Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno biste mogli da ne pravite ana.rs ni marvel.com forum od ove teme. Narocito Yojimbo.

Tema je Poslednji odgledani filmovi, a ne sta se planira sa Marvel junacima, da li su glumci raspolozeni za nastavke i slicno.

Mogu li poene za off da dobijem? Taman da ispunim 6+1 bonus i reset za početak godine... :)

Izgleda da nisi svestan da to "ciscenje kartona" ne ide unedogled, vec da se moze dobiti i trajna diskvalifikacija.

Odgledao Blade runner pre 20tak godina i nije ostavio neki utisak na mene. Sada sam mislio da se podsetim sa prvim delom pre nego li krenem novi deo, utisak mi se nije popravio uopšte. Jedva izdržao do kraja.
Drugi deo je ipak mnogo bolji. Priča se nastavlja i dovoljno pitka da su mi proletela dva i po sata.
kec 4/10,nastavak 7/10.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odgledao sam "geostorm" pa ovaj novi sa Al Pacinom "hangman". Geostorm je takbo ****** da je to neopisivo, totalno povrsan i bukvalno deciji film. All Pacino je svakako u padu sto se uloga tice, ali ovaj film je ok da se ubije vreme. Nista spektakularno, ali gledljiv. Nekako mi je Pacino "mlak" u ovom filmu, da li godine ili nesto drugo, ali imam utisak da je bukvalno otaljavao posao.

Thor Ragnarok.... Hmmmmm, šta reći. Thor, kao bog, previše retardiran u ovom delu. Preteraše ga da komedijom, mada je to trend u poslednje vreme. Pogotovo one scene kada krenu o ozbiljnoj temi, sa sve epic muzikom pozadi, i onda preseku nekim gag-om. Za to su nekad davno postojale parodije... Npr. scena sa početka gde visi u lancima i vrti se. Ok, prvi put je bilo smešno ali ne možeš 3,4 puta ponoviti isto u 2 minuta...
Navikao sam da u filmovima gde su svi na okupu ima komedije (Avengers), tu je i Robert D. Jr. koji je zadužen za to. Ali standalone filmovi, pogotovo Thor, sa tematikom ozbiljnom kao što je uništenje Asgarda... 4/10 na mišiće. .

Šteta što im box office daje vetar u leđa da snimaju, mislim da bi sa Avengersima trebali da završe priču oko filmova.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

^ meni je to 7/10 i to zbog efekata.
ovaj Dismissed 2017 http://www.imdb.com/title/tt5039994/?ref_=nv_sr_1 mladi nacitani prekaljeni psajho 5.5/10
Ni efekti nisu kao nekad, ranije su to mnogo bolje radili. Više cenim dobru koreoagrafiju borbe (fight-a) nego naduvane efekte. Uzmi samo Avengers prvi i drugi deo, mnogo je lepše i ukusnije odrađeno u prvom nego u drugom. Pogotovo kad imaš previše bitnih likova i svaki ima neki svoj efekat pa nabacaju sve na gomilu, ne znaš ko koga... Šta li će biti u trećem tek.

Justice League npr. ti izazove epi napad dok Flash trči. :D umirao sam od smeha kako je to odrađeno. Flash serija sa manjim budžetom i najlošijom sezonom je imala bolje efekte od toga.

Sicario - razocaranje. Obican akcioni film i nista vise od toga. Ocajna gluma glavne glumice. 6/10

^ mislim da je i to cak previsoka ocena.

Sicario i Shot Caller su mi 2 najlosija filma (iz njihovog zanra) tog tipa koja sam gledao u poslednjih 5-6 godina i ne razumem uopste hipi iza njih...

Odgledao sinoc Black Cauldron - diznijev animirani film starije generacije ('85) koji mi je prosao ispod radara i uopste nisam ocekivao onako mracniji setting kojii nije bas za decu. 7/10
Ocigledno Dizni i ovo sada sto rade poslednjih 15ak godina nije ista prica (u smislu da su mnogo bolje filmove stvarali do 2000tih).

@ Devix89 : nisam ni mislio da su efekti preterani nego ono pristojni su. Zakacim film na pinku juce kako sam se plasio tipa kad sam bio dete http://www.imdb.com/title/tt0107101/ 6.5/10

^ mislim da je i to cak previsoka ocena.

Sicario i Shot Caller su mi 2 najlosija filma (iz njihovog zanra) tog tipa koja sam gledao u poslednjih 5-6 godina i ne razumem uopste hipi iza njih...

Odgledao sinoc Black Cauldron - diznijev animirani film starije generacije ('85) koji mi je prosao ispod radara i uopste nisam ocekivao onako mracniji setting kojii nije bas za decu. 7/10
Ocigledno Dizni i ovo sada sto rade poslednjih 15ak godina nije ista prica (u smislu da su mnogo bolje filmove stvarali do 2000tih).
Skoro smo o tom crtacu na poslu pricali kako ga niko nije gledao. Ja skinuo klincu premotao i skontao da uopste nije za decu. Poprilicno mracan

Yep...
Slicna prica i sa Rescuers Down Under...

Pre par godina odgledao i El Dorado, Titan AE, Treasure Planet i Atlantis - isto dobri filmovi, koji mi deluju da su "ispod radara" tj podcenjeni bas zato sto nisu bas za klince. (ali ne u tolikoj meri kao BC i Rescuers).
Mislim da Zvonara Bogorodicine crkve nisam gledao od tih boljih "starijih", a od novijih (posle tog perioda) verujem da je sve za klincariju.

Meni je Predestination jedan od sigurno top5 filmova koje sam ikada odgledao. To mi je baš primer filma kome bih dao minimum 9.5/10, a možda i 10/10 - sve u filmu je baš po mom ukusu, baš nemam slabog trenutka u filmu.
Možda je takav efekat imao zato što bukvalno nikakav trailer ili sinopsis o filmu nisam pročitao pre gledanja što toplo preporučujem svakome ko poželi da gleda ovaj film. Na njega gledam kao visokobudžetni Primer (9/10)

Kome se dopao Predestination, preporuka i za Mr. Nobody (8.5/10). A ko hoće akcionu verziju sa takvom tematikom, Looper (6.5/10)

Što se tiče Thor - Ragnarok (5/10), mršavo po meni - sve više me podseća na Marvelov odgovor na Transformerse - OK da se potroši popodne vikendom kad nemaš šta pametnije da radiš. Jako mi je očigledno da je namenjen populaciji isključivo do 15 godina.

Poslednja izmena:
Thor: Ragnarok.

Pokusavao sam nadjem nacin da opravdam moje nerazumevanje ovog filma koji sam odgledao do kraja.
Ne znam ni poentu a ni razlog zasto su unistili fransizu sa onako neinteligentim humorom koji uopste ne treba da bude deo jednog sf filma
posebno cele te price vezano za Thor-a. Napravili su potpunu sprdnju i unistili su film a i svaki dalji pokusaj da se napravi nastavak. Da ne pominjem jeftine elemente i jeftinu neuverljivu animaciju.
Ocaj zivi.

No, toga ce sve vise biti.

Manhattan Night - Sasvim solidan film.

The Midnight Meat Train - Neko se zalio da nema dobrih horor filmova, evo jedan koji je skroz ok za gledanje i ima neku dozu mistike pogotovu na kraju.

Poslednja izmena:
Mene je Black Cauldron istraumirao pred kraj 80-ih, i danas ga pamtim samo po tome, iako predstavu nemam o čemu se radi u crtanom. Sigurno možete naći i nešto veselije za klince.

Thor: Ragnarok.

Pokusavao sam nadjem nacin da opravdam moje nerazumevanje ovog filma koji sam odgledao do kraja.
Ne znam ni poentu a ni razlog zasto su unistili fransizu sa onako neinteligentim humorom koji uopste ne treba da bude deo jednog sf filma
posebno cele te price vezano za Thor-a. Napravili su potpunu sprdnju i unistili su film a i svaki dalji pokusaj da se napravi nastavak. Da ne pominjem jeftine elemente i jeftinu neuverljivu animaciju.
Ocaj zivi.

No, toga ce sve vise biti.

Manhattan Night - Sasvim solidan film.

The Midnight Meat Train - Neko se zalio da nema dobrih horor filmova, evo jedan koji je skroz ok za gledanje i ima neku dozu mistike pogotovu na kraju.
Napraviše od boga šonju. :D

I drugi deo je skroz ok, mada ipak predvidljiviji u odnosu na prvi jer se prica vec zna, samo se ne zna kraj :D

Horori iz 70/80tih su najbolji. Tresine iz sedamdesetih su bolji od ovih danasnjih strecalica i limunada.
Suspiria - imas i druge Argentove horore koji nisu losi mada su na slican fazon.
Lifeforce - vampiri iz svemira de ces ludje
The Brood
Night of the Comet

Od novijih svakako Descent, Slither, The Children, The Crazies, Wolf Creek (drugi deo ne gledati), The Loved Ones.

Da podebljam El Orphanato..aooo br brrrr hororcina

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno