U No se usluga brzog carinjenja plaća 16e, plus 25% pdv na vrednost robe. Posiljke male vrednosti (do 35e) ne podležu carini.Nema toga u UK i Koreji, cak u UK tacno platim KARTICOM samo VAT i to u peni tacno.
Vidi ovde je obratnoU No se usluga brzog carinjenja plaća 16e, plus 25% pdv na vrednost robe. Posiljke male vrednosti (do 35e) ne podležu carini.
Hmmm, kad sam ja ono bese rekao da ce se ovo desiti? Bese pre 3 ili 4 godine? Hmmm!
Ako je sa alija onda poslusaj coveka, lepo ti je rekao da trazis produzetak kupceve zastite... ima razloga, a ako neces ti nemoj, samo onde se nemoj ni zaliti nama...
Za decembar i januar znam ali sto je u maju krkljanac?... Oko NG i prvog maja je uvek najveci grkljan...
Stigla pošiljka, posle 10 dana na carini.
Miš Rapoo MT750 kupljen na JoyBuy 8.decembra, išao preko Belgijanaca, 8.januara stigao na carinu, i posle 10 dana isporučen.
Pogledajte prilog 244658
Iako je na nalepnici JoyBuy navedena originalna cena od 23,99USD, osnovica u uvoznoj poštanko-carinskoj deklaraciji je 20US$, na šta je utvrđeno dažbina 394 dinara (PDV).
Poštar naplatio ukupno 550 dinara.
Iz Amerike je malo verovatno, ali iz Nemacke, Svajcarske i Italije ih ima.A sto ne bi? Ovi što se prodaju po našim prodavnicama su iz??? amerike, švajcarske ??
Hvala za info. To znači da bi kineski sajtovi za praćenje trebalo da daju informaciju gde je pošiljka dok je (bila) u Kini?@RazbojNick ne mogu se pratiti van Kine paketi sa takvim trackingom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari