Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Mabavio sam mate 10 od clana sa foruma. Stvarno me iznenadio klvalitet telefona. Baterija odlicna, ekran isto, kamera za te pare extra. Vade je manuelna podesavanja. Po danu su fotke odlicne, vec po sumraku javi se dosta suma (ne previse, ali dovoljno da upropasti fotku). Iznenadio ke kinez, svaka im cast.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Pisao sam pre neki dan u vezi povezivanja sa kompjuterom, i dalje nema pomaka. Cackao sam i usb debugging, i onaj hdb, sta li je vec, reinstalirao hisuite, restartovao telefon, gledao da nije namesteno na charge onlyc prevlacio na dole da vidim pojavljuje li se ista, menjao usb portove, menjao racunare, jos uvek ne mogu da povezem telefon s racunarom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj drugi kabl.

Pokasaj i drugi usb port, ili bolje na drugom kompu. Slican problem sam imao sa nexus 4 jedino nije hteo da se konektuje na mom kompu

Pozdrav isključio sam slučajno GPS kod uštede baterije i sada nikako nemogu da ga pronađem gde da ga upalim.

Pa eto ako neko zna gde i kako [emoji4] hvala na pomoći ???

Poslato sa mog "Huawei mate 10 lite-fableta:))"

heheh skrol dole...ikonica ''informacije o lokaciji''

Ili Podešavanja-Bezbednost i privatnost

Pokasaj i drugi usb port, ili bolje na drugom kompu. Slican problem sam imao sa nexus 4 jedino nije hteo da se konektuje na mom kompu

Probao drugi komp, drugi kabl, negde ocigledno pravim gresku u koracima. Skinuo sam ftp aplikaciju neku, sad sve radi kako treba, hvala svima na predlozima!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze li neka preporuka za maskicu/silikon? Narucio sam ga kod MTS-a. Nisam nikad nosio nista na telefonima, ali cini mi se da bi ovaj ekran pukao odmah ako padne bez neke zastite.

Moze li neka preporuka za maskicu/silikon? Narucio sam ga kod MTS-a. Nisam nikad nosio nista na telefonima, ali cini mi se da bi ovaj ekran pukao odmah ako padne bez neke zastite.

Ekran nije ništa različit u odnosu na druge,šta više edge ekrani pucaju skoro 100% kad padnu baš zbog dizajna.

Ja sam uzeo najobičniji silikon dok se ne nakanim nešto ozbiljnije da pazarim sa Alija...A na ekranu je fabrička zaštita...

Vredi li razlika u ceni izmedju Mate 10 lite i P10 lite? Karakteristike ima poprilicno slicne. Jedino sto je veci ekran i te dve kamere. Ekran mi nije toliko bitan ali ova kamera mi deluje primamljivo. Brzo punjenje?

više rama više memorije 64gb, i ne potcenjuj vceličinu ekran, veruj mi da mnogo znači. Kamera je ok, meni nije to toliko bitno. Meni baterija traje 2 dana. Ako ti je zvuk na 3,5mm bitan, mate 10L pobeđuje glat.

Ne potcenjujem velicinu ekrana, ni P10 lite nema bas nesto mali ekran. Trenutno sam na LG G4 tako da je priblizno to to. Zvuk mi nije bitan, hvala na odgvoru.

5,2 vs 5,9 hmmm...

I ja dajem glas za ekran. Sa ovolikom memorijom baš lepo radi.
Nema brzo punjenje, ali nije ni sporo ovo što ima.

Meni je nekad 4.7 bio ooogroman. Sad mi je 5 mali... Oćoravilo se.

I ja dajem glas za ekran. Sa ovolikom memorijom baš lepo radi.
Nema brzo punjenje, ali nije ni sporo ovo što ima.

Uopšte nije sporo. Ja doduše nikad ne čekam da mi se skroz isprazni telefon, stavim na punjač kad je na oko 20%, i do 100% mu treba oko 80 minuta. Veoma sam zadovoljan.

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk

Uuu to znaci da uskoro stize i Honor 9 lite :) njega cu da sacekam :D To mi je nesto izmedju p10 lite i mate 10 lite. 18:9 ekran, dve kamere, extra.

Zanimljivo, ali mi je daleko to, iz Nisa sam. I malo sam skeptican oko eventualne garancije, moram da idem kod njih gore da se "mlatim". Sacekacu 9 lite na gigatronu jer sam na mtsu a oni ocigledno nece da nabavljaju.

Jel izlazio skoro neki update. Da vidim da li ce ovaj osakaceni model koji imam dobiti neki update.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ako ti je telefon iz potpisa, što pitaš ovde? Idi na p9 lite.

Inače, za M10L skoro nije bilo update-a.

Poslednja izmena:
Na dobrom sam mestu postavio pitanje.
Hvala na odg.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ovi iz vipa me zeznuli cekam dve nedelje honor 9 i danas mi kazu da ga vise nema. I onda sam resio mate 10 lite da uznem. Nadam se da necu da pogresim ,vidim da ga hvalite dosta.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Da li ovaj telefon poseduje neki GG nigde ne mogu da pronadjem tu informaciju?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nema GG

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ili preciznije, nigde nema podatka da ga ima, što verovatno znači da nema Gorilu. Međutim, ne znači da neku zaštitu nema.
Nervira me što još nisam naišao na neki kreš test, da vidim koliko je izdržljiv.

Nazad
Vrh Dno