smoke:
A ako se sećaš, ja sam podržao tvoje pisanje ovde, pa navali :smash:

Onaj ko ne kapira da ne može stalno da je bull već mora ponekad i bear bolje da se ne bavi trgovinom na berzi, nije dobro za zdravlje, a ni okolinu. :D

Borko011-7k cemo videti ponovo ali 12k nisam nesto siguran u to....Ok sto si podrzao mada to nije bilo samo moje misljenje slicnog misljenja su bili i jos neki ovde.

Govorimo o sledecem krugu a ne sta ce biti za 100 god.,a pod sledecim krugom se podrazumeva period mart-april...

Тако нешто сам и ја гледао, ломи се тамо почетком маја.

Borko011-7k cemo videti ponovo ali 12k nisam nesto siguran u to....Ok sto si podrzao mada to nije bilo samo moje misljenje slicnog misljenja su bili i jos neki ovde.
Slabo se razumijem u crypto, ali od tebe sam dosta naučio.
Hvala ti za savjete. Ne obaziri se na ove kritičare i češće nam piši.

Sta radi Icon *mjau**mjau**mjau* koji sam ja papak....izmucen vise od cekanja prodao sam sve na prvom i drugom targetu(49 i 52), treci na 58 nisam smio da cekam a sad mi svira zaboravljeni alarm koji sam jos u januaru postavio na 75 :d

Opekao sam se par puta tako sto sam cekao veci skok za prodaju i obicno dobijao bunar i zato sad pozurio

Sent from my Z5

nema 9 k :(

Zašto to očekuješ?

Ne osporavam ništa, nego mislim da bi uz svako predviđanje cene trebalo da se napiše i koji su faktori uticali da proceniš tako.
Kao što LaPrestige i još neki jasno kažu šta misle i zašto to misle, posle ko pročita može da se složi sa tim ili ne, na kraju naravno svako treba da ima i svoje mišljenje pre svega, ali ovakvi postovi kao što sam već rekao nemaju smisla.

Ode sa 8300 na 8900 odmah ide prica raketa :D padne sa 8900 na 8200 odmah prica kako ide ispod 8k :D.....

Ajd sad bez sale kako si zakljucio da sutra ide ispod 8k bas me zanima?I kako si zakljucio da posle 8k ide izmedju 7300 i 7800...Da li ti ovo lici na stabilizaciju ili pad?

@fallout ja nisam rekao da je raketa zadnje sto sam rekao jeste da sam prodao na 8300 jel ocekujem da ce ici dole ( to sam uradio pre tacno 7 dana) i od tada do danas cekam..

Totalno ste u pravu trebam da objasnim zasto sam to zakljucio.

Kad smo zadnji put imali veliki panic sell stigao je do 6000( medjutim cena se vratila jako brzo na iznad 7000). (1 )

Nakon toga je krenulo rast ali se odbio na 12 000 (2)

Posle imamo pad na 9 300 (3)

Ponovo pokusao probiti cifru od 12 000 (4)

I konacno veliki pad od do 7000 (5)

Isti takav scenario se ponovio nakon toga jos jednom ( sa razlikom da se sada odbijao na 9200 - 9300 ) ( srednja bela linija ), i to je otprilke nivo na koji je pao u Koraku (3)

Kako se zove taj grafik tacno zaboravih . ( ne pamtim imena)

Medjitim videli smo da je na 7000 jak otpor Prema tome zakljucujem da bi mogao tu negde da se odbije. ( nacrto sam na grafiku kako ocekujem da ce se ubuduce kretati..)

Za kraj kad god BTC padne na preko 10% u toku 24h odbije isti dan za par procenata gore ( pricam o periodu u zadnjih mesec dana, ne racunaom period kad je padao do 6 000$, kada je znao da pada mnogo brze i kad je balon pucao ). Tako da u zavisnosti od brzine pada kupujem ga na 7800-7300, nema velikih dumpova i skokova na trazistu u zadnjih par nedelja ( svi padovi cena si mnogo sporili nego sto su bili ranije , oznaceno belim krugovima ).

Ili da probam ovim recima "uglovi pod kojima pada ili raste su manji", Dosta vas na forumu ocekuje rast i poredpsotavlja da je kraj pada ... ( poredpostavljam da takvo misljene ce takodje uticati na sporije padanje BTC-a )

Jednom se vec odbijao na otprilike toj granici.

Screenshot from 2018-03-26 12-28-38.png

Poslednja izmena:
Samo sam se salio uopsteno ta recenica je bila namenjena svima u globalu :).

Sve to ima smisla sto si napisao,videcemo...Meni je 50 posto ulaz na 8k,50 posto cuvam za ulaz ispod 8k ako se desi nekim cudom...Jedno je sigurno 6k necemo videti do kraja meseca a i 7k...Mislim da je dno dna 7.5k...Bar za ovaj mesec.

Ja mislim da je klasicna pump and damp sema sad i da ce tako biti talasanje narednih meseci, treniranje zivaca i otimanje btc-a naivnima do septembra-novembra a majning back to 2014.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Meni ovo više liči na kuvanje žive žabe.
Lagano zagrijavanje vode da ista ne iskoči.

20K 15K 12K 10K 8K...2K... A ljudi i dalje drže svoje BTC žetone očekujući put ka 50K...

Pa bice ali 2020 pa nadalje kad izregulisu sve mislim da nece ici gore bez nekih regulativa, pa ko izdrzi.

Sent from my D2403 using Tapatalk

^On je u $ i ceka da kupi BTC na 800$.
I da znas da je u pravu, ne sto ceka 800$ nego sto sedi u $ vrlo strpljivo.
A i za ovu zabu je bas u pravu, malo padne cena pa je malo manje vrate pa opet malo padne pa je malo manje vrate ali nikad ne vrate gde je bila nego taman dovoljno da te smire da ne prodas, a dugorocno ostanes u coinima koji vrede samo delic onoga sto su vredeli pre samo par meseci.

Poslednja izmena:
Nije ni sa pravim akcijama i berzom mnogo sigurnije.
Jedan moj klijent imao je oko milion maraka tadašnjih / ili eura, nisam sada siguran, u akcijama Eriksona (nekadašnji proizvođač telefona). Kada je to postalo 500.000, nije hteo da proda zato što je imao milion, pa čekao da se oporavi. Pa 250.000 je bilo ako nisam do sada neka bude šta bude.
Ostao je skoro bez ičega, sa nekom malom sumom, a najgore što se to istopilo za neko jako kratko vreme, par nedelja, ne znam odavno mi je pričao.

Sa druge strane, svejedno je i sada milioner :)

Poslednja izmena:
Ima li neko misljenje u narednih mesec dva sta ce se dogadjati sa cenom?

Bunar april-maj,Jun-Jul-Avgust mali oporavak posle toga bunar ponovo dugo dugo....Eto neko moje misljenje ti sam gledaj grafikone citaj ovde sta su jos neki napisali pa izvedi svoj zakljucak....

Sto ti je odgovor :D bolje da mlatim praznu slamu nego da mastam o bull-u.

Ko je u kripto svetu poslednjih godinu dana, od prilike je prisustvovao rekapitulaciji dogadjaja od nastanka kripta. Puno bunila, panike, optimizma, pesimizma itd. posao koji spada u najrizicniju kategoriju...i verujem ko god da je usao u sve ovo ima to na umu i da ima odredjeni cilj oko otplate svoje investicije. Medjutim ima onih koji su uleteli u celu pricu bez cilja i plana...na osnovu bull komentara koji realno se ne razlikuju od tvog poslednjeg samo sto je on u negativnom smeru(prodaju masine). Ljudi sa iskustvom, ako ste primetili, cute jer osecaju odgovornost i ne daju svoje analize- jer ih je gotovo nemoguce dati...sve ostalo je mlacenje prazne slame....

Ok ja lepo napisao coveku kad je pitao da je to samo moje misljenje i da treba sam da iscita temu i druge postove i ostalo...

Voleo bih da gresim i da sada u Aprilu-Maju Btc bude na 12-13k to bi bila neka nada za novi bull bez tih cifri nema bull-a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno