Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da vi previse ozbiljno shvatate te Marvelove teme, kao tema je ozbiljna pa nam treba ozbiljan film o Thoru...Ragnarok bas ovakav kakav je je zabavan i provod u bioskopu i za to 8/10, niti sam imao kakva ocekivanja za "ozbiljan film" niti to zaista zelim. Kad mi treba ozbiljna zabava citam knjige, kad zelim da pogledam dobar film sa temom koja ce me naterati na razmisljanje znam i to da odaberem, a ove zahebancije daj bre nek puca, grmi, dobre ribe, muzika i par fazona dok jedem kokice i pijem koks i to je to. Ko daje lovu a ocekuje nesto drugo lud je, a jos ludje je gledati ovo u kuci i ocekivati ne znam sta...

Kad smo kod kao ozbiljnih filmova, nadam se da sutra gledam Post. Zelim da vidim kako je izvedeno to, jako je zanimljiv trenutak u kom se pojavljuje, odabrani reziser, i jako jako kratak vremenski period za realizaciju istog. Sve u vezi i s vezom pripreme Trampovog impichmenta, jer kao sto znamo malo sta u Holivudu je slucajno...

Poslednja izmena:
^+1 za Thora... To je kao da ides u kafanu a ocekujes pozoriste...

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Januar i februar su rezervisani za Oscar filmove. :)
A šta znam, uvek nešto posebno očekujem od filmova nominovani za Oskara iako sam svestan da ta nagrada poslednjih godina i nije kao pre... Film ima sjajan početak ali nije me oduševio kraj. Svakako je gluma na nivou, mada je to normalno kada su tu Sam Rockwell i Woody Harrelson.
U svakom slučaju, preporuka.
6,5/10

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Januar i februar su rezervisani za Oscar filmove. :)
A šta znam, uvek nešto posebno očekujem od filmova nominovani za Oskara iako sam svestan da ta nagrada poslednjih godina i nije kao pre... Film ima sjajan početak ali nije me oduševio kraj. Svakako je gluma na nivou, mada je to normalno kada su tu Sam Rockwell i Woody Harrelson.
6,5/10

A rodjace nista F.Mekdermond?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Znam da je nominovana i svaka joj čast. Da budem iskren, mrzelo me da ispravljam post. Sjajna uloga ali opet... Kraj mi se ne sviđa. Zaboraviću film za nekoliko meseci vrlo verovatno.

Slažem se. Inače, oduševio sam se kada sam video da glume i Peter Dinklage i Željko Ivanek. [emoji4] Woody Harrelson je oduvek imao dobre filmove ali čini mi se da je postao mnogo bolji glumac u poslednjih nekoliko godina.

meni je tri bilborda ocajan... zali boze 2 sata vremena
Jednostavno film ima dobar zaplet i pricu, ali kako se razvija postaje sve gluplji da bi kulminacija gluposti ostala za sam kraj, gde se apsolutno nista nije desilo.

ja takve filmove ocenjujem sa 1 ipak ovaj je dobio dvojku.

Ja ću danas malo da iskuliram od serije Oz i iskoristicu ovu nedelju da odgledam Justice League, Last Flag Flying i The Fundamentals of Caring. [emoji4]

"The Fundamentals of Caring" (2016.)

Znate ono kad gledate film i ama baš ništa posebno ne očekujete a na kraju vas oduševi. Ovo je jedan od tih filmova. Baš me je naterao da se zapitam o nekim stvarima u životu. Netflixova produkcija, inače.

8,2/10

Mislim da vi previse ozbiljno shvatate te Marvelove teme, kao tema je ozbiljna pa nam treba ozbiljan film o Thoru...Ragnarok bas ovakav kakav je je zabavan i provod u bioskopu i za to 8/10, niti sam imao kakva ocekivanja za "ozbiljan film" niti to zaista zelim. Kad mi treba ozbiljna zabava citam knjige, kad zelim da pogledam dobar film sa temom koja ce me naterati na razmisljanje znam i to da odaberem, a ove zahebancije daj bre nek puca, grmi, dobre ribe, muzika i par fazona dok jedem kokice i pijem koks i to je to. Ko daje lovu a ocekuje nesto drugo lud je, a jos ludje je gledati ovo u kuci i ocekivati ne znam sta...

Sasvim se slazem u vezi Tor-a. Slatko sam se ismejao i zabavio.

Hvala za ove horore,odgledao sam sinoc The Descent,u mraku i sa slusalicama,dobar je,par puta me dobrano trznuo.Inace,napravio sam neku horor playlistu na imdb,pa pocinjem gledati redom.

Odgledaj sad drugi deo, da zaokruzis pricu do kraja.

Jel gledao neko 1922 (2017) film? Netflixova produkcija?

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

The other guys
http://m.imdb.com/title/tt1386588/
U par navrata sam se pokidao od smeha. Komedija za preporuku. Nije mi legla gluma Marky Mark-a, ali zato imam sve veći respekt za Will Farell-a.

Pogotovo posle odgledanog
Stranger than fiction
http://m.imdb.com/title/tt0420223/
Sjajna ideja. Will na nivou, doduše u ulozi dosta ozbiljnijoj od njegovih uobičajenih. Obavezno pogledati.

6,5/10

To je to otprilike. Doduse, ja bas nimalo ne volim "small town story" tip filma, ali istini za volju, ovaj i nije nista vise od toga. Izbacis 3 odlicna glumca iz filma, i niko ga se ne bi ni setio za 2-3 godine.

^ to im je jedan od klasika njihove kinematografije.

Bacite pogled na Soul Kitchen. Fina komedija/drama

Ko voli drame tesko da moze da omane sa filmovima Fatiha Akina.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno