Šta je novo?

FIFA 18

Probao neko walcott 83? Razmisljam da ga stavim u napad.

Ne znam sta ti ljudi ocekuju, ali mi deluje da su poprilicno nerealni. Ima wf 4* (futwiz), nema 3. Visok je 183cm sto mu daje idealnu visinu da bude opasan i u vazduhu, a opet nije previse visok da gubi na agilnosti. Sa hawk hemijom ima strenght 84 sto je skroz zadovoljavajuce i brzinu preko 90 sto je sjajno za napadaca te visine. Jedina mana mu je 3* skills, ali ako malo bolje razmislis retko ko i od profi igraca radi finte. Mahom se radi drag back jer su finte izgubile na efektivnosti. Slazem se za naciju jer osim sa ikonom nigde drugde nece imati strong link. Meni je i dalje vrhunska kartica za te novce i 99% cu je probati kad budem mogao.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Vodi se dosta polemika o tome da li uopste ikone imaju hidden statistike i da li su zaista OP u odnosu na obicne NIF i IF igrace da opravdaju razliku u coinima, ili je sve samo jedan veliki placebo. Sada kada su ih mnogi igraci prestigli u statistikama, to pitanje ima smisla, pogledaj na primer statistike SIF Salaha, a njegov OTW mozes kupiti za manje coina od Sevcenka. Ne kazem da su isti tip igraca, pa cak ni ista pozicija, to je samo primer.

Ja sam pak u taboru koji tvrdi da su ikone i dalje OP, samo manje nego ranije. Ali moj prime MVB bi trebalo da melje sve pred sobom, a ne da me satiru jeftini meta BPL timovi. Da ti ne pricam koliko je promasio zicera i koliko je nacelno beskorisna igra u vazduhu, osim kod kornera ako umes da ih izvedes na taj nacin.

U prvi mah me je privukao, al ipak razmisljam da li da cuvam coine za Del Pjera, ili neku bolju ikonu sa boljom nacijom, kao vec spomenuti Crespo... A toliko bogat da radim bas sve prime ikone bas nisam 🙂

Poslednja izmena:
Iskreno do sada sam probao 6 ikona, gore su mi od obicnih igraca, ili da ne preterujem, nikakve pogodnosti istih nisam primetio, a bas sam se trudio da igram sa njima.
Jedino koji mi je ok, jeste Hadzi 89, i to najvise zbog brzine. Stavio sam mu hemiju Engine i odlcan je. Overall na CAM mu je skocio na 94.
Inace kada vec pricate o tom STRONG zelenom linku, da li to daje neku dodatnu prednost u odnosu na ove braon linkove.
Pitam bas zbog Hadzija.

Ikonama je svejedno, bitni su igraci oko ikona, da bi imali 10 chem.

Cek zar nije bilo da ikone ne uticu na chem ? Tipa da li ce Rui Costa imati 10 na CAM u mom bundes squadu ? Ili u spanskom ako promenim u nekom trenutku ?

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Ikonama je svejedno, bitni su igraci oko ikona, da bi imali 10 chem.

Meni su oko Hadzija, Sterling if 86, Hazard, Jesus If, i trenutno Lacazete OTW, a od veceras ponovo Aguero jer je vrhunski napadač. Da li sada to uopšte ina veze?
Inace, svi mi imaju normalno 10 chem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel probao neko, SIF Milinkovic-Savica?
Ljudi uglavnom pišu, veoma pozitivne stvari, o toj kartici.
Sada mu je otišla cena, pa se razmišljam da li da ga uzimam.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Kul tim! Kakav ti je Viviano? Koliko vidim, visi je od ostalih italijana, sto nije beznacajno, ali ostali IF golmani imaju bolje karakteristike.

Inace veceras izbacuju novi League SBC... Ja se nisam spremio ni za jednu ligu, tako da ce me pricefixeri unistiti 😀

Poslednja izmena:
Koristio sam onog Perina, obicna kartica, posto mi je jedino ona ostala u klubu, od italijanskih golmana, i mogu ti reci da je dobro branio, mislim bolje od ovog Viviana.
Viviana sam stavio u tim, lepse izgleda.😀

Muci me cdm, tu sam hteo neku legendu da stavim, ali dobra legenda na tom mestu mnogo kosta.

Edit:
Pravim neki mix, sa brazilcima, pa me zanima, tj, treba mi preporuka za CB.

Poslednja izmena:
Thiago Silva, to je bar lako. Ostaje u mom timu zauvek. Takodje ako mozes da ubudzis levo i desno Toty Marcela ili bar Toty Alvesa... Brazilci imaju 2 strasna CDM IF-a, Gustava i Allana. E sad kazu i da je SIF Telles dobar na LB ali bih zadrzao Sandra. Jedini razlog zasto ga nemam je Jordan Lukaku, naj OP LB u igri 🙂

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Da, i ja imam Lukaku-a u timu, tj. na klupi, strasan igrac.
Levo sam uzeo SIF Tellesa, uzeo sam i SIF Taliscu, na CDM sam mislio da stavim onog crvenog Fabinha, posto ga imam u klubu, a igram sa jednim cdm.
Allana sam koristio, i dobar je igrac dok IF Gustava nisam.

Edit:
Ovaj SBC Thiago izgleda odlicno, odlicni parametri, osim zavrsnice.

Poslednja izmena:
S obizrom da tek sada pocinjem online igranje, nema veze s vezom SB i Online (sezona trenutno). Neverovatno koja je razlika u igracima i njihovim sposobnostima (generalno). Probao moju standardnu 4-1-2-1-2 i 4-3-2-1. Kako sam pricao da mi je tesko da igram sa jednim napadacem.. Reus i Robben razvaljuju na LW i RW. Ocigledno definitivno nisu za LM i RM ali sta da radim kad nema puno opcija u Bundesu.. mogu Bailia SIF na LM i nekog na RM, ali generalno igracu za sada online sa 4-3-2-1, Lewandowski kao ST dok ce Aubamejang da greje klupu.. Mada u tom slucaju mozda mogu da ga prodam i odmah uzmem recimo Costu (sbc jer mi fali jos malo), ali ne znam da li je on ok za CM ? Il pa da se drzim moje 4-1-2-1-2 🙂

Kako god prosao u div 9 lagano, nisam ocekivao.

Lagano je do 4/5 divizije.. Onda krece zezanje... Ja sam u 2/3 sa prosečnim pl timom.

Poslednja izmena:
@Mazi
Izašao je Fanta Roben, to je igrač za tebe.

Ima 30 vise IGS-a, a kosta 10x vise. :S:

A jel si probao 4321 taktiku?Svi koji igraju sa krilima koriste tu taktiku.

Da se vratim na ovo, mislis da je ok da odradim Costu sbc i da ga stavim na CM sa jedinim napadackim instrukcijama dok vidal i goretzka ili tulisso stay back rade ? U ovoj formaciji mi je bukvalno visak Lewandowski ili Aubamejang ali necu da ih prodajem..mada ako je Costa pametan izbor posto vidim da mu pada na toj poziciji malo rejting, onda bih prodao jednog hm :/ Imam 270k coinsa u ponedeljak a ostali su mi 84/85 i 86 rating SBc-evi da ga uzmem. Kontam da sam kratak 100k coinsa za sada 🙂 To mu dodje jos 2 nedelje SB-a.

To već ne znam.
Ja ga koristim na CAM, i tu je dobar.
Verovatno ne bi bilo problema, posto je solidno jak, i zna lepo da se zagradi i oduzme loptu, ali možda ga je neko drugi koristio kao cm, pa je bolje upoznat.

Po komentarima Costa bas zbog snage idealan za CM poziciju, CAM-ova ima i boljih, sa boljim finishingom. Sa artist chem rejting mu je 92 na CM... Jeste da ne igra odbranu, ali nije to ni bitno toliko, brz je i moze da sece pasove.

Po komentarima Costa bas zbog snage idealan za CM poziciju, CAM-ova ima i boljih, sa boljim finishingom. Sa artist chem rejting mu je 92 na CM... Jeste da ne igra odbranu, ali nije to ni bitno toliko, brz je i moze da sece pasove.
Hmm.. Onda samo da odlucim kog da prodam.. Lewandowskog ili Aubamejanga.. Mada Aubame mi je bolji iako vise volim Lewandowskog [emoji3]

Meni Hadži sa Engine hemijom ima 94 na CAM, i igra fantastično!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ove nedelje WL opet traje kao nekada , tl. do ponedeljka?

Verovatno ne, svaki put kada produze do ponedeljka, pise da je produzana usled nepredvidjenih okolnosti. Ja sam se bas iscimao danas da ostvarim 11 pobeda, uz mizeran skor od 11-16.

A ja mislio, da su to promenili za stalno.
Bas glupo.

Ja otkrio meni naj formaciju nakon 30ak meceva, 4231, pocnem (2) pa pustim Reusa i Robbena na CAM, mada su vise RAM i LAM, a vidim i rejting im ne pada na cam pozicijama tako da su odlicni. Jedina nedoumica mi je koga za ST, nije Lewandowski zanget behind a to mi treba, a opet sa njim je dribling i sut perverzija 🙁

Odigrah danas 6 komada u sezoni, nisam izgubio, div8, sad sam se nalozio [emoji23]

Ovo mi je tim. Ja mislim da nema dalje
9e2b58d2d9224b49b081b3fb3d27ebe6.jpg

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Kakav ti je Baily u poredjenju sa Reusom ? Manje trosi staminu na LM nego reus ?

Iskreno kao napadač bolji, a kao asistent lošiji. Da on može celu utakmicu a Rojs max do 75 min.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno