Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na predlozima. Doduse, koliko vidim, to se jos sve snima. :D Jedino ako se zna tacno koliko ce biti snimano, gde je kraj i nema vise... :D

Pa ova sezona (narednih par meseci emitovanje i kraj) a serija je odlicna. Meni je na listi Leftovers koji je gotov a bije ga dobar glas. A sto se kriminala tice Sopranos i Wire kao i nezaobilazni Dexter.

Sjajno - to je vise nego dovoljan stack predloga, pa ce bacimo oko sta cemo. Hvala! :)

Breaking Bad
Obavezno stivo za sve ljubitelje serija.

Da preporucim kolegi jos dve zanimljive a zavrsene serije:
Luther (sa Idris Elbom)
Lie to me (genijalni Tim Roth)

@Avijon

Luther je super, al na sreću, nije završena.
Sad će 5. sezona ove godine.

Hvala ljudi.

Napravljena lista od 4 serija za naredni period. :)

Sent in style from my Moto X Style

Columbo 1492.god.

Vau kakva fora, svaka cast.
Covek pita za predlog serije, ljudi mu predlazu The Wire, Sopranose itd. koje su starije od BB i ti nasao meni da pricas.
Otkud znas, mozda i nije gledao.

@Yojinbo
Predlozise mu iznad, pa nisam hteo da se ponavljam. Razume se da je i Žica tu. :)

Poslednja izmena:
Ma ok..sorry..nego je serija spominjana mali milion puta..ali prihvatam da nije mi fora..

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Je l happy bolji posle prve epizode?

Meni se svideo koncept ali realizacije nije.

Sinoć završih The leftovers. Fenomenalna drama sa sf premisom! Jedna od najboljih serija koje sam ikada gledao.

Nagovorio sam kolegu da počne da gleda IT crowd. "Have you tried turning it off and on again?" :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Gledao neko prvu epizodu Counterpart?
Pilot odličan, paralelni univerzumi, špijuni... Podseća dosta na Fringe.
Obećava baš.
Plus J.K. Simmons.

Poslednja izmena:
Black Mirror Hang The DJ
Koliko toliko solidna epizoda u odnosu na ove pre njih.

Hvala za Counterpart.
Ionako Fringe nikad nisam niti ću prežaliti ali barem će ovo malo pomoći da se ublaži tuga za Fringeom[emoji3][emoji16]

Beyond Genius Lies Insanity

Neko pogledao pilot serije Mosaic ?utisci? Hvala

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ja sam se odusevio jer je malo drugacija nego cela serija, uglavnom je sve nekako dark, a ovde em ne umire niko, em je jos i pravi happy end :D
Pravi happy end je u
San Juniperu
Mislim nije ni ovde bio loš ali epizoda pomenuta u spoileru od početka ima taj neki vajb.
Hamg The DJ ne toliko

Beyond Genius Lies Insanity

Mozda i najveci problem Black Mirrora pored paranoicnog hejtovanja napretka tehnologije je sto su svi karakteri kao iz neke igre, kriv je i format od sat vremena i sto je svaka epizoda za sebe, ali vise to sto bas prosto pisu likove, za kompleksnije uloge ocigledno nema mesta, glumci sluze samo eto da bude serija, da nije bas audio podcast hejtovanja twitera i ostalih djavolih rabota..

Ne znam zašto misliš da je hejtovanje tehnologije? Meni izgleda upravo kao smer u kome idemo. Pa vidim po sebi, konjini od 32 godine, koliko sam postao zavisan od mobilnih telefona i društvenih mreža, a kako je tek sa generacijama koje su okružene tim stvarima od rođenja... :)
Reality showovi? Šta su ljudi spremni da urade za pare i malo slave? Potreba roditelja za potpunom kontrolom dece? Ništa od toga ne vidiš kao lošu, a veoma blisku budućnost? :)

Ima par epizoda u seriji koje su mi mlake, ali većinom su zaista odlične. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Reality showovi? Šta su ljudi spremni da urade za pare i malo slave?

Kako se to razlikuje od gladijatorskih borbi na primer, ljudi su vristali i skidali se goli od uzbudjenja kad jedan gladijator ubije drugog :) Sve zabava za glupu masu, glupan ce biti glupan u prvom veku i u 21-om. Imamo mapu celog sveta, 3D prikaz skoro svake ulice, svaku informaciju koja ce ti ikad trebati, mogucnost da kontaktiras koga god hoces kad hoces, sve to u dzepu.. ne ne plasi me to, divim se tome.

Ima tu stvari za koje stvarno ima materijala za raspravu ili kvalitetnu seriju, kao sto si pomenuo to sto se otelo kontroli oko polova, dete vise nije decak ili devojcica nego 'to', dok ono ne odluci sta je kad napuni 29 godina.. ima materijala ne kazem ali Black Mirror nekako to 'prosto' i naivno obradjuje, po meni.. 8.9 ocena, give me a break.

Poslednja izmena:
Imamo mapu celog sveta, 3D prikaz skoro svake ulice, svaku informaciju koja ce ti ikad trebati, mogucnost da kontaktiras koga god hoces kad hoces, sve to u dzepu.. ne ne plasi me to, divim se tome.

Vidi, ti imas opravdan hejt prema klasicnim paranoidnim ponasanjima i teorijama zavera naroda sa ovih prostora ali to ne znaci da je sve u ovom raspalom svetu tako bezazleno i da ne moze zestoko da se zloupotrebi, najblaze receno.
I ja se divim takvom napretku tehnologije ali svako normalan mora da bude svestan da je planeta prepuna olosa (zapad/istok, sever/jug, ''levo/desno'', nebitno) i da je situacija daleko od idilicne koju mnogi zamisljaju.
Historia magistra vitae est, samo je izgleda retko koga ista naucila ili su ljudi jednostavno postali jbni, ignorantni nju ejdz hipsteri, ususkani u komforu svoje narcisoidnosti i modernih tehnologija, koji ne razmisljaju svojom glavom.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno