Verujem da je vec bilo ovakvih pitanja, ali tema je ogromna i search mi zaista nije doneo mnogo...
Uglavnom, zanima me preporuka za neku seriju koja je gotova - fazon Lost ili Band of Brothers, u smislu da je vise nece snimati i dok gledam da znam da gledam do kraja, nema cekanja novih sezona/epizoda i slicnoga...
To je prvi kriterijum, a drugi bi bio da bas ne bude kao Lost - ne bih voleo opet 120 epizoda necega da me drndaju, prodje zivot dok je odgledah.
Dakle, nesto gotovo, snimljeno, jedno 20-30 epizoda (moze i manje), i sa nekom krimi/istorijskom tematikom, mada i druge dolaze u obzir (samo da nije neki teski SciFi - meni ne bi smetalo, ali gledam sa devojkom, a ona bas nije u tom fazonu).
Unapred hvala.
I, da doprinesem temi i ja malo, u skladu sa naslovom: poslednje sto sam odgledao su Peaky Blinders (sve sto je snimljeno do sad - ocenio bih je sa 9), Lucifer (sve do NG - isto 9, zanimljivija je, samo je suvise opustena za moj ukus) i Senke nad Balkanom (najbolja produkcija neke domace serije ikad, po mom misljenju, i zanimljiva radnja - cak mozda 9.5).