Telenor banka je govorila da nije do njih i da bankomat nije izbacio novac, Payoneer je govorio da je do Telenor banke. Onda sam im dosađivao na po dve nedelje i proveravao status. Nažalost, tako je prošlo 3 meseca.Tri meseca? Ajoj... Sta li je u ovom slucaju zapelo? Mozda upravo taj pokrenuti dispute? Da li su ti rekli ista?
Je l si ti beše iz Niša ili sam ja nešto pomešao? Na kom od tri bankomata ti se to desilo?Vratiće ti novac, ali ćeš čekati. Ja sam imao takav problem pre par meseci. Hteo da podignem veći iznos, izbacio bankomat grešku, pokušao ponovo - nemate dovoljno sredstava.
Proverih aplikaciju, sredstva rezervisana, a posle 5min i kompletirana transakcija. Zvao sam Telenor banku, pisao Payoneer-u, prosleđivao prepisku jednima, pa drugima. A onda popunio dokumenta za dispute. Nakon 3 meseca mi je vraćen novac.
150.000 je valjda na Addiko limit?
Hm, ja podigao pre nekih mesec dana 25k upravo sa tog bankomata. Srecom, nikakvih problema.Da, iz Niša sam. Na bankomatu kod Kalče.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hehehe gde bas njih nadje, sinoc sam otvorio nalog i danas cekam da mi verifikuju.
U situacijama kao što je ova, uvek je potrebno da se obratite banci koja je izdavalac kartice.
Na osnovu Vašeg zahteva, potrebno je da finansijska institucija koja je izdala karticu, direktno prosledi upit nama da bismo izvršili sve potrebne provere i rešili nastalu situaciju.
Da ste kojim slučajem podizali sredstva našom karticom na drugom bankomatu i da je došlo do ove situacije, bilo bi potrebno nama da se javite a mi prosleđujemo zahtev banci čiji je bankomat, da bismo situaciju rešili.
Zbog svega navedenog, zamolio bih Vas da im navedete da nam upute zahev za proverom detalja u vezi navedene transakcije, i zahtev će biti obrađen u najkraćem roku.
Srdačan pozdrav,
Reci ce ti da se obratis Telenoru [emoji16]Evo, ako se nekome ponovi kao meni, da znate da od cimanja Telenora nema vajde:
To je odgovor koji sam dobio sa [email protected]. Sad cu cimati Payoneer da salju dopis Telenoru, javim kako ide dalje :/
Vratiše mi jutros novce. Nisam cimao Payoneer nakon maila od Telenora, kontao sam danas to da uradim, ali legoše malopre pare nazad na račun. Znači 10 dana ravno im je trebalo od kad su mi pojeli novce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari