Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam ja ukapirao za Stranger Things tek sada sledi

Seksi tajms jer onaj boss monster je svo vreme pokušavao preko malog da prodre u Upside Down dimenziju iz neke treće. Onda u trećoj sezoni gledamo polu spin off sa ostatkom dece i "ćaletom" koji će verovatno pokušati da ih ujedini kako bi se svi zajedno borili protiv tog monstera, kad konačno pokuša da uđe u našu dimenziju.

Au al to zvuci ludo, nadam se da je tvoja teorija tacna. Po meni sledi 3 polumlaka i kraj. Ova 2 bas klasicna navlakusa.

Potvrđujem za Happy! Slažem se sa kolegom u predviđanju šansi za drugu sezonu, na žalost.

Druga sezona Oz završena. Stvarno preporuka svima... Mnogo mi se sviđa serija. Nakon Oza konačno krećem da gledam Arrow.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Bolje gledaj Daredevil (ako nisi), nego Strelu koja je previse razvodnjena i prilagodjena CW publici.

Послато са GT-I8190

Nije los Electric Dreams uopste. Do sad sam odgledao prve tri epizode. Low budget kome ne smeta

Philip K. Dick. Ne bih priznao i da jeste loše. Uglavnom je ekranizacija priča iz pedesetih godina. Kakav je to trip tad bio. Inače meni je svaka epizoda bila sve bolja. Ako bih morao da biram, definitivno Autofac epizoda.

Sent from my landline using Tapatalk

Navuce se na ovog Future Man-a sve sam ostalo zabatalio. 30 min. mu je velika prednost ni ne osetis epizodu.

Gomora na sredini 3 sezone, mozda mi je i najbolja sezona za sada.

^ rekoh vec... 30 min odlican format, pregrst desavanja, potaman odrzava paznju...

Plus odlican omaz filmovima 80/90tih... :) I onaj glumac za Wolfa je maestralno odigrao ulogu

maxresdefault.jpg

626c34c285fa8770-600x400.jpg

Kasnije epizode u 80tim su cisto zlato

Poslednja izmena:
Bolje gledaj Daredevil (ako nisi), nego Strelu koja je previse razvodnjena i prilagodjena CW publici.

Послато са GT-I8190

Od strela i ostalih sam razocaran jako, ovo sto mi ubace 9 serija u jednu, i posle mi nista nije jasno me jako nervira... Ne mozes gledati sve serije jednostavno previse...

^ rekoh vec... 30 min odlican format, pregrst desavanja, potaman odrzava paznju...

Plus odlican omaz filmovima 80/90tih... :) I onaj glumac za Wolfa je maestralno odigrao ulogu

Pogledajte prilog 244823

Pogledajte prilog 244824

Kasnije epizode u 80tim su cisto zlato
Ekstra, sad sam negde na 7 epizodi. Svidja mi se sto su se pojavile umobolne serije kao sto je Happy i Future Man. Nadam se da ce to postati trend [emoji16]

Wolf je kraljina, cim odgledam celu sezonu biram najbolju fotku i menjam avatar.

Poslednja izmena:
El Chapo, odgledao sve sezone koje ima na Netflixu za sad... Dobar skroz... Nije bas kao Narcos, malko je drugaciji fazon, ali zanimljivo i drzi paznju.....

Jedino mi se malo smuchio onaj gej-politicar u "odredjenim scenama".... :)

Fuuture man odlican, preporucio sam ga ovde nedavno, ali posto sam imao i neki offtopic u postu, ceo post je obrisan, pa se preporuka izgubila, dobro pa yojinbo pomenuo :)

Wolf je indeed kralj :)

^ kad smo kod Future Man-a, 8 epizoda LOL

bKLCWwE.jpg

Discovery razvalio na kraju epizode :)

To na kraju je zaista neočekivano i lepo su ga "spakovali" kroz čitav serijal.

Međutim, preteraše ga s pederisanjem. Taman mislim da smo se otarasili derpea kad se on opet pojavi. Meni je ono stvarno mučno da gledam. :S:

Ajde nekako proguraše da je Hikaru Sulu *****, bilo pa prošlo, ali ovde baš preteraše. ***. u svakoj epizodi se cmaču. :D

To na kraju je zaista neočekivano i lepo su ga "spakovali" kroz čitav serijal.

Međutim, preteraše ga s pederisanjem. Taman mislim da smo se otarasili derpea kad se on opet pojavi. Meni je ono stvarno mučno da gledam. :S:

Ajde nekako proguraše da je Hikaru Sulu *****, bilo pa prošlo, ali ovde baš preteraše. ***. u svakoj epizodi se cmaču. :D

Slažem se, da ne bi onog na kraju ovo bi bila vrlo mučna epizoda.

^
+1

Fin tvist. Generalno su mi skoro sve epizode "kao da im nesto fali", sva sreca pa visok budzet vadi celu situaciju jer je serija cist prosek u ostalim segmentima. Zaista mi je nekako genericno..

Ocekujem jos jedan tvist - da Klingonac predje na stranu dobrica i to bude podloga za sledecu sezonu.
Pod utiskom sam da su se dosta ispucali sa budzetom za ovu sezonu i kako je seriju primila publika, mislim da ce im skresati budzet za sledecu sezonu.

Btw. Future Man potvrdjena sezona 2.

tumblr_p0klis5Alh1s7xfipo1_400.gif

Poslednja izmena:
^ Ima li poente o tome diskutovati kada skoro sve serije danas zavrsavaju sa velikim cliffhanger-om? Bilo na kraju epizode ili sezone...

Poslednja izmena:
Ja mislim da to ništa ne otkriva, već samo tera ljude da gledaju do kraja, a ne da batale na polovini. Eto, zbog te rečenice ću da stavim seriju na spisak :)

Ne gledam Discovery (na sreću), ali zar ne mislite da je navesti nešto ovako čist spoiler?
"Serija ima cliffhanger na kraju epizode, ili twist, ili fun stuff"... kao da je rekao serija je snimana u coloru :)

Meni je smesno koliko je Discovery u stvari obicna drama, koja ne znam zasto nosi ime Star Trek-a :) Ali barem nije tablet od 2kg nacin za davanje knjiga i naredjenja drugima u 24. veku kao u TNG/DS9/ENT/VOY :)

Verujem da je vec bilo ovakvih pitanja, ali tema je ogromna i search mi zaista nije doneo mnogo...

Uglavnom, zanima me preporuka za neku seriju koja je gotova - fazon Lost ili Band of Brothers, u smislu da je vise nece snimati i dok gledam da znam da gledam do kraja, nema cekanja novih sezona/epizoda i slicnoga...

To je prvi kriterijum, a drugi bi bio da bas ne bude kao Lost - ne bih voleo opet 120 epizoda necega da me drndaju, prodje zivot dok je odgledah. :D

Dakle, nesto gotovo, snimljeno, jedno 20-30 epizoda (moze i manje), i sa nekom krimi/istorijskom tematikom, mada i druge dolaze u obzir (samo da nije neki teski SciFi - meni ne bi smetalo, ali gledam sa devojkom, a ona bas nije u tom fazonu).

Unapred hvala. :)

I, da doprinesem temi i ja malo, u skladu sa naslovom: poslednje sto sam odgledao su Peaky Blinders (sve sto je snimljeno do sad - ocenio bih je sa 9), Lucifer (sve do NG - isto 9, zanimljivija je, samo je suvise opustena za moj ukus) i Senke nad Balkanom (najbolja produkcija neke domace serije ikad, po mom misljenju, i zanimljiva radnja - cak mozda 9.5).

Ako nisi gledao gledaj Most/Bron/Broen/The Bridge, aktuelna je četvrta sezona ali se završava dok ti odgledaš prve 3 ;)
Ako hoćeš da zbuniš devojku kreni Twin Peaks, taman zagrevanje prve 2 sezone a onda u trećoj mindfuck :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno