Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle ide ludilo SBB-a i ostalih kablovskih operatera kad kodiraju između ostalih i RTS HD i BBC WORLD koje besplatno preuzimaju.

Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока

Otkazi ih i nadji alternativu. Sa njima nema pametnijeg nacina.

Još radi hbo

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kod mena još uvek radi

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

i meni ugasen hbo gratis ali hbo go mi radi i dalje jel to treba sam nekako da se odjavim ili ce oni da me ugase?

i meni ugasen hbo gratis ali hbo go mi radi i dalje jel to treba sam nekako da se odjavim ili ce oni da me ugase?

I kod mene ista situacija.
Takodje me zanima da li treba nekako da se odjavim da mi ne bi kojim slucajem dodatno naplatili koriscenje HBO GO.

Ja sam se navukao na HBO kanale. Najviše me je privukla HD rezolucija i program bez reklama sa mogućnošću vraćanja unazad. Uskoro ću povezati superset za free premijum paket.

Послато са HTC Desire 610 уз помоћ Тапатока

Uskoro mi istice ugovor kod Radijus vektora. Da li da predjem na SBB?
Ako nije problem da ih neko, ko je koristio oba operatera, uporedi.

Ne gledaj poredjenje tako, vrlo malo lokacije ima i jednog i drugog. Obavezno pitaj nekog od komsija koji koristi operatera na koga zelis preci kako radi. Mnogo zavisi od lokacije.
Pogotovu ako imas oba u zgradi, jer ce koristiti istu infrastrukturu verovatno, i mozda jedan radi odlicno, drugi ne, samo zbog toga.

Ako ti oba rade - idi na onog gde mozes dobiti jeftinije :) Posto kao stari korisnik obicno ne mozes dobiti nigde, sem u MTSu, popuste. Obicno, ali neke mozes i ako si bez UO.

Uskoro mi istice ugovor kod Radijus vektora. Da li da predjem na SBB?
Ako nije problem da ih neko, ko je koristio oba operatera, uporedi.
Ja sam se prebacio.. Blok 23, FTTH, dobio sam 9 meseci po 1din (ponuda za komšiju, predsednika kućnog saveta, koji ju je prepustio meni), standardno je bilo 6 meseci po 1din.

Uzeo sam trio gold extra i aktivirao superset, tako da sam dobio i HBO premijum paket. Ne mogu baš da uporedim sa RV paketima jer sam kod njih imao slabiji (i fiksni je bio kod telekoma), ali ja sam zadovoljan.. Jedina zamerka je što SD kanali izgledaju primetno lošije nego kod RVa (doduše nikako da ih zovnem da vidim da li to može da se sredi) i dodatni daljinski za Stb, ali vraćanje unazad vredi tog cimanja...

Uglavnom, prebacio sam se krajem avgusta i još uvek nisam zažalio. :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Najlepse od svega je sto u glavnom postoje dve vrste filmova kojih ima u tv ponudi, s tim da je Pink neprevazidjen. Jedna vrsta je ona sto se ponavlja po vec xxx puta i u glavnom zastareli, a druga vrsta je ona gde dobijes besplatan disk niskobudzetnog filma kad kupujes preko 2000 din u megamarketima.
Pink ima posebnu strategiju. Jedan te isti film pusti prvo recimo,na Pink Premium, zatim na Movies, pa na Pink 2... Onda nam i kablovski operater, ovde SBB, dodatno zabiberi sa svim onim varijantama +1 tih istih programa i na kraju ako to nije sve dovoljno eto "povoljne"ponude u vidu opcije - 72 sata u nazad, ako ste propustili varijantu - regularno, +1 ili cete to propustiti za tri ili sedam dana ponovo na nekom od tih programa... a ima ih jos ??? Da se smrznes

Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kod mene isključen HBO ali radi i dalje na EONu.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Uzeo sam trio gold zadovoljan sam paketom sve lepo radi. Uz paket sam dobio i fiksni telefon vtech, podesio sam vreme i datum ali na ekranu mi se pokazuje samo vreme ne I datum da li ima neka fora kako da podesim da mi se vidi i datum ili je to nemoguće podesiti.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Primecujem da mi ton i slika nisu sinhronizovani, da li neko zna da li je to problem do kablovske televizije, ili do podesavanja samog televizora. Tv je Samsung, i D3 televizija...

Sent via Xperia Z5

@mrmilos: Ja par meseci u nazad primećujem da "lip sync" nije kako treba i na EON stream-u (svejedno browser ili mobilne aplikacije, testirano na 2 različita neta) i na D3i risiveru. Pristup D3 nemam tako da za to ne mogu da tvrdim da je i tamo ista situacija.
Sreća pa uglavnom gledam sport (gde je manje prilika da problem bude jako očigledan) jer tih par puta kad sam seo da gledam neki film skontao sam da me jaaaako iritira to kašnjenje usta glumaca za zvukom.

D3i stream definitivno nije imao taj problem dok nisu krenuli sa EON uslugom...

Imam BizSmart net iz kancelarije pa mi ne treba i kućni net. Bio sam juče do poslovnice - oni jednostavno nemaju ponudu za mene koji želim risiver na dva uređaja i na oba da ima TV unazad.

Ja pitam - pa nije valjda da sam ja jedini koji hoće samo televiziju, bez interneta. Kaže mi momak - ne, ali skoro niko od tih koji traže samo TV ne traži ove dodatne usluge.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

EON je sada moguće uzeti kao potpuno posebnu uslugu.
Koliko mbps mu je potrebno? Ili još bolje, koliki protok na sat pravi u proseku?

U EON aplikaciji (browser, Android), moguće je podešavati kvalitet videa. Opcije su:
Visok (do 4Mbps)
Srednji (do 2Mbps)
Nizak (do 1 Mbps)
Automatski

Pretpostavljam da je isto i za Android TV

TV app ima navodno 7mbps u cbr (constant bit rate) modu. Nisam pretio neki razliku, ali obraticu paznju. Na android boxu je koristim.

@Exodusbgd
Hoces da kazes da ti nisu ponudili da uzmes 2xepc3121 uredjaj i da placas dodatno tv unazad za oba i najam za drugi? Tako ti ne bi trebao internet kao usluga od SBB. epc3121 ima integrisan modem.
Bolje im pisi da hoces standardnu ponudu sa ovim uredjajima koje moras da platis jednokratno, mislim 5000.

Poslednja izmena:
Nemaju na stanju taj uređaj i ne znaju kada će ga dobiti.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Vidim da si odgovorio dok sam menjao post.
Pa onda je to razlog. Dakle nema 3121 cak ni za one koji bi ga platitili ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno