@Zeha
Platio sam preko paypala, izvršen je refund na paypal. Pare su mi i dalje na PP. Sad ne znam da li mogu opet da ih povuku, al ja tu opet mogu da tražim od paypala nazad pare jer ono što sam poručio nisam dobio, valjda?
Inače "upao" u Srbiju rapoo miš, pojavio se na sajtu pošte.
Kako mislis za 2 dve prodavac, a za jednu Ali?Ali je danas doneo presudu da mi za 2 vrati pare prodavac a za 1 ce aliexpress.
Posto se prodavac ne javlja uopste Ali je stao u zastitu kupca tj. Mene i vratice mi oni a sta ce sa prodavcem biti ne znam. Citao sam da su jos nekom za tog prodavca vracali pare.Kako mislis za 2 dve prodavac, a za jednu Ali?
Ja koliko znam sve pare vraca Ali jer dok ne potvrdis prijem posiljke one su na njegovom racunu. Tvojom potvrdom Ali prosledjuje sredstva na racun prodavca.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Kad se prikaze na pracenju da je tebi stigao paket ti imas odredjeni rok da to potvrdis. Nemozes da odugovlacis u nedogled time oni stite i prodavca od kupca. Verovatno ti je prosao taj rok i po automatizmu je potvrdjen prijem posiljke.Imam ja "zanimljiv slucaj", dosla mi futrola za slusalice, imala je korektno pracenje posiljke, kad su je isporucili, pisalo je na aliju i kod nas da je isporucena, a ja malo otezao sa potvrdom da je primljeno i nakon nekih 8-9 dana cini mi se dodje jos jedno obavestenje od alija da ostavim feedback jer je prodavac ostavio feedback (The seller has left feedback for your order (Order no. xy...yz). Please leave your feedback).
Kako i zasto je meni nestalo dugmence za potvrdu prijema posiljke, kako je prodavac mogao ostaviti feedback i gde ja mogu da vidim feedback koji je on meni dao...?
Inace otezao sam sa potvrdom prijema da bi pricekao 10.1. da mi se pomeri 15 dana zastite nakon prijema da bih proverio da li kutija zaista odgovara velicinom slusalicama koje takodje ocekujem ovih dana sa alija.
A feedback mozes videti samo u svom Account-u u Feedback tabu, sve dok i prodavac i kupac ne ostave Feedback za istu porudzbinu.
Zavisi da li koristis aplikaciju na telefonu ili preko Aliexpress sajta na racunaru.Prijatelju izgleda dasam ja taj koji "ima problema" sa vidom, kod ociju (jos uvek dovoljno dobrih) ja ne vidim gde je feedback iako mi "bode pogled"...
Valjda i povrsnost mogu dodati u svoje karakterne osobine.![]()
My Orders-> Manage Feedback:
https://feedback.aliexpress.com/management/feedbackBuyerList.htm
Zavisi da li koristis aplikaciju na telefonu ili preko Aliexpress sajta na racunaru.
Na aplikaciji ne mozes da vidis a na sajtu kad se ulogujes kliknes na "my aliexpress" pa dole na "manage feedback" pa desno na "published feedback" otvaraju se sve tvoje kupovine sa tvojom i njegovom ocenom ako ste se ocenili.
Trazi da ti produzi zastituPaket koji je putovao preko Singapore post - Despatch 22.12. sleteo u Srbiju danas 10.01. Nikada duze nisam cekao paket (ovaj je bio porucen 11.11.) i izgleda da je ovo moje izuzetak od pravila s obzirom da ljudi imaju pozitivna iskustva sa Sindapore post.
Sad jos da se molim da prodje bez carine u suprotnom postoji sansa da ne budem pokriven sa Buyer's Protection.
Trazi da ti produzi zastitu
Treba zatvoriti ovu temu sa porukom "ne pitajte dok vam nesto ne stoji u mestu 45 dana, normalno je od 11.11.2017."....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari