Pozdrav svima, citam vas poslednjih mjesec dana pa sam odlucio da vam se prikljucim i u diskusijama 🙂
FUT igram od oktobra, napravio sam dvije sasvim dobre ekipe, po 85 i 84 ovr ali naravno to treba spustiti na 81 ili 82 sa bronzanim zamjenama, sto mi je suludo ali ekipa koja ima veci ovr igraci toj ekipi underperfomuju. Opet kazem to mi je suludo ali je tako. No da se ne lazemo, oni koji imaju po 4-5 ikona koliko god da slabije igraju imaju ogromnu prednost, ti igraci su jednostavno jaci, brzi, bolje sutiraju. Kasniej cu odraditi ss pa cu postovati kako izgledaju moje ekipe, jedna je PL, a druga Primera.
Posto sam na pc verziji wl meceva imam 25, kvalifikacije su mi lagane, bukvalno od druge nedelje kako sam poceo da igram sam bez problema stizao do finala, u finalu sam imao dosta poraza ali na kraju bih se svakog vikenda kvalifikovao, problem je sto ne stizem da odigram meceve, samo sam dva vikenda odigrao 20ak meceva i oba puta bio na gold 2. To je ok rezultat, ali svaku utakmicu koju izgubim igram na noz, bas zna da bude frustrirajuce kako ih gubim, a u gotovo svakoj imam vise sansi i suteva od protivnika. Online divizije slabo igram, u trecoj sam, osvojio sam svaku bez ikakvih problema i nijednom nisam ispao iz divizije, niti vidim kako je to moguce posto su ovi protivnici za sada bili bas smijesni. Nadam se da ce u trecoj, drugoj i prvoj biti ozbiljniji protivnici, jer su u wl gotovo svi ozbiljniji od ovih s kojima sam se do sada susretao u online divizijama. Protivnici na turnirima su isto mnogo laksi od protivnika u wl. Ako bude imao vremena ovog vikenda odigracu svih 25 utakmica da vidim mogu li doci do 17 pobjeda, to mi je neki sledeci cilj. Sto se sb tice elite 2 ili elite 1, sve zavisi koliko utakmica odigram, ali bolje su nagrade u wl, mnogo je manje utakmica, naravno teze je ali ko uspije tu da dodje do elite 3 npr. nagrade su fantasticne.
Najveci problem su coini naravano, moje ekipe ukupno vrijede milion maksimalno, ja pokusavam preko preprodaje igraca i prije je to mnogo lakse islo nego sad. Kupujem special igrace za barem 5000 jeftinije od buy now cijene i onda ih prodajem, ali sve je teze i teze, mnogo je lakse bilo prije samo mjesec-dva dana. Vec sam se pomirio s tim da Ronalda i Mesija necu moci da kupim, cekam da padnu cijene Kanteu i Pogbu, kao i Bejlu, a do tada da skupljam malo-po malo.
Evo mojih trenutnih timova, kasnim malo je mi je bio profil moderiran 😀
Kod Engleza fale mi Pogba i Kante, kod Spanaca bolja verzija Fernandeza, Ramos i Bejl. I to mi bas mnogo trebaju, ali sam trenutno u fazi kad kupujem OTW karte ispod cijene i cekam da upadnu u tim kola ili dobiju upgrade pa da zaradim na njima. Imam ih 11 za sad, ali namjeravam do kraja nedelje da kupim jos barem 5. Ipak sa ovim timovima bez problema dolazim do 15 pobjeda u wl, nisam odigrao odavno nijedan mec u online sezonama ali sam sve divizije do trece lagano dobio sa mnogo slabijim ekipama pa kapiram da ne bi bilo nikakvih problema ni trecu da osvojim, posto turnire bas lagano osvajam, a na turnirima su bolji igraci nego u divizijama.
Poslednja izmena: