Ljudi ima li neko igo za ovu rezoluciju?
Hvala! Nikako da nađem rezoluciju...
Ljudi ima li neko igo za ovu rezoluciju?
Jedina manjkavost je manji ekran?
A chipset barem za klasu losiji, verovatno i vise, duplo manje ram i 4 puta manje storage, osetno slabija baterija, nikom nista?
P9 lite mini je barem dve klase losiji od M10 Lite.
Dobrodošla [emoji4] neka te lepo služe!Pozdrav svima,
Ovde jos jedna vlasnica M10L i HONOR 8.
Da napišem prvo da sam jedna od onih koje ne mogu dati za fon više od 300e (osim ako ga ne dobijem) i koja je neljubitelj IOS-a zbog čudnog sopstvenog stava, ne iz neznanja
Informaticar sam po struci pa se malo i razumem u I've stvari
Elem, htela sam samo da se pridruzim zajednici, a počela da pišem esej..![]()
Hvala, mickk [emoji258]Dobrodošla [emoji4] neka te lepo služe!
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Imas internu memoriju od 64gb sto je dovoljno. Imas i mogucnost ako neces dve sim kartice onda stavljas umesto sim karice, memorijsku karticu u isto leziste.Jel postoji način da se prebace aplikacije na sd karticu ili ovde nesto nije kako treba?[emoji848] Malopre sam pokusala, ali bezuspešno
Sent from my RNE-L01 using Tapatalk
Imam, to i hoću. Prepunim ja to svacim.Imas internu memoriju od 64gb sto je dovoljno. Imas i mogucnost ako neces dve sim kartice onda stavljas umesto sim karice, memorijsku karticu u isto leziste.
E sad kako ide prebacivanje ne znam jer nemam memorijsku.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Telenor daje singl sim ali ima i slot za micro sd karticu.KOliko ja znam mate 10 lite u telenoru imaju samo singl sim, tako da nema mesta za memorijsku, samim tim sve ide na memoriju telefona.
Tako je, mickk [emoji846]Telenor daje singl sim ali ima i slot za micro sd karticu.
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari