To sto su tebi toliko naplatili ne znaci da slanje toliko kostaOko 4eur je bilo samo u okviru EU za male posiljke, napolje je 16-20eur sa pracenjem
Dosta puta sam porucivao.
Dogovorio sam se sa oba prodavca oko povracaja novca, i rekli su mi da pogledam paypal u roku od 24h, e sad gde mogu to paypal-u da pogledam? ja sam gledao, ali nigde ne pise da je refundiran novac, ili taj novac treba da cekam na mi prebace na racun pa da tu pogledam? Rekao mi je da njegova krivica, i da mozemo da se dogovorimo, tako sto sam ja trazio natrag pare... na paypal-u pise ono sto sam ja rekao 43x43, mogu i da slikam pa da postavimAko je u naslovu aukcije pisalo 43x43 onda ti se taj naslov vidi i na Paypal nalogu, za slučaj da je editovao taj item na 34x34
Ako nisi menjao layout, sada ces odmah videti transakcije najnovije cim se ulogujes.
Prva/dve (koliko sam razumeo 2 refunda?) bi trebalo da budu refunds. Povracaj na PayPal je maltene instant, cim se dogovoris sa prodavcem ili eBay presudi, vidi se u roku od 5 sek.
Povracaj na samu karticu traje duze![]()
eBay has signed an agreement with Adyen, a leading global payments processor, to become its primary payments processing partner.
Posalji, ali eBay ima uvid u izmene opisa
Vec su obe trebale da se pojave na PayPalu, kazi obojici da ces sutra cimati eBay ako se ne pojave na PP racunu, i stvarno ih cimaj.
***, pa to imas u svakoj zdravoj hrani prilicno jeftino, ne rizikujes da ko zna odakle stize i da li ce da se pokvari.Hvala druze... dosad nisam imao problema, tj samo jednom, na pocetku koriscenja ebay-a, i dobio refund.... sad me krenulo, narucio sam i spirulinu od poljaka pre dva dana, i nije jos poslao, cekacu jos, pa cu videti sta i kako, da vas ne cimam non stop....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari