Kvalitet diskusije ne zavisi od moderatora nego od svih clanova. Niko nije prisiljen da bude ovde niti je ovo tv palma za oprostaje i pozdrave, ako idete jednostavno prestanete da pisete.
U pravu ste svo troje samo ostaje nejasno zasto nisu proveravali tether jos od septembra i pitanje ostaje da li ce ga uopste proveravati i kada i dalje mislim da nikome ne odgovara da se proverava tether da li ima pokrice ili ne.
Sve firme koje se bave finansijama podležu pod reviziju (audit), i to mnogo strože nego obične firme. Npr u Srbiji reviziju banaka vrši NBS + neka spoljna revizorska kuća.Pa kazem ti, tether je dolar, dolar (kao da) se ne audituje. Nije auditovan jer nemaju pokrice za sve (naravno), kao ni jedna banka na svetu niti menjacnica.
Moguc je i taj scenario tvoj ne kazem da nije ali treba osim zatvaranja menjacnice da svi krenu masovno da prodaju preostali bitkoin da bi mu cena pala recimo na tih 4000 a tesko da ce bas svi da prodaju svoj bitkoin imace ljudi koji ce ga i kupovati.
Kad se BTC zakaslje, svi ostali dobiju zapaljenje pluca.
Sve firme koje se bave finansijama podležu pod reviziju (audit), i to mnogo strože nego obične firme. Npr u Srbiji reviziju banaka vrši NBS + neka spoljna revizorska kuća.
Slično je u 99,9% država na svetu gde je revizija obavezna, a rezultati su javni. Problem je što je tether registrovan na ostrvskim poreskim rajevima koji služe samo za pranje para pa nemaju nikakve zakone.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ako nemaju LTCilin, i ne zaboravite da i kinezi imaju NG
Treba otvoriti novu temu i takmichenje ko je koliko pukao.Ovo je još dobra cijena za izlazak. Ja ne znam ko još nakon svega holduje. Ovi što su ulazili na 15K+ završiće sa ozbiljnim minusom. Bilo je lijepo dok je trajalo.
Blogere sam pomenuo jer pretpostavljam da si sve te ideje o zaverama i prevarama na berzama čitao tamo, jer nisi mogao to da pročitaš u knjigama...jedina prevara koja je na berzi moguća
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari