Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kineska posta, "cuveni" brojevi koji pocinju sa "RG", mesec i neki dan...:D

Number: RG*********CN
Package status: In transit
Destination country: Serbia
2018-01-15 14:18 11003 IZMENIČNA POSTED, For Customs
2018-01-15 13:56 11003 IZMENIČNA POST, Prispeće
2017-11-30 19:07 CN-51810302, Roger
Origin country: China
2017-12-12 09:04 Delivered by air transport
2017-12-11 22:08 Beijing Processing Center, arriving
2017-12-11 09:24 Beijing Processing Center, export Direct Seal
2017-12-10 19:08 BEIJING, the export has been opened and dismantled
2017-12-01 15:31 Shenzhen processing Center, has been exported to each other (domestic)
2017-12-01 01:23 SHENZHEN, the export has been opened and dismantled
2017-11-30 23:39 Guangdong Shenzhen Receiving and forwarding center, has left, the next station processing center
2017-11-30 22:56 Guangdong Shenzhen Receiving and forwarding center, has been sealed
2017-11-30 19:08 Guangdong Shenzhen Receiving and forwarding center, received
======================================

Od 11.1. na carini...... videcemo hoce li se smilovati da puste konacno. Veci je paket i treba da se carini (nemam nista protiv), samo ga propustite kroz sake vise :D
https://prnt.sc/i0z7ok

Da li je neko imao broj za praćenje u formatu "UG*********CN"?
Dobijen za free shipping na Ebay, ne znam da li će moći da se prati i kad napusti Kinu.

stigao paket 3.1.2018 u drzavu i danas pusten sa ns carine, nekih 12,13 dana je bio u ns

Meni jedan od paketa stoji od 4.1 na carinu i nikako da se pokrene za koji sam prekinuo dispute posle 70 dana jer se tad pojavio na carinu a sad ko zna sta je sa njim.

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

I moj miš od 8.1. stoji, što je fora ne piše da je na carini: FFNvjmU.png

Ne znam da li još da čekam ili da kontaktiram Paypal/Joybuy.

^I meni KZ bubice od 8$ od juče ujutru stoje u ovom statusu, iako nema logike da ih carine, pa i ako ih carine promeni se status. Ovo mi se nije dešavalo.

gg.png

da li je neko imao ovaj status "Airlines have to pay transportation" šta im to dođe......

Meni jedan od paketa stoji od 4.1 na carinu i nikako da se pokrene za koji sam prekinuo dispute posle 70 dana jer se tad pojavio na carinu a sad ko zna sta je sa njim.

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

Bor preko niške carine ide?

I moj miš od 8.1. stoji, što je fora ne piše da je na carini: Pogledajte prilog 244515

Ne znam da li još da čekam ili da kontaktiram Paypal/Joybuy.

Ma čekamo još, rano je za žalbe. Istina pojačano idu na nerve. Nekada se znalo, obavezno dodatni troškovi ali sve stiže za par dana od prispeća u Beograd. Ovo sad je kecanje u mozak. Em deru em se čeka nedeljama.

Nemaju veze, mislio sam da si tražim pare nazad... Ako treba da mi dođe tek naredne godine miš koji sam platio 7. decembra onda... Ništa čudo i da ga je neko drpio čim se ne menja status.

Koliko vas mrzi da procitate ili pratite, to je neverovatno....
Na niskoj carini i NS carini se uopste ne menja status dok ne prodje carinu!

Novi Sad, 12 ljudi ispred mene, red ide van zgrade maltene.
b3ecfd3fb6cc559522699d1da479dfbb.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ovo je carina, posta or what??

BTW:
Kod:
2018-01-15 16:37 
FRANKFURT/M, DE, PROCESSED AT TRANSIT FACILITY
2018-01-15 00:06 
BEOGRAD C, RS, ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
Nasi brzi od Frankfurta, pre stigao kod nas nego sto je prosao tamo :)
Jedan paket od 7. stoji u "Delivery shortly", drugi je prosao za ~4 dana cini mi se, ali nije carinjen (a ipak je cekao red neki)
Ta dva i ovaj gore su sa iHerba, i u sva tri slucaja duze proveli u Americi + do Frakfurta nego na carini :)

Poslednja izmena:
Podizanje pošiljki. :D Srećom ide glatko i brzo. Nebitno za praćenje, samo rekoh da prikažem koji je obim prometa ovih dana.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni se jedan paket bas bio zaglavio negde. Kineska posta sa oznakom RL

Naruceno 25.11
Shipped by air 15.12
Izmenicna posta 17.01

60 dana istice za 6 dana, vec sam se spremio da otvaram dispute.

Trazi od prodavca da produzi Purchase Protection.

Sta dobijam da mi produzi? Ima onih dodatnih 15 dana za otvaranje dispute, do tada ce da stigne valjda.

Mali je paket, nadam se da ce proci bez dazbina pa bi trebalo da stigne za 6 dana.

Trazi od prodavca da produzi Purchase Protection.

Sta dobijam da mi produzi? Ima onih dodatnih 15 dana za otvaranje dispute, do tada ce da stigne valjda.

Mali je paket, nadam se da ce proci bez dazbina pa bi trebalo da stigne za 6 dana.

Ako je sa alija onda poslusaj coveka, lepo ti je rekao da trazis produzetak kupceve zastite... ima razloga, a ako neces ti nemoj, samo onde se nemoj ni zaliti nama...

Meni je paket od 11.11 stigao tek danas u medjuvremenu mi kinez prihvatio dispute i odobrio refundaciju. Sad sam mu pisao da cim mi legne novac cu mu to uplatit. Zasluzio je jer je bez prigovora prihvatio zahtev za refundaciju. Ipak nisu ni oni krivi za ovaj haos sto je nastao.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Jel i Bgd carina ima problema sa izbacivanjem statusa ili je ovo sa mojim paketom neki problem?! Sad ne znam, da li ide na carinjenje ili ne... Trebalo bi vec da pise ono "podnosenje na carinski pregled"...:trust:

75a9203c2192204ea35abe69526015f5.jpg

Poslednja izmena:
Je l' ovo moguće, Švedska pošta, još uvek nije ni krenuo paket nakon više od mesec dana???
3d3a8890be9f932eb2acb08340dbeeb5.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel i Bgd carina ima problema sa izbacivanjem statusa ili je ovo sa mojim paketom neki problem?! Sad ne znam, da li ide na carinjenje ili ne... Trebalo bi vec da pise ono "podnosenje na carinski pregled"...:trust:

Kasne malo, i ja sam juče kukao pa se popodne pojavila otprema. Izgleda da je baš gužva.

I mene Šveđani ubiše. Naručio ruter preko GearBesta. Bolje da sam uzeo običnu pošiljku, pre bi mi stigla. Ovako mi stoji status zaglavljen danima, a ja ludim...
0b3b3bff350a5fe1acb94833de6448cf.jpg

Par dana posle toga sam poručio drugu stvar, obična pošiljka bez tracking koda i na carini je od pre neki dan...

63d6839332e6b1a29588419dd3eb3d91.jpg

Poslednja izmena:
Nešto im ipak nije u redu sa statusima, juče ujutru su pristigle dve pošiljke i do sada je uvek sledeće jutro bila neka promena. Danas ništa. Od dve pošiljke, jedna je EMS.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno