eon od 1395 dinra, radiće svi kanali koji su u startu, na bilo kom netu.
Ostali (d3i, total...) i dalje imaju ograničenje. Pitao sam ih...
Korišćenje EON servisa za Pretplatnike koji samostalno koriste EON servis vrši se na najviše jednom aktivnom od
4 registrovana uređaja.
Neće naravno, dok ne potpišeš novi ugovor sa "powered" bandom.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
To je verovatno dato samo ko primer jesi ih pito ako je tako onda ga baš preteraše pogotovo što još uvek nemaju aplikaciju za sve smart televizore a i za ove što imaju nije u skladu sa jeftinim smart televizorima koji se kod nas kupuju a koji koriste opera operativni sistem ili android 4.2 i 4.4 na kojim aplikacija nije podržana.
Nije to dato kao primer već stoji kao napomena kad klikneš na tu "i" ikonicu:
Pogledajte prilog 242993
Pri tom i prva rečenica člana 3 u novom PDF-u za Uslove korišćenja EON servisa je ova:
Korišćenje EON servisa za Pretplatnike koji samostalno koriste EON servis vrši se na najviše jednom aktivnom od
4 registrovana uređaja.
Prvo da puste aplikaciju za sve smart tv uređaje. Konkretno ja imam Samsung model za 2014 god. Da neću slučajno sad da kupujem zbog njih nov televizor? Drugo, da puste Eon kao neki vid pripejda, na primer platim karticom onlajn, dobijem kod i koristim narednih mesec dana. Ovako, rekao sam da nema šanse više da potpišem sa njima nikakav ugovor dok sam živ, pa makar bio i na tri meseca.Danas slučajno otvorih temu od D3GO i zapalo mi je za oko da je ta tema za skoro 6 godina ima 151 stranu dok je ova za samo tri ipo meseca već dogurala 120 stranica pa ko hoće da kupi eon posebno trebalo bi i to da uzme u obzir našta smo se sve žalili i koje smo sve probleme imali pre nego što se odluči da kupi eon za 1395 din.
Pa ko je rekao da sam ga "danas" kupio? TV je star par godina. Sto rekose ljudi da necu mozda nov tv da kupujem zbog sbb-a i njihovog eona? Ajde to...to bih nekako i progutao kazem...iako mi je pola tv slika, a pola crno, ali ja uopste ne mogu da gledam bilo sta. Posle par minuta krece puzzle od slike i kraj.Koji to danas LCD TV nema format 16:9?
Mene su oducili od gledanja tv-a. Nema sanse da se izborim sa pikselizacijom...posle par minuta postaje negledivo. Da ne pricam sto nema ni 4:3 format slike, nemaju svi tv sa 16:9 formatom. Probao sve zive browsere i nista. Na d3go je sve radilo odlicnd kad su ga ugasili vise nisam gledao tv. Moj topla preporuka da ih zaobilazite u sirokom luku.
Povezan mi je laptop sa tv-om preko hdmi. Bukvalno je to komp...tv samo reprodukuje sliku i zvuk. d3go je imao lepo opciju za 4:3 format i onda bude sve lepo preko celog ekrana. Mada kazem...svakako mi je svejedno sto nemam 4:3 kad ne mogu nikako da gledam.Pa na crt televizorima tek ne bi trebo da vidi ikaku manu a što se tiče HD kanala njih ceš moći da gledaš ma koko god televizor bio star slika će se prilagoditi samo što neće bit HD kokretno ja imam crt iz 89 meni slika što se tiče eona lepša na njemu nego na 32" HD Ready televizoru.
Pošto pominješ browsere i tv kako ustvari gledaš eon je li koristiš android box i u njemu eon apk ili si nekako povezo pc pa gledaš preko browsera. U stvar svejedno je format slike u 4:3 ne podešavaš u eonu niti na televizoru već na samom pc ili android boxu izabereš na boxu 576p ili 576i a na pc staviš neku rezoluciju u srazmer 4:3 npr 720x576 i na televizoru ćeš videti sliku preko celog ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari