Šta je novo?

FIFA 18

Pozdrav svima, citam vas poslednjih mjesec dana pa sam odlucio da vam se prikljucim i u diskusijama 🙂

FUT igram od oktobra, napravio sam dvije sasvim dobre ekipe, po 85 i 84 ovr ali naravno to treba spustiti na 81 ili 82 sa bronzanim zamjenama, sto mi je suludo ali ekipa koja ima veci ovr igraci toj ekipi underperfomuju. Opet kazem to mi je suludo ali je tako. No da se ne lazemo, oni koji imaju po 4-5 ikona koliko god da slabije igraju imaju ogromnu prednost, ti igraci su jednostavno jaci, brzi, bolje sutiraju. Kasniej cu odraditi ss pa cu postovati kako izgledaju moje ekipe, jedna je PL, a druga Primera.

Posto sam na pc verziji wl meceva imam 25, kvalifikacije su mi lagane, bukvalno od druge nedelje kako sam poceo da igram sam bez problema stizao do finala, u finalu sam imao dosta poraza ali na kraju bih se svakog vikenda kvalifikovao, problem je sto ne stizem da odigram meceve, samo sam dva vikenda odigrao 20ak meceva i oba puta bio na gold 2. To je ok rezultat, ali svaku utakmicu koju izgubim igram na noz, bas zna da bude frustrirajuce kako ih gubim, a u gotovo svakoj imam vise sansi i suteva od protivnika. Online divizije slabo igram, u trecoj sam, osvojio sam svaku bez ikakvih problema i nijednom nisam ispao iz divizije, niti vidim kako je to moguce posto su ovi protivnici za sada bili bas smijesni. Nadam se da ce u trecoj, drugoj i prvoj biti ozbiljniji protivnici, jer su u wl gotovo svi ozbiljniji od ovih s kojima sam se do sada susretao u online divizijama. Protivnici na turnirima su isto mnogo laksi od protivnika u wl. Ako bude imao vremena ovog vikenda odigracu svih 25 utakmica da vidim mogu li doci do 17 pobjeda, to mi je neki sledeci cilj. Sto se sb tice elite 2 ili elite 1, sve zavisi koliko utakmica odigram, ali bolje su nagrade u wl, mnogo je manje utakmica, naravno teze je ali ko uspije tu da dodje do elite 3 npr. nagrade su fantasticne.

Najveci problem su coini naravano, moje ekipe ukupno vrijede milion maksimalno, ja pokusavam preko preprodaje igraca i prije je to mnogo lakse islo nego sad. Kupujem special igrace za barem 5000 jeftinije od buy now cijene i onda ih prodajem, ali sve je teze i teze, mnogo je lakse bilo prije samo mjesec-dva dana. Vec sam se pomirio s tim da Ronalda i Mesija necu moci da kupim, cekam da padnu cijene Kanteu i Pogbu, kao i Bejlu, a do tada da skupljam malo-po malo.

Evo mojih trenutnih timova, kasnim malo je mi je bio profil moderiran 😀

fut18.png

fut181.png

Kod Engleza fale mi Pogba i Kante, kod Spanaca bolja verzija Fernandeza, Ramos i Bejl. I to mi bas mnogo trebaju, ali sam trenutno u fazi kad kupujem OTW karte ispod cijene i cekam da upadnu u tim kola ili dobiju upgrade pa da zaradim na njima. Imam ih 11 za sad, ali namjeravam do kraja nedelje da kupim jos barem 5. Ipak sa ovim timovima bez problema dolazim do 15 pobjeda u wl, nisam odigrao odavno nijedan mec u online sezonama ali sam sve divizije do trece lagano dobio sa mnogo slabijim ekipama pa kapiram da ne bi bilo nikakvih problema ni trecu da osvojim, posto turnire bas lagano osvajam, a na turnirima su bolji igraci nego u divizijama.

Poslednja izmena:
Jel neko koristio TOTY Modrica?
Nesto mi je sada, palo na pamet da uparim njega i SIF Vrsaljaka i Varana.

Mene iskreno vise privlaci TOTY De Bruyne.

Ne bih ni razmišljao, ali nemam toliko coinsa, ni blizu.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I to smo završili 🙂
3d2792709b325dafdeddbda6b72bae53.jpg

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ja bih tu TIF Mathias Gintera umesto Hummela 100%. I why huntera na Aubameyanga ? Cini mi se nepotrebno, bolje malo snage.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Ma generalno igra je u losem stanju na svim poljima kada je FUT u pitanju. Jedino sto je valjano je obican online seasons sa normalnim ekipama. Pro clubs je haos, prepun citera, skoro neigriv.

WL strasno neizbalansirana da to boli. Primera radi prve nedelje kada je pocela WL imao sam 28 pobeda (jedna falila za elite 3), a u timu sam imao igrace tipa Beloti, Anderson, Eder, Toneli, Karsdorp i ti prosecni drugari, a sada imam tim sa CR7, Bejlom, Del Pierom, OTW Mbapeom i sta mislite koliko pobeda sam imao ove nedelje? Ponovo 28. Brat bratu imao sam 28 pobeda u najmanje 8 nedelja, a mozda i vise. Igra mi prosto ne dopusta da dodjem do elite 3. Kada sam napravio 31 pobedu sam imao nesto jaci tim, ali ni blizu onoga sto vrte gold 3, elite igraci u wl, ali sam nekim cudom (hendikepom na mojoj strani) dosao do toliko pobeda.

Imao sam skor od 22-5, nedostaje mi 7 pobeda iz 13 utakmica. Imam pravo na 6 poraza sto je dovoljno prostora za kiks, ali tu krece "fun". Vezujem tri poraza poraza protiv ekipa sa CR7 (razne verzije) Messi i bar 4-5 ikona, a dva od ta tri poraza su od igraca iz top 100. Ajde nema veze, kapiram normalno je da me spaja sa jakim igracima ako mi je rank prediction elite 2 u tom momentu. Pustam search i padam se ni pet ni sest nego protiv Yozhika. Za one koji ne znaju to je lik koji igra fifu profi za Na'Vi (Natus Vincere) i jedan je od kvalitetnijih igraca. Tim ne moram ni da vam opisujem. TOTY CR7, Zuba, Mesi, Gullit i Viera, Ferdinand, Maldini itd... Povede on 3:0 posle 20ak minuta, igra kao masina. Postignem ja gol za 3:1, postignem jos jedan iz kornera za 3:2 i sav u hajpu da imam neke sanse protiv igraca kao sto je on otvorim se malo vise i povede on sa 3:2 na 5:2. Smanjim na 5:3 i krenem sa balanced na attacking jer nemam sta da izgubim. Pogodim jednu stativu, pogodim drugu, napravim penal i on povede 6:3. Sav skenjan dovrsim utakmicu reda radi i primim jos jedan za konacnih 7:3.

Dakle u vezana 4 poraza igrao sam protiv 3 lika iz top 100 od kojih je jedan u top 20 konstantno. Matchmaking je uzas i niko ne moze da me ubedi da je tako trebalo da bude. Na kraju zbog toga po ko zna koji put zavrsim sa 28 pobeda i na korak od elite 3, debelo se razocaram na kraju te WL i onda ponovo kada otvorim gold 1 nagrade. Sve manje sam ubedjen da tim ima ikakvu ulogu u svemu. Tacnije ima ulogu i game changeri imaju poentu za nas prosecne igrace do 20-25 odigranih utakmica. Nakon toga krece taj hendikep gde te osakati toliko da ti se bukvalno cini da igras neku drugu igru.

Ja bih tu TIF Mathias Gintera umesto Hummela 100%. I why huntera na Aubameyanga ? Cini mi se nepotrebno, bolje malo snage.

IF Ginter je rezerva

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ma generalno igra je u losem stanju na svim poljima kada je FUT u pitanju. Jedino sto je valjano je obican online seasons sa normalnim ekipama. Pro clubs je haos, prepun citera, skoro neigriv.

WL strasno neizbalansirana da to boli. Primera radi prve nedelje kada je pocela WL imao sam 28 pobeda (jedna falila za elite 3), a u timu sam imao igrace tipa Beloti, Anderson, Eder, Toneli, Karsdorp i ti prosecni drugari, a sada imam tim sa CR7, Bejlom, Del Pierom, OTW Mbapeom i sta mislite koliko pobeda sam imao ove nedelje? Ponovo 28. Brat bratu imao sam 28 pobeda u najmanje 8 nedelja, a mozda i vise. Igra mi prosto ne dopusta da dodjem do elite 3. Kada sam napravio 31 pobedu sam imao nesto jaci tim, ali ni blizu onoga sto vrte gold 3, elite igraci u wl, ali sam nekim cudom (hendikepom na mojoj strani) dosao do toliko pobeda.

Imao sam skor od 22-5, nedostaje mi 7 pobeda iz 13 utakmica. Imam pravo na 6 poraza sto je dovoljno prostora za kiks, ali tu krece "fun". Vezujem tri poraza poraza protiv ekipa sa CR7 (razne verzije) Messi i bar 4-5 ikona, a dva od ta tri poraza su od igraca iz top 100. Ajde nema veze, kapiram normalno je da me spaja sa jakim igracima ako mi je rank prediction elite 2 u tom momentu. Pustam search i padam se ni pet ni sest nego protiv Yozhika. Za one koji ne znaju to je lik koji igra fifu profi za Na'Vi (Natus Vincere) i jedan je od kvalitetnijih igraca. Tim ne moram ni da vam opisujem. TOTY CR7, Zuba, Mesi, Gullit i Viera, Ferdinand, Maldini itd... Povede on 3:0 posle 20ak minuta, igra kao masina. Postignem ja gol za 3:1, postignem jos jedan iz kornera za 3:2 i sav u hajpu da imam neke sanse protiv igraca kao sto je on otvorim se malo vise i povede on sa 3:2 na 5:2. Smanjim na 5:3 i krenem sa balanced na attacking jer nemam sta da izgubim. Pogodim jednu stativu, pogodim drugu, napravim penal i on povede 6:3. Sav skenjan dovrsim utakmicu reda radi i primim jos jedan za konacnih 7:3.

Dakle u vezana 4 poraza igrao sam protiv 3 lika iz top 100 od kojih je jedan u top 20 konstantno. Matchmaking je uzas i niko ne moze da me ubedi da je tako trebalo da bude. Na kraju zbog toga po ko zna koji put zavrsim sa 28 pobeda i na korak od elite 3, debelo se razocaram na kraju te WL i onda ponovo kada otvorim gold 1 nagrade. Sve manje sam ubedjen da tim ima ikakvu ulogu u svemu. Tacnije ima ulogu i game changeri imaju poentu za nas prosecne igrace do 20-25 odigranih utakmica. Nakon toga krece taj hendikep gde te osakati toliko da ti se bukvalno cini da igras neku drugu igru.

fut je smece, presao sam na obican mod i odmorio mozak
gledam ovog Yozhyka, fura lik 4 ikone i ostale top igrace i naravno bronze rezerve, povraca mi se 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=6vj9HKORB3g

https://www.youtube.com/watch?v=eeciSoqTBx8
ili ovde skoro sve ikone i bronzane zamene...
nije stvar u ikonama, nego je fut namesteno smece.

Poslednja izmena:
Pa zato i varam jer sam izvalio da fut nema smisla...
Premalo zavisi od igraca a previse od igre!
Ako budem imao vremena ovog vikenda probacu da napravim 40:0 namerno pa uninstall.

Poslednja izmena:
Ja nisam imao nikada vise od 20 pobeda u WL tako da sam samo topovska hrana za Gold 2/1 igrace. Sa Elite ne verujem da me cesto spaja, jedino ako povedem 6-1 u pobedama, kao pretprosle nedelje...

Inace, ove godine sam jako puno rage quitovao, da ne gubim vreme, ako pomnozim sa 400 coina koliko bih dobio + DNF penalima posle svake dobijene utakmice, verovatno sam izgubio oko 200-300k do sada, samo na odustajanja.

No sve je to nista u poredjenju sa cinjenicom da je FIFA jedva igriva usled manipulisanja ingame mehanikom. META igraci su otkrili sustinu, jurenje boljih kartica je apsurdno, ali ipak pricinjava kakvu takvu zabavu

Poslednja izmena:
Ne znam da li je neko probao Hazarda if CAM? Da li da vratim De Bruynea TOTGS ili da ostanem sa Hadzijem koji je zaista dobar. Ali, primetio sam da mi se nekako slabije nalazi sam na 16 ili u sansi, ali kada se nađe i doda, to radi besprekorno. Da li mi to zavisi od WR koji mu je M? Dok npr. De Bruyne TOTGS mi he non sto bio tu gde je šansa. I da li još nešto da menjam... Šta mislite?
8d8b03c700352d1c749e2c7ba24e0f21.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam problem sa FIFA17 ,odigrao sam nekih 25 sati i nakon toga mi Origin prvo rekao da nemam dovoljno godina,pa da mi treba noviji drajver za video karticu i na kraju kada sam prvo otvorio izbrisao mi carier mode i sva podešavanja i ton mi je nestao.I na kraju piše FIFA 17 has stoped worked!!

To nesto za piratsku verziju Fife 17?

@stankovic ocekuje se pad za kinesku ng zbog promo packova.

@zoki Ja bih iskreno probao Hazarda a na LM mozes taman da probas Sona. Hadzi je sigurno odlican ali nisam siguran da je bas takav gamechanger kao Hazard... Kada je izasla prva IF kartica, secam se komentara da je predobar.

Steta sto se Lacazette povredi, nece igrati do aprila, a taman si uzeo OTW.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
To nesto za piratsku verziju Fife 17?

@stankovic ocekuje se pad za kinesku ng zbog promo packova.

@zoki Ja bih iskreno probao Hazarda a na LM mozes taman da probas Sona. Hadzi je sigurno odlican ali nisam siguran da je bas takav gamechanger kao Hazard... Kada je izasla prva IF kartica, secam se komentara da je predobar.

Steta sto se Lacazette povredi, nece igrati do aprila, a taman si uzeo OTW.

Nije piraterija,kupljena je u radnji prošlog meseca. Uradio sam update drivera i repair igre. Preko Origina.Nisam napisao da imam 4GB ram-a . Ako je to u pitanju,onda me čudi kako je moglo da se igra ranije? I zašto mi je sve obrisao,sva podešavanja i carier mode?

Poslednja izmena:
Iskreno pojma nemam. Mozda je neka fora EA-a da te natera da kupis 18 😀 Sto bi i mogao, zaista. Najpametnije sto bih mogao da ti predlozim je da kontaktiras Origin (ili EA) tehnicku podrsku.

Za veceras su leakovane nove prime ikone.

276b52cbc28d4c43d0c8141b2da734bb.jpeg

Video sam ove ikone, i realno, sve mi se svidjaju.
Prvo bih Rajkarada, posto mi je CDM, vec duze vreme, najranjivija pozicija, ali tesko da mogu to se bi da prisutim.
Cenim da ce biti, oko 1.2-1.3M

Ko ima Camacha iz Španije, nema ga na TM, prodaje se u sekundi za 10000!

Nije samo on, svi spanci, iz Bundes lige.
Bartra, kojeg vise nema u bundes ligi, posto je potpisao a Betis, zatim Bernat...

Ljudi koja ekipa je okej za pocetak? Da jurim Spance,Nemce?

Bolje nemci, ali, ako mene pitas, ja bih išao na italijane. Ne koštaju mnogo, a dobri su.

Ljudi koja ekipa je okej za pocetak? Da jurim Spance,Nemce?

Italijani, kao sto kaže Stanković.
Bernat i Camacho -20k, a ostatak 4k za Spain to Germany SBC. Fali mi jedan loyality, ima li neka caka da ne mora 10 tekmi, možda?

Pa ideš da igras, protiv TOTW, samo udjes u utakmicu, i izadjes. Tako 10x, i gotovo

Poslednja izmena:
Da to sam radio u početku, tamo u oktobru. Radicu opet. [emoji1303]

Nove ikone nisu preskupe, samo sto je Desai umesto Blana. Larson nesto preko 400k, Desai malo preko milion i Rajkard 700k. Najvise me privlaci Larson za sada.

Kak osam pogresio, sto sam uzeo PS4 gamepad.
Ovoliko problema, sa XBOX gamepadom nisam nikada imao.
Sada nece da se konektuje nikako na pc, mucim se vec sat vremena i vise.

Nove ikone nisu preskupe, samo sto je Desai umesto Blana. Larson nesto preko 400k, Desai malo preko milion i Rajkard 700k. Najvise me privlaci Larson za sada.

Uuu Larson. Sutra ću to odraditi. On i Jesus if, top tandem.

Par pitanja posto sam do skoro furao samo sb pa nisam obratio paznju.

1. Danas osvojio 4 puta prvu diviziju ali SP. 2 puta sam uzeo premium jumbo gold packove i 2 puta bundes premium. Da li vredi da se stekaju za otvaranje nekad dalje il je svejedno ? Posto videh da neki cuvaju kad izadju novi packovi i slicno. Ovo mi deluje najlakse za grind, sa fitnessima svake druge/trece moze po 9k coinsa da se zaradi na 10 utakmica samo meni bolje packovi [emoji3]

2. Kad RM igrac 86, na CM ima 80 rejting, ako promenim wide u narrow formaciju po pocetku utakmice kapiram da mu chem ostaje 10, a sta sa rejtingom ?

On je tu, nisam mogao da odolim, previse je dobra cena, izasao me je oko 350k.

Ispravka, nisam otvorio sve paketice, od Larsona,izasao me je manje.😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno