Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ to im je jedan od klasika njihove kinematografije.

Bacite pogled na Soul Kitchen. Fina komedija/drama

Ko voli drame tesko da moze da omane sa filmovima Fatiha Akina.

Meni je vec na listi za gledanje, taj i Aus dem Nichts, zahvaljujuci Gegen die Wand. Gegen die Wand je nevidjeno dobar film, u top 5 filmova koje sam gledao u poslednjih 10 godina (znam da je stariji od 10, ali tek prosle godine sam ga gledao).

^ Dobro je, solidan izbor... :)

Vec sam poceo da se strecam kad god vidim da me citiras... :d

Meni je Knockin on Heavens door bio tanak, imao sam osecaj da sam ga gledao pre 20 god da bi mi bio dobar ovako tanak, par ok fora i to je to. Mislim da sam ga prosle godine gledao.

Thor-Ragnarok jedva izdržao do pola i ugasio. Preteraše ga sa neozbiljnošću. Imao sam utisak da je neka parodija u pitanju. Ubedljivo najgori Thor do sada.
bez ocene.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Thor-Ragnarok jedva izdržao do pola i ugasio. Preteraše ga sa neozbiljnošću. Imao sam utisak da je neka parodija u pitanju. Ubedljivo najgori Thor do sada.
bez ocene.

A brt, od celog MCU Thor filmovi su ubedljivo najlošiji. Ne znam šta si očekivao. :d

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Očekivao sam približan nivo prvog i drugog dela.. ovo ne mogu ni da opišem.

^ moze... gledajuci film deluje mi da je reziser bio na LSD-u... Onakvo sarenilo se ne vidja cesto... :d

Da li može preporuka za neku crnu komediju :)

Što brutalnije što bolje

Moonlight

Prve dve trećine filma odlično,poslednja trećina možda i najslabija.
Očekivao sam neki teži kraj,više drame možda,šta znam,malo jasniju sliku o nekim likovima i još malo njihove priče osim priče glavnog lika.

Solidan film u globalu ali ne verujem da će mi ostati nešto dugo u sećanju.

Beyond Genius Lies Insanity

Only the brave 2017
7/10
Jaka drama po istinitom događaju.

Crna komedija britanska Four lions.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Istina je jedno, a realnost scene ili celog događaja u filmu se može dočarati i čistom rediteljskom fikcijom nekog događaja. Verovatno je stvaran događaj takav da ne bi bio zanimljiv da se kao takav preneo na film. Ako pričamo o realnosti u samom filmu (kadrovi, scene, gluma), izmišljen ili ne, onda ja tu ne vidim da je film nerealan. Preneto je sve onako kako se brani određena kota. Scene solidno urađene, priča lepo ukompovana... 9 rota mi uvek asocira na još dva događaja iz bliže istorije. Naše Košare i američki Restrepo.

Posle 3 i po godine čučanja na hardu najzad odgledao 9 Rota. Stvarno me film odmah podsetio na naše Košare, iako ima preterivanja. Rusi su provalili da taj američki fazon gde se prikazuju kao žrtve prolazi kod gledalaca, uzeli su istu košuljicu koju ima i većina Holivudskih ratnih filmova pa prilagodili svojoj publici. Priča je dobra ali po mom mišljenju je mogla bolje da se ispriča. Pokupili su neke scene iz našeg filma Lepa sela lepo gore. 7/10

nema šanse da su se ovako šetali bez šlemova, ko god je bio u vojsci zna da to ne ide tako

Da li može preporuka za neku crnu komediju :)

Što brutalnije što bolje

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Life of Brian

The Trouble with Harry

Fargo (film)

Poslednja izmena:
Thor ragnarok. Odlican za opustanje. Dopada mi se humor. Jos malo pa ce i dzon kliz da se pojavi u marvelu. Kao sto neki lik rece kokice pivo i devojke u uskim kostimima i sirokim kukovima. Ima i onaj zeleni sto bije. Animacija vrh.
Film nije za gledaoce koji se loze na marvel universum. Vise gadja stariju publiku sa laganim humorom pa se moze svrstati u scifi comedy. 8/1o bas su uboli pricu i sve je odradjeno u maniru.
Odgledao opet black hawk down. Iako je crnaca poginulo mnogo a par amera, prosto uzivam u dva sata gledajuci kako se ameri muce i umiru. Steta sto nema vise ovakvih filmova. Kamera vrh, statisti odlicni. 8/10
E da i odgledao sam i star wars poslednji. Ma pravi su. Dizni sazreo i vrh je uradio film. Nemam zamerki. Oseca se taj smek blagog teen filma u emocijama prijateljstva patriotizma bla bla. Da se uradi prava stvar. Efekti na mestu i gluma odlicna. 9/10

Dizni tolko zreo da im pare na drvetu rastu, ocekujem da ce uskoro da pocnu da kupuju klubove po premijer ligi i da ce miki i silja zajedno sa pajom patkom da predvode napad manchester junajteda. Sve su kupili sunce im poljubim

Kada sam video da izlazi taj film o vatrogascima odmah sam se setio serije Entourage i snimanje filma Smokejumpers :D Ipak je snimljen film, ko je gledao seriju zna o čemu je reč;)

Poslednja izmena:
Svita seks i grad za musku publiku:d.Jedna od mojih omiljenih serija.Gledao sam je vise puta

E sad nazad na temu:
odgledah sunshine(2007) sasvim slucajno.Videh ima na hbo,pogledah na imdb i cim sam video ko je rezirao morao sam da odma odgledam.Film me je odusevio sa pricom,zasto vise ne prave takve filmove?!.Volim kada posle odgledanog filma stanem i razmislim o svemu.Velika bruka za mene sto ga ne odgledah pre.Mozda mi se i zagubio posto licno smatram da je 2006,2007 godina bila najajaca holivudska godina ikada pa mi je i zato promakao.
Od mene ocena 9

1922 ... uzas, dosadno, naivno i glupo:S: Nismo mogli da odgledamo do kraja... Netflix "horror za penzionere" slobodno preskociti ;)

Thor Ragnarok - 7.5
Mnogo mi je zabavniji i mnogo bolje mi je "legao" od Cuvara Galaksije (1).

Послато са GT-I8190

^ vec osecam miris baklji i zvukove podignutih kuka i motika... :d

Meni je isto legao fino, jer sam valjda bio u stimungu za neki takav film. :) Ali mislim da je ispod kvaliteta Cuvara (1)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno