- Učlanjen(a)
- 30.03.2003
- Poena
- 765
Mislim da vi previse ozbiljno shvatate te Marvelove teme, kao tema je ozbiljna pa nam treba ozbiljan film o Thoru...Ragnarok bas ovakav kakav je je zabavan i provod u bioskopu i za to 8/10, niti sam imao kakva ocekivanja za "ozbiljan film" niti to zaista zelim. Kad mi treba ozbiljna zabava citam knjige, kad zelim da pogledam dobar film sa temom koja ce me naterati na razmisljanje znam i to da odaberem, a ove zahebancije daj bre nek puca, grmi, dobre ribe, muzika i par fazona dok jedem kokice i pijem koks i to je to. Ko daje lovu a ocekuje nesto drugo lud je, a jos ludje je gledati ovo u kuci i ocekivati ne znam sta...
Kad smo kod kao ozbiljnih filmova, nadam se da sutra gledam Post. Zelim da vidim kako je izvedeno to, jako je zanimljiv trenutak u kom se pojavljuje, odabrani reziser, i jako jako kratak vremenski period za realizaciju istog. Sve u vezi i s vezom pripreme Trampovog impichmenta, jer kao sto znamo malo sta u Holivudu je slucajno...
Kad smo kod kao ozbiljnih filmova, nadam se da sutra gledam Post. Zelim da vidim kako je izvedeno to, jako je zanimljiv trenutak u kom se pojavljuje, odabrani reziser, i jako jako kratak vremenski period za realizaciju istog. Sve u vezi i s vezom pripreme Trampovog impichmenta, jer kao sto znamo malo sta u Holivudu je slucajno...
Poslednja izmena: