Šta je novo?

Huawei Mate 10 Lite

Kako da podelim moj internet sa drugim uredjajem ,kako to da podesim, da li neko zna?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Napraviš hot-spot.

Jel stigao nekom updejt B133, jel neko instalirao?Ima li nekih novina osim ovog sto stoji?

Ja sam instalirao. Ono što sam peobao je detekcija lica pri otključavanju telefona, i radi odlično i brzo.
Ostalo mi nekako isto, ne vidim razlike. Dobro je kao i ranije.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Ja sam instalirao. Ono što sam peobao je detekcija lica pri otključavanju telefona, i radi odlično i brzo.
Ostalo mi nekako isto, ne vidim razlike. Dobro je kao i ranije.

Ukljuci i kontrolu pokreta... Tako ne moras da diras dugme za paljenje ekrana.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Kakva su iskustva sa ovim telefonom, je li fluidan, desi li se kad da zabode?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ni jednom štucnuo do sad. Ni jednom zabo...

Odlican telefon sve pohvale.

Hvala na odgovorima. LG G3 mi je na izdisaju grije, zabode, planirao sam za narednih mjesec dva da uzmem nesto drugo, mate 10 lite mi se cini kao najbolji izbor ulozeno dobijeno, inace ne igram igrice, kameru ne koristim tako cesto.

Hvala na odgovorima. LG G3 mi je na izdisaju grije, zabode, planirao sam za narednih mjesec dva da uzmem nesto drugo, mate 10 lite mi se cini kao najbolji izbor ulozeno dobijeno, inace ne igram igrice, kameru ne koristim tako cesto.

Iznenadice te stabilnost i fluidnost sistema. Zaista velika promena za ovaj segment telefona.

Iznenadice te stabilnost i fluidnost sistema. Zaista velika promena za ovaj segment telefona.

Ja sam presao sa g2 razlika je ogromna.

Kakva su iskustva sa ovim telefonom, je li fluidan, desi li se kad da zabode?

Urekao si ga :). Jutros, prvi put posle skoro 3 meseca zabo. Spremao se za posao, spremio BT slušalice i pritisnem BT na telefonu, i zabode. Isključi se i ni makac. Morao sam power+volume up, držao preko 10 sekundi, restartovao se, sve OK. Šta mu bi, pojma nemam. Radi ok, kao da ništa nije bilo...

Urekao si ga :). Jutros, prvi put posle skoro 3 meseca zabo. Spremao se za posao, spremio BT slušalice i pritisnem BT na telefonu, i zabode. Isključi se i ni makac. Morao sam power+volume up, držao preko 10 sekundi, restartovao se, sve OK. Šta mu bi, pojma nemam. Radi ok, kao da ništa nije bilo...
Ako je jednom u 3 mjeseca onda nije strasno, mada svaki android je pozeljno restartovati jednom u nekoliko dana.

Veruj mi da ovaj nema potrebe restartovati, jer ima 4gb rama, i dobru "organizaciju" memorije, bar se meni tako čini posle tri meseca. Nego, nije mi jasno, kako još nisam dobio update na 133, a isto uzet u mts-u u decembru!? Mislim, nije da mi baš treba face recognition...

Veruj mi da ovaj nema potrebe restartovati, jer ima 4gb rama, i dobru "organizaciju" memorije, bar se meni tako čini posle tri meseca. Nego, nije mi jasno, kako još nisam dobio update na 133, a isto uzet u mts-u u decembru!? Mislim, nije da mi baš treba face recognition...
Pa desava se nije strasno, i ovi od 600e i vise sigurno se i njima to desava :D

Evo ja bas sad update-ovao. A juce kad sam proveravao nije bilo update-a, tek danas. Pa ce mozda i vama uskoro biti.
Mene vise zanima kad ce Oreo i Emui 8.

Ja dobih update na mts-u, sto kazu ljudi osim face r. Nisam nista novo primetio ,telefon radi kao zmaj

Evo i kod mene je stiglo. Mada me vise interesuje kada ce stici oreo.
0e415b50ee02f9e1cf5518b7c14450f8.jpg

E to i mene zanima , da li je uopste sigurno da ce doci oreo

Govori se da hoce zajedno sa emui... E sad koliko ce to biti dobra kombinacija videcemo.

E to i mene zanima , da li je uopste sigurno da ce doci oreo
Pa morao bi da stigne, nov model telefona.. a i trazio sam po netu informacije. Neki kazu da je i Huawei potvrdio, mada to nisam nasao, ali verujem da ce biti 99%.
Oreo sa EMUI 8 su odlicna kombinacija, mada za sad i ovaj Nougat sa EMUI 5.1 rade sasvim dobro, zadovoljan sam.

Dobih juče update... zove se i: Also known as Nova 2i, , Maimang 6 (China), Huawei Honor 9i (India), Huawei G10...
Inače je na spisku da dobio emui 8 i oreo, sigurno.

dobiće oreo, nov je model, ne sekirajte se oko toga.

Ljudi meni nestala radio app. Abdejtovao sam 2x i drndao emui twik i od tad je nema a bila je 100 % kad sam uzeo telefon.Šta sam radio? Šta da radim?

Ljudi meni nestala radio app. Abdejtovao sam 2x i drndao emui twik i od tad je nema a bila je 100 % kad sam uzeo telefon.Šta sam radio? Šta da radim?

Factory reset...

Nazad
Vrh Dno