Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Kakva djubrad su oni . A taj Eon koči i baguje samo tako . Dakle pored jednog D3i trebam da platim još 1400 dinara da bih gledao sport klub kanale ,malo su se preračunali.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
eon od 1395 dinra, radiće svi kanali koji su u startu, na bilo kom netu.

Ostali (d3i, total...) i dalje imaju ograničenje. Pitao sam ih...

Po njihovom odgovoru eon koji dobijaš bespatno uz neku njihovu uslugu ograničen je samo na sbb mrežu tako da džabe sa njim probavate druge mreže ostaje sve isto ko i sad ovi za lovu dobijaju neku posebnu štelu za start paket.

EON koji je uključen u ponudu našim korisnicima je za korišćenje na različitim uređajima u okviru naše mreže, ali smo obezbedili da mnogo kanala mogu da gledaju i van naše mreže, dok je EON kao posebna usluga namenjen svima za korišćenje i van naše mreže i podrazumeva mogućnost gledanja svih kanala koji su u ponudi, preko bilo koje mreže.

Odgovor o zameni D3 Set Top Box onim koji imaju 7 dana unazad na svim kanalima
Pozdrav, za sada nemamo informacija, ali sasvim sigurno ćemo na vreme obavestiti sve korisnike putem sajta i društvenih mreža.

Sad nemaju informacije a jesenas obećavaše krajem ove početkom iduće godine.
Shvatam da ne mogu zbog slabog procesora da ubace ovu eon platformu na postojeće D3 Set Top Boxove ali mi nije jasno kad za eon već snima sve kanale zašto onda ne mogu na d3 postojeći softver nadograde da ima makar na svim kanalima 72 sata unazad

Hoce li ovo ikad raditi na Ikomu?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Jok, za svaki kanal dobijam "You are not subscribed to this channel" poruku.. barem na telefonu, nisam probao na kompu.

Ova nova mogućnsot kupovine eon-a, i gledanja na bilo kom netu.

U jednom trenutku može da radi na smart tv-u i na još jednom uredjaju.

Ko nema smart tv , radiće samo na jednom uredjaju. Primer, ne postoji mogućnost da radi na 2 kompa istovremeno.

To je verovatno dato samo ko primer jesi ih pito ako je tako onda ga baš preteraše pogotovo što još uvek nemaju aplikaciju za sve smart televizore a i za ove što imaju nije u skladu sa jeftinim smart televizorima koji se kod nas kupuju a koji koriste opera operativni sistem ili android 4.2 i 4.4 na kojim aplikacija nije podržana.

Nije to dato kao primer već stoji kao napomena kad klikneš na tu "i" ikonicu:

Screenshot_20171221-215700.jpg

Pri tom i prva rečenica člana 3 u novom PDF-u za Uslove korišćenja EON servisa je ova:

Korišćenje EON servisa za Pretplatnike koji samostalno koriste EON servis vrši se na najviše jednom aktivnom od
4 registrovana uređaja.

Poslednja izmena:
To je verovatno dato samo ko primer jesi ih pito ako je tako onda ga baš preteraše pogotovo što još uvek nemaju aplikaciju za sve smart televizore a i za ove što imaju nije u skladu sa jeftinim smart televizorima koji se kod nas kupuju a koji koriste opera operativni sistem ili android 4.2 i 4.4 na kojim aplikacija nije podržana.

Nije to dato kao primer već stoji kao napomena kad klikneš na tu "i" ikonicu:

Pogledajte prilog 242993

Pri tom i prva rečenica člana 3 u novom PDF-u za Uslove korišćenja EON servisa je ova:

Korišćenje EON servisa za Pretplatnike koji samostalno koriste EON servis vrši se na najviše jednom aktivnom od
4 registrovana uređaja.

Pitao sam ih. A evo i shaman čitao nove uslove korišćenja.

Kod nekih operatera zate pare možeš da dobiješ i internet i besplatnu tv aplikaciju pride.

Danas slučajno otvorih temu od D3GO i zapalo mi je za oko da je ta tema za skoro 6 godina ima 151 stranu dok je ova za samo tri ipo meseca već dogurala 120 stranica pa ko hoće da kupi eon posebno trebalo bi i to da uzme u obzir našta smo se sve žalili i koje smo sve probleme imali pre nego što se odluči da kupi eon za 1395 din.

Mene su oducili od gledanja tv-a. Nema sanse da se izborim sa pikselizacijom...posle par minuta postaje negledivo. Da ne pricam sto nema ni 4:3 format slike, nemaju svi tv sa 16:9 formatom. Probao sve zive browsere i nista. Na d3go je sve radilo odlicno_Od kad su ga ugasili vise nisam gledao tv. Moj topla preporuka da ih zaobilazite u sirokom luku.

Danas slučajno otvorih temu od D3GO i zapalo mi je za oko da je ta tema za skoro 6 godina ima 151 stranu dok je ova za samo tri ipo meseca već dogurala 120 stranica pa ko hoće da kupi eon posebno trebalo bi i to da uzme u obzir našta smo se sve žalili i koje smo sve probleme imali pre nego što se odluči da kupi eon za 1395 din.
Prvo da puste aplikaciju za sve smart tv uređaje. Konkretno ja imam Samsung model za 2014 god. Da neću slučajno sad da kupujem zbog njih nov televizor? Drugo, da puste Eon kao neki vid pripejda, na primer platim karticom onlajn, dobijem kod i koristim narednih mesec dana. Ovako, rekao sam da nema šanse više da potpišem sa njima nikakav ugovor dok sam živ, pa makar bio i na tri meseca.
Edit : i naravno, da puste neki probni period od 2-3 dana da se vidi kako to uopšte radi baš zbog te mase problema koje ljudi prijavljuju ovde na temi.

Poslednja izmena:
Postovani,
kupio sam Samsung MU 6100 smart tv.
Ne mogu da shvatim kako da gledam EON sadrzajje preko njega.
Naime, nigde nema nekog play-stora preko kojeg bih mogao da skinem aplikaciju.
Inace taj model televizora je preporucen za EON na SBB-ovom site-u.
Hvala unapred.

Koji to danas LCD TV nema format 16:9?
Pa ko je rekao da sam ga "danas" kupio? TV je star par godina. Sto rekose ljudi da necu mozda nov tv da kupujem zbog sbb-a i njihovog eona? Ajde to...to bih nekako i progutao kazem...iako mi je pola tv slika, a pola crno, ali ja uopste ne mogu da gledam bilo sta. Posle par minuta krece puzzle od slike i kraj.

A ***, ajde sad da tražimo zamerke EON aplikaciji (koja pušta HD kanale) jer ne radi kako treba na CRT televizorima :D

Pa na crt televizorima tek ne bi trebo da vidi ikaku manu a što se tiče HD kanala njih ceš moći da gledaš ma koko god televizor bio star slika će se prilagoditi samo što neće bit HD kokretno ja imam crt iz 89 meni slika što se tiče eona lepša na njemu nego na 32" HD Ready televizoru.

Mene su oducili od gledanja tv-a. Nema sanse da se izborim sa pikselizacijom...posle par minuta postaje negledivo. Da ne pricam sto nema ni 4:3 format slike, nemaju svi tv sa 16:9 formatom. Probao sve zive browsere i nista. Na d3go je sve radilo odlicno_Od kad su ga ugasili vise nisam gledao tv. Moj topla preporuka da ih zaobilazite u sirokom luku.

Pošto pominješ browsere i tv kako ustvari gledaš eon je li koristiš android box i u njemu eon apk ili si nekako povezo pc pa gledaš preko browsera. U stvar svejedno je format slike u 4:3 ne podešavaš u eonu niti na televizoru već na samom pc ili android boxu izabereš na boxu 576p ili 576i a na pc staviš neku rezoluciju u srazmer 4:3 npr 720x576 i na televizoru ćeš videti sliku preko celog ekrana.

Poslednja izmena:
Izgleda da cu morati novi komp da uzimam zbog fckin EON-a...

Kad gledam YT na HD 60fps ili FHD nemam problem.

Eon HD kanali kad ukljucim hw encoding u hromu imam artifakte i seckanja posle odredjenog vremena. Kad iskljucim hw encoding onda sece na svakih 10 sekundi.

Konfa je matora, ali D3GO ili YT kontam da je zahtevnije od ovih njihovih HD kanala.

AMD 4450e, RAM 4GB, Radeon HD5450, Win7 32 bit.

Pa na crt televizorima tek ne bi trebo da vidi ikaku manu a što se tiče HD kanala njih ceš moći da gledaš ma koko god televizor bio star slika će se prilagoditi samo što neće bit HD kokretno ja imam crt iz 89 meni slika što se tiče eona lepša na njemu nego na 32" HD Ready televizoru.

Pošto pominješ browsere i tv kako ustvari gledaš eon je li koristiš android box i u njemu eon apk ili si nekako povezo pc pa gledaš preko browsera. U stvar svejedno je format slike u 4:3 ne podešavaš u eonu niti na televizoru već na samom pc ili android boxu izabereš na boxu 576p ili 576i a na pc staviš neku rezoluciju u srazmer 4:3 npr 720x576 i na televizoru ćeš videti sliku preko celog ekrana.
Povezan mi je laptop sa tv-om preko hdmi. Bukvalno je to komp...tv samo reprodukuje sliku i zvuk. d3go je imao lepo opciju za 4:3 format i onda bude sve lepo preko celog ekrana. Mada kazem...svakako mi je svejedno sto nemam 4:3 kad ne mogu nikako da gledam.

@Beograder Ne znam stvarno odakle ti uopste ideja da govorim o crt televizoru kad su svi odreda 1:1.

Koji krš od aplikacije......

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Samo da proverim - akcija za HBO i ostale programe da li važi i za EON ili samo za D3(i)? Aktivirao sam je ali i dalje izbacuje na EON-u da nisam pretplaćen. Možda im treba neko vreme da aktiviraju (jedno mesec dana)?

Meni rade hbo kanali na ovom smecu od aplikacije i to za divno čudo sa mts brojem....

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno