Hahha nije valjda da gledas xxx na SBB, imas internet ako ti je do xxx filmova imas KODI a imas i sajtova koliko hoces sa tim sadrzajem.Hmm, nesto se nismo razumeli izgleda![]()
Još radi hbo
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
i meni ugasen hbo gratis ali hbo go mi radi i dalje jel to treba sam nekako da se odjavim ili ce oni da me ugase?
Ja sam se prebacio.. Blok 23, FTTH, dobio sam 9 meseci po 1din (ponuda za komšiju, predsednika kućnog saveta, koji ju je prepustio meni), standardno je bilo 6 meseci po 1din.Uskoro mi istice ugovor kod Radijus vektora. Da li da predjem na SBB?
Ako nije problem da ih neko, ko je koristio oba operatera, uporedi.
Primecujem da mi ton i slika nisu sinhronizovani, da li neko zna da li je to problem do kablovske televizije, ili do podesavanja samog televizora. Tv je Samsung, i D3 televizija...
Sent via Xperia Z5
Restartovao sam d3, i sredilo se. Podesio sam i ovo sto si rekao pa cemo videti da li ce se ponoviti problem. Hvala!U D3, u teh.podešavanjima podesi edid i pcm. Kod mene u toj kombinaciji radi ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari