Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja takodje imam Airport TC i SBB optiku, ne dozvoljavaju bridge mode pa sam na njihov ONT zakacio svoju TC i nju postavio u bridge mode kako ne bi imao double NAT. To ti je jedini način da povezes i da ti sve radio kao i do sada ( backup ). WiFi postavis da ide preko TC, a njihov ugasis ili oba ostavis ukljucena taman da pojacas ako su ti na odvojenim pozicijama kuce/stana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda je off, ali dajte neki dobar repeater ali da bude dual band.. Ne znam kako ce da se ponasa ovaj Ubee u takvoj situaciji.. Sav je izbagovan..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@goxy83
Imas opciju da trazis modem. Bese ikom korisnici su sada bez ugovrone obaveze, pa eto ti aduta. Vidi jos i da ti mozda ostane taj ikom modem. Ne znam koji us modeli, ali moguce ga je whitelistovati po mac. Mogu i svoj software da stave ako bas hoce.
Svakako, sve trazi u pisanoj formi pre nego potpises ugovor.

Da li je bug do nove verzije sajta speedtest.net ili sbb? Ping je u veći slučajeva 0, ako idem preko nove verzije. Ako idem preko verzije sa flas onda imam ping 6-8.
Nova verzija:

Verzija sa flash:

Izaberi servere koji nisu u BG pa ces tek onda dobiti realne rezultate za ping i sa brzinu neta

Da li neko zna na Eon.tv kako se menja jezik? Hoću da slušam engleski AusOpen na Eurosportu ali mi ostaje samo dosadni Banjac. Probao sam u samim Settings na Eon.tv ali tu menja samo jezik interfejsa (pa piše Channels umesto Kanali) ali ne menja audio jezik.

Jeste vrlo glupo da sam korisnik ne može ništa od podešavanja da menja prevodi im nalepljeni tako da ako nije usklađen sa audio zapisom nemožeš da ih podesiš što bi za ovaj njhov TOP kanal pogotovo bilo korisno pošto im gotovo nikad nije prevod usklađen sa zvučnim zapisom ne može ni format slike da se menja pa ako je nešto u prikažu 4:3 mora da se gleda sa crnim liniama sa strane.

DANAS 15.01.2018. DIREKTNO IZ UNITED GROUP STIŽU VESTI...

1. Prodaja Total TV Hrvatske neće uticati na poslovanje u ostalim zemljama i dalje prodaje nisu u planu.

2. Čeka se odobrenje za kupovinu NOVE TV u Hrvatskoj i PopTV u Sloveniji.

3. U Februaru stiže Vavoom - kanal za teens - u svim zemljama gde UG posluje.

4. Pokreće se digitalizacija Beograda!

5. Povećava se brzina interneta!

6. Sprema se puštanje nove generacije video platforme na kablu (EON). Šta to znači? Umesto sadašnjih D3 boksova, dobijaće se novi sa EON platformom.

Izvor: The United Group/sbbmembers.blogspot.rs

Nigde se ne pominje kupovina Telenora :)

i dobro je da su bar okvirno rekli kad će se bilo koja stavka sa spiska realizovati :D

@Sindzo predpostaljam da ce se sve obaviti u toku 2018te jel da?
Mada bi bilo zgodno kada bi ti dobio info po mesecima kako ce se sta odvijati pa da podelis sa nama :D

Veliki pozdrav

Ma kakav brzi net.. Nek daju optiku i Eon, to je buducnost.. Bar fttb..

Ja sam trenutno na Trio Gold Extra.
U ovoj temi sam procitao da su neki uspeli da predju na Trio Gold Premium a da placaju cenu Trio Gold Extra po ceni od 4389 dinara
Koliko vidim,na sajtu SBB postoji ta mogucnost, ali samo za prvih 6 meseci po ceni od 990 dinara a ostatak,tj. 18 meseci po ceni od 5789 dinara
I ako moze, ne znam sta da radim. Da li da produzim ugovor na jos dve godine i uzmem najskuplji paket a placam ga po ceni manjeg paketa (Samo ako u obzir dolazi 24 meseca, a ne 6 meseci) ili da cekam Optiku. Mada za Optiku nema nikakvih vesti ni u najavi. Novi Sad je u pitanju.

Poslednja izmena:
Na 24m su dobili kada su hteli da raskinu ugovor, zbog poskupljenja. Ali sada je to proslo kao mogucnost.

Mozes da se cenjkas ako ti je istekao ugovor.

Na 24m su dobili kada su hteli da raskinu ugovor, zbog poskupljenja. Ali sada je to proslo kao mogucnost.

To sam i pretpostavio. Da je vazilo samo do 31.12.2017.
Onda eventualno cekati optiku.
Ili kada istekne ugovor, uzeti mozda samo optiku od Oriona,a TV + Tel od SBBa.
Barem da mi internet bude dobar, download i upload. A za kanale, ionako gledam mahom samo SK i jos po neki od domacih i par filmskih.

Mozes da se cenjkas ako ti je istekao ugovor.

Nije mi istekao ugovor. Krajem leta mi tek istice.

Nekako mi je internet veci prioritet. Narocito brzina uploada.

Poslednja izmena:
Mrka kapa po pitanju uploada. Bez ftth nista.

Ukidaju nešta što radi odlično (D3), a ubacuju raspali EON koji ne može da sastavi 24h da radi normalno.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Malo po malo svi placaju po 4-5 hiljada za kablovsku i internet. Kad su uveli kablovsku pre 15 godina pretplata je bila oko 2 evra. Ko kaze da se ne zivi bolje? :d

Malo po malo svi placaju po 4-5 hiljada za kablovsku i internet. Kad su uveli kablovsku pre 15 godina pretplata je bila oko 2 evra. Ko kaze da se ne zivi bolje? :d
Ja to citam i ne verujem.. Jedino mi je logicno da imas platu 100.000 i obozavas da gledas TV.. Mislim danas pored torenta, strimova, kodi-ja i istalih cuda ne znam koja je logika. Davati operateru 40e mesecno. Jos grdji su mi oni sto uzmu mob na pretplatu od 5000 mesecno..

Nemas nigde crtane sa srpskom sinhronizacijom. Cak ni u legalnoj kupovini, sto mi tek nije jasno!? U jacim paketima ima HBO, HBO ih ima.
+ naviklo dupe na HD sliku. A kad se samo setim kakve sam krseve od kopija gledao na 300x presnimljenom VHS-u 80-ih. Ovako, ajd internet, pa ajd i telefon, kablovska normalno, pa jos malo za vise digitalnih kanala, pa jos malo za HBO i opla, eto nas na 30, 40 jura...

Poslednja izmena:
Ja to citam i ne verujem.. Jedino mi je logicno da imas platu 100.000 i obozavas da gledas TV.. Mislim danas pored torenta, strimova, kodi-ja i istalih cuda ne znam koja je logika. Davati operateru 40e mesecno. Jos grdji su mi oni sto uzmu mob na pretplatu od 5000 mesecno..

Pa nisu svi IT potkovani pa da znaju da koriste sve to a mi smo ipak zemlja staraca.

Nemas nigde crtane sa srpskom sinhronizacijom.
Sta je tu problem? Danasnji crtaci kao da su pravljeni da ubiju mozak dece.
Ako ih gleda, neka barem uci jezik. Ja sam tako vise naucio nemacki i italijanski nego tokom kurseva. A vec sam bio golemo dete tada, mladjima je jos lakse.
Ovo ozbiljno mislim. Brat deci ne daje da gledaju prevod, uce engleski i francuski (nasao im Kalimero-a nekako ;))
A kad se samo setim kakve sam krseve od kopija gledao na 300x presnimljenom VHS-u 80-ih. Ovako, ajd internet, pa ajd i telefon, kablovska normalno, pa jos malo za vise digitalnih kanala, pa jos malo za HBO i opla, eto nas na 30, 40 jura...
To ti je ta fora, vrlo lako te naterija mic po mic da placas vise, ako od pocetka ne pokazes palicu :)

Ukidaju nešta što radi odlično (D3), a ubacuju raspali EON koji ne može da sastavi 24h da radi normalno.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Ne verujem da ukidaju, pre ce biti da menjaju softver za stb, umesto onog Zappware-a mozda ce da koriste ovaj softver za eon pa da tako objedine isti za sve usluge. Cuj ovo da ukinu dvb-c za budjavi ott ha ha.

Tesko da ce dvb prestati sa radom u skorije vreme, obzirom da i gasenje analogije ide sporo. Ali ott definitivno jeste popularan danas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno