Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Ja sam uradio ažuriranje pre neki dan i sada to izgleda ovako [emoji4]:
Nego šta je "FU" ???
3b826b138a96dc3db73fab92c51eb3c8.jpg

Poslato sa mog "Huawei mate 10 lite-fableta:))"
4b28d8d53b1472423e00f2353a2f0b81.jpg

Poslednja izmena:
pozdrav ljudi, od danas i ja postadoh vlasnik ovog telefona. Impresije za sad su bas dobre jedino imam problem dok pricam telefonom otkljucava mi se telefon kada odvojim glavu od senzora i onda uvetom ili obrazom prekidam poziv,zovem preko druge kartice .....
Ima li neko resenje ili moram svaki put kada pricam da iskljucim na dugme ekran

Nego nešto gledam " M 10 pro " ima opciju "remote control"(daljinski upravljač za drugi uređaj) da nema možda i " M 10 lite " tu opciju ???

pozdrav ljudi, od danas i ja postadoh vlasnik ovog telefona. Impresije za sad su bas dobre jedino imam problem dok pricam telefonom otkljucava mi se telefon kada odvojim glavu od senzora i onda uvetom ili obrazom prekidam poziv,zovem preko druge kartice .....
Ima li neko resenje ili moram svaki put kada pricam da iskljucim na dugme ekran
Nisam imao tih problema osim kada je mreža baš jako slaba a nalazim se u dobro izolovanoj prostoriji - možda je to u pitanju !!!

Nego nešto gledam " M 10 pro " ima opciju "remote control"(daljinski upravljač za drugi uređaj) da nema možda i " M 10 lite " tu opciju ???

Nema...

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Ok hvala,pozdrav !!!

Послато са SM-T113 уз помоћ Тапатока
Mislim... ako je bas bitno ima kod kineza da se uzme ir port koji ide na izlaz za slušalice.

Nisam imao tih problema osim kada je mreža baš jako slaba a nalazim se u dobro izolovanoj prostoriji - možda je to u pitanju !!!

Ne znam druze kakve bi to veze imalo sa slabim signalom. Mislim da ima veze sa tim gde je senzor postavljen i da nije predvidjeno da se sa njim prica bez ruku , vec samo zaglavljen izmedju ramena i glave. Nego sam pomislio da slucajno nema neko podesavanje ali jok.
U svakom slucaju hvala na savetu

Evo i meni stigao update 133. Na mts.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Evo i meni stigao update 133. Na mts.

Pristojan update bez nekih začkoljica karakterističnih za Android i ovu klasu telefona. Prijatno iznenadjenje...

Sad sam u putu pa ga ne instaliram. Kad se vratim.

Od juce sam postao vlasnik ovog' telefoncica, pa mi treba preporuka za zastitu napred?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Od juce sam postao vlasnik ovog' telefoncica, pa mi treba preporuka za zastitu napred?

Sasvim dovoljna fabrička folija...

Skinuo sam fabricku da bi isprobao staklo i pogresio sam :/

Skinuo sam fabricku da bi isprobao staklo i pogresio sam :/

[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] sjajno! Pa sad ti ništa ne preostaje osim stavljanja stakla umesto folije.

Ajd još jedna pohvala za kombinaciju ''Buđenje uređaja'' i ''FU''...sasvim dobro funkcionišu.Jedini problem je što FU ne radi u mraku :D

Ja dobih odgovor direktno od Huawei-a!

Silvia (Huawei Support)

Zdravo Predraže,
Hvala Vam što ste kontaktirali Huawei podršku. Moje ime je Silvija i tu sam da pomognem i informišem. Mate 10 Lite nema Gorila Glass već 2.5 D super čvrsto staklo. Ako imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, facebook stranice ili na telefon 0800088880 (ponedeljak – petak od 09:00 do 18:00).
Vaš slučaj je registrovan pod sledećim brojem: 2068
Srdačan pozdrav,

Poslednja izmena:
Nakon dve nedelje koriscenja, mogu da kazem da sam sasvim zadovoljan telefonom. Nakon mrtvog Windows Phonea, napokon sam progledao.
Ovim postom sam hteo da se upisem i pratim temu, verovatno ce mi biti korisna.

Nakon dve nedelje koriscenja, mogu da kazem da sam sasvim zadovoljan telefonom. Nakon mrtvog Windows Phonea, napokon sam progledao.
Ovim postom sam hteo da se upisem i pratim temu, verovatno ce mi biti korisna.

Dobrodošao :)

Hvala, hvala. :)
Imate li neki predlog za zastitu telefona, koji vi koristite ?
Na mom je ona plastika koja ide uz telefon i folija. Medjutim, ovaj case je bas losa plastika i ne svidja mi se, a foliju smo postavljali pijani brat i ja, pa nam je ostalo dosta rupica sa vazduhom, haos. :D

Da li M10 lite podrzava MHL, tj da li moze na taj ili neki drugi nacin da se poveze sa projektorom koji ima HDMI/VGA ulaz? Znaci microUSB-HDMI adapter bi radio posao, ovo mi je bitno jer bih morao da sa telefona pustim neku prezentaciju koja ima i par filmica.

Da li M10 lite podrzava MHL, tj da li moze na taj ili neki drugi nacin da se poveze sa projektorom koji ima HDMI/VGA ulaz? Znaci microUSB-HDMI adapter bi radio posao, ovo mi je bitno jer bih morao da sa telefona pustim neku prezentaciju koja ima i par filmica.

Predpostavljam da može...nisam nikad koristio tako nešto ali ne vidim razlog zbog koga ne bi moglo.

Nisam siguran da svi telefoni podrzavaju MHL...naisao sam na neke informacije na netu ali tu se ne pominje Mate 10 lite, samo cisti Mate 10 i Pro, sam adapter ne kosta bas malo pa ne bih da rizikujem

Nisam siguran da svi telefoni podrzavaju MHL...naisao sam na neke informacije na netu ali tu se ne pominje Mate 10 lite, samo cisti Mate 10 i Pro, sam adapter ne kosta bas malo pa ne bih da rizikujem

Onda uleti na temu 10 Pro pa vidi ako neko ima kabal a voljan je da pozajmi.Ili jednostavno piši Huawei podršci...

Vrh Dno