Šta je novo?

FIFA 18

Znaci strasno, + sto se ovakve stvari dogadjaju, i na centru terena, pa protivnik ni iz cega dobija sansu.
Ovo je po meni najveci problem fife, bespotrebno forsiranje jedne strane.
Ali, ne vredi vise o tome trositi reci, mislim da to nikada nece biti ispravljeno.

Ja juce igram mec sa petu pobedu u fut ch i vodim dva jedam protiv lika i branim se grcevito u zadnjih 20 min, on masi sansu u 90om, ja sa golmanom da izvedem gol aut i krenemda bacim levom beku jer mu je napadac na sredini ispred kaznenog, moj golman baca njemu u noge, primam gol i gubim produzetke..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@Boyan
Uf neverovatna sreca, kartica vredi 900k trenutno a sigurno ce dobiti jos 1-2 IF. Nema veze sto je untradable, bila bi greska prodati je. Ja sam iz ovih MM packova dobio OTW Tagliafica koji je odmah otisao za 40K i IF Juanfrana koji ode za 30. Al' ovako velike pullove mogu samo da sanjam. Najbolji je ove godine bio upravo Mbape dok je vredeo 130k. A otvorio sam solidan broj, sto od SBC-ova sto od nagrada.

@Stankovic
Heh, ma ne vredi nervirati se, takav im je engine i detekcija kolizije od kada znam za EA.

Ko je odavde radio Del Piera, ne mogu da se setim?
Kakav je, da li vredi prelazak na njega, sa Rui Coste?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Koristio sam OTW Mbapea zajedno sa Nejmarom skoro dva meseca pre nego sto sam ih prodao i uzeo Ronalda i Bejla. Bez obzira sto su ova druga dvojica nemerljivo bolja (zbog CR7 koji je cheatcode) imao sam mozda cak i veci uzitak igrajuci sa ovom prvom dvojicom. Sad nesto razmisljam da sacuvam coinse za obicnog Nejmara i probam nesto u 4-4-2 formaciji, ali videcemo.

Ja sam odradio Del Piera i mogu ti reci da ne zalim ni jedan jedini coin. Ne mogu da budem objektivan koliko bi trebalo (vidi atavar 😀 ), ali veruj mi da neces pogresiti. Covek ima sve sto treba jedan CAM da ima. Salje lopte na trepavicu, u prostor kroz dva igraca. Sutra driven i finesse sa obe noge. Savrsen CAM u svakom smislu, a sa hunter karticom nema problema ni sa brzinom. Costa je verovatno jaci u duelu i to je jedina stavka gde je bolji, ali u svemu ostalom Del Piero je neuporedivo bolji (uporedi finishing npr).

Dvoumim se zbog Del piera.
Posto sam mislio da trajno batalim igru, potrosio sam oko 400-500k, sto na paketice, sto na igace, kojima je pala cena, pa sam sada tek na oko 1 milion.
Posto vise ne trgujem, to bi znacio trajan gubitak coinsa, zato nisam pametan sta da radim.

Obezbedih ucesce u WL i sledece nedelje, stresno je ovo previse za mene, ovoliko nisam psovao dugo [emoji16]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

E ljudi koliko je loše da ubacim nekog igrača koji ne odgovara vezama sa ostatkom ekipe? Npr hteo bih da stavim mbapea u italijansku ekipu ili nekog sličnog napadača. Igram sa dvojicom napred i nešto mi se ne svidja ponuda italijanskih napadača.

Pa, loše je.

Gledaj da imaju makar 7 hemije. Sa 5 hemije su im bazicni statsi i nemas nikakav boost od chemistry-a, a ispod 5 vec pocinju da padaju...

Toliko je mogucnosti sa hibridima i menjanjem formacija ingame, da ne bih zaista razmatrao nista ispod 7.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Hmm onda je možda bolje da se držim serije a i dalje.. Ima li neko iskustva sa specijalnim Ikardijem (87 ocena) i Higuainom. U dilemi sam koga od njih dvojice da kupim, trenutni dvojac su mi Mertens i običan Ikardi.

Koja je fora, sa penalima?
Ja hocu da mi golman ostane u sredini, jer pretpostavljam da ce protivnik da sutne posred gola, a on se baca u stranu.
Sada mi se u penal seriji, to dva puta desilo, + sto mi se jednom golman bacio u pravu stranu, a lopta prolazi ispod njega kao da on ne postoji.

Meni uvek stoji..

Odustao od Coste, 82\4\6 squadove mi je mrsko da radim jer su mi svi prosli kroz ruke a nisam razmisljao da ce mi trebati za ikone..

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

A jel ti se desilo, da ostavis gamepad, a tvoj golman se baci , i skine penal?

Edit:
Radi Costu, neces se pokajati, a kasnije ces moci ici i na neku boju ikonu.

Nije mi se desilo doduse ne pamtim da sam nekad ostavio gamepad skroz na PK 🙂

Ipak odustao, jos se mlatim SB-om, prosle nedelje uzeo Elite 1 sa Tactical Defendingom (prvi put), tako da kontam da cu 2018-icu da iskoristim na igranje i vezbanje s obzirom da nisam do sad WL igrao a necu moci istu kolicinu novca kao u SB da natrljam za 7 dana.

Sa ovim timom kontam moze se i 15-20 pobeda ako znas da igras kako valja..

https://www.futbin.com//18/squad/3586813

Samo me nerviraju Reus/Kruse/Robben taj srednji red jer mi se zamore do 60-og minuta pa se razmisljam da li da uzmem IF Comana ili IF Baileya umesto Reusa ? Pomoci ce na brzini kontam..

I da, pocastio se Neuerom danas kada sam resio da odustanem od Coste, tako da imam 64k za neku omanju promenu.

P.S S obzirom da sam izmenjao kompletne 3 postave u PL i gotovo jednu niskobudzetnu Bundes za ovu, u procesu sam izgubio par stotine hiljada 😀 A kroz ruke mi prosli od Oblaka preko Cavanija do jos 10-ine 86+ igraca koje sad moram da kupujem u iznosu od 200k coinsa, a ne znam da igram tako da mi uzaludna ikona 😀

Poslednja izmena:
Meni se dešavao bag sa penalima nekoliko puta na moju stetu. Uzas

Stavi Farmana, a novac ulozi u nekog drugog.

Bio je do sada od kada sam poceo Bundes tim.. Ne znam u koga da ulozim da bude u rangu do 170k coinsa.. Pola squada izuzev oba ST-a, Reusa i Robbena su mi untradable kartice jer sam prodavao 'tradable' kada sam radio bundes upgrade i *****lo me za medalju..

Krila su mi slaba za LM i RM kontam bolji su na XW i XF ali eto. Zato razmisljam za comana i baileya.

Kupio sam ja i Baileya i Comana i Reus je bolji od obojce, jedino se brzo umara.

Kupi Thiaga. Odličan je na Camu i oduševio me i Ginter tako da sam Hummelsa i Sokratisa premestio na klupu. SutRA ću da pazarim Nalda pa da vidim kako će ići.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Kupio sam ja i Baileya i Comana i Reus je bolji od obojce, jedino se brzo umara.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

E da ga jbm onda 🙂 Meni Reus daje samo glavom iz centarsuteva Robbena sa desne strane, kontam onda je do moje igre. I guess ustekacu ovih 60k coinsa i ostaviti tim ovako. Ako ne umem da se kvalifikujem za WL onda uzaludno gubim vreme kada Elite 1 u SB-u mogu i sa 100k PL squadom.

A jel si probao 4321 taktiku?Svi koji igraju sa krilima koriste tu taktiku.
Jesam sve po 5-6 utakmica prethodnih 10ak dana ali u SBu samo prvi put tactical defense, pa s obzirom da ne briljiram u odbrani ova mi jedina pravi balans jer imam 5 komada u odbrani a opet i oba napadaca. Sta znam, vremenom kroz MP pokusavacu da nadjem bolje ukoliko bude trebalo 🙂

Pa pazi, ja bih npr, da igram 4321, za centralnog veznog stavio nekog sa M/H WR, a Vidala bih stavio na levog veznog .
Jednostavno, ne volim da igram, a da nemam veznjaka sa defanzivnim WR, to mi je obavezno.

taman sam mislio da me je pogodila neka kletva sa pekovima posto od kad igram nijedan totw da padne.
i sad odradim sbc za van dijka i u prvom peku Kostic a u drugom Viviano 😀 dobar osecaj..

Pa pazi, ja bih npr, da igram 4321, za centralnog veznog stavio nekog sa M/H WR, a Vidala bih stavio na levog veznog .
Jednostavno, ne volim da igram, a da nemam veznjaka sa defanzivnim WR, to mi je obavezno.

Sta savetujes da radim sa Lewandowskim tj Aubamejangom ? Jest da sutira Lewandoski za medalju ali nema pace, primetno je.. Meni jedan bez drugog ne idu nikako 🙁

Pa, ako volis formaciju sa dva spica, zasto ne probas bez krila?
Ja npr. ove godine igram 4312, prosle sam igrao 41212-2
Mozda ti bas legne takva formacija.
Nadjes dobrod CDM, sa defanzivnim karakteristkama, u sredini vec imas vidala, mozes da dodas Goretcku ili Tolisa, i cepaj.
Mozda ti ne lezi Reus, i ako ga i ja jako cenim kao fudbalera, ali ovo je igra i stanje je drugacije.

Kako da sprecim viktorije protiv ljudi koji igraju 433? Znaci sede ispred 16m i dodaju se a mojih nema nigde kada igram formacije sa dva napadaca.

Pa, ako volis formaciju sa dva spica, zasto ne probas bez krila?
Ja npr. ove godine igram 4312, prosle sam igrao 41212-2
Mozda ti bas legne takva formacija.
Nadjes dobrod CDM, sa defanzivnim karakteristkama, u sredini vec imas vidala, mozes da dodas Goretcku ili Tolisa, i cepaj.
Mozda ti ne lezi Reus, i ako ga i ja jako cenim kao fudbalera, ali ovo je igra i stanje je drugacije.

Tu su mi i Goretzka i Toulise tako da poslusacu tvoj savet i probati to.

Ja sam u medjuvremenu uzeo SIF Baileya (84 rated), ubija na LM a Reusa odmah ubacim umesto Kruse-a (CAM) na pocetku utakmice. Daleko daleko bolje se oseti njegova igra i stats-i. Jeste da mu je valjda chemistry manji tada na 7 ? Ali generalno bolji od Krusea.

Jel si probao SIF Rafaela, na CAM?
Kazu ljudi da je dobar.
Nisam, danas cu. Otisao Nojer, osetim razliku ali nije vredna 110k.. otisao za 119k [emoji3] Ipak cu na Costu da idem, Reus na CAMu i nove mogucnosti zahtevaju od mene da uzmem nesto, a za bundes.. najjeftinije a pouzdano jest sbc Costa.

Nazad
Vrh Dno