Ne znam sta ti ljudi ocekuju, ali mi deluje da su poprilicno nerealni. Ima wf 4* (futwiz), nema 3. Visok je 183cm sto mu daje idealnu visinu da bude opasan i u vazduhu, a opet nije previse visok da gubi na agilnosti. Sa hawk hemijom ima strenght 84 sto je skroz zadovoljavajuce i brzinu preko 90 sto je sjajno za napadaca te visine. Jedina mana mu je 3* skills, ali ako malo bolje razmislis retko ko i od profi igraca radi finte. Mahom se radi drag back jer su finte izgubile na efektivnosti. Slazem se za naciju jer osim sa ikonom nigde drugde nece imati strong link. Meni je i dalje vrhunska kartica za te novce i 99% cu je probati kad budem mogao.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ikonama je svejedno, bitni su igraci oko ikona, da bi imali 10 chem.
A jel si probao 4321 taktiku?Svi koji igraju sa krilima koriste tu taktiku.
Hmm.. Onda samo da odlucim kog da prodam.. Lewandowskog ili Aubamejanga.. Mada Aubame mi je bolji iako vise volim Lewandowskog [emoji3]Po komentarima Costa bas zbog snage idealan za CM poziciju, CAM-ova ima i boljih, sa boljim finishingom. Sa artist chem rejting mu je 92 na CM... Jeste da ne igra odbranu, ali nije to ni bitno toliko, brz je i moze da sece pasove.
Jel ove nedelje WL opet traje kao nekada , tl. do ponedeljka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari