Aj malo konstruktivno - sta se uzme na dipu od ovih koji obecavaju brzi rast? Vec sam kupio nekoliko coina koje cu izgleda dugo cekati, sad gledam par ovih koji bi trebalo uskoro da skacu - icx, eos, neo, ardor, nuls, gto....
Sent from my Z5
Zato i može da se zaradi bez škole jer nema nikakave regulacije.
Razmisljam se i dalje ocu li njega ili ardorTHC je pre 2 dana bio još uvek u zoni za kupovinu, ako se nije mnogo promenilo, imaš još onda vremena za njega.
Smejurija. To pricaju ljudi koji ne vide dalje od nosa, ljudi bez maste i ideja. Mozes nauciti od njih to sto predaje i to je to. Da je tako kao sto on prica nikada se niko mlad ne bi obogatio.Kako sad kad nas dr prof mr ubedjuje da mi bez ekonomskog faxa ne treba ni da pokusavamo da razmisljamo ista o coinima![]()
Kako sad kad nas dr prof mr ubedjuje da mi bez ekonomskog faxa ne treba ni da pokusavamo da razmisljamo ista o coinima![]()
Logicnije je suprotno, neko sa ekonomskim faxom ne bi uopšte trebao da razmišlja o coinima. Valjda su kolege naučile nešto o spekulativnim tržištima.Kako sad kad nas dr prof mr ubedjuje da mi bez ekonomskog faxa ne treba ni da pokusavamo da razmisljamo ista o coinima![]()
Ovo kao da slusam prenos iz Skupstine Srbije! :d
Tamni vilajet... "Ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se" [emoji16]Necemo ni da saznamo ko je u pravu jer nema ko da potvrdi dal je to do fjucersa. Cena na cexu se zakovala na 9k i ne mrda dole. Sta li je pametno da se sada uradi. Ako uzmem, pasce, ako ne uzmem skocice :d
Ljudi, shvatite više... to nisu berze nego menjačnice. Zato i može da se zaradi bez škole jer nema nikakave regulacije.
Kao što ni minig oprema u nekoj šupi nije rudnik![]()
Pozdrav drugari, imam pitanje u vezi citanja grafikona. Naime prateci grafikone poslednjih meseci naleteo sam na neke anomalije koje ne kapiram, posto nisam bio prisutan na menjacnici kad su se desile nisam ispratio buy/sell ordere:
Prvi je bio krajem decembra, dosta coina ima ovu anomaliju, iz glave se secam zec i vtc ali sam primetio i neke druge, naime imaju prekid u chartu sa naglim padom a bez linije izmedju gornje i donje vrednosti. Pretpostavljam da nije bilo ni prodaje u tom opsegu ali valjda treba da bude tanka linija? Ili nesto ne kapiram. Ono sto je interesantno da se to desilo u istom danu sa vise valuta. BTC je imao nagao skok u slicno vreme sa 13 na 15.5k ali takve prekide nisam vidjao pre ni posle toga.
Screenshot je bittrex iz tabtrader:
Pogledajte prilog 244360 Pogledajte prilog 244361
Druga je od juce sa krakena, dakle zec je pao u minus koliko vidim ili negde oko 0 i odbio se na prethodnu vrednost, ovo nemam ideju sta bi moglo da bude, kraken inace i nemam nalog samo pratim cenu u usd:
Pogledajte prilog 244362 Pogledajte prilog 244363 Pogledajte prilog 244364
lepo sam napisao u zadnja tri dana. gde ti gledaš ??
Evo ti čovek lepo objasnio, sve pogodio. https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/E25dvVua-BTCUSD-Potential-new-low-on-26th-of-January/ bar da sam ovo video ranije da potvrdim sopstvene sumnje..
sutra rast, ako ne već i večeras.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari