Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Bittrexu je i dalje na pola cene koju je imao pre par dana.
Ne grizi ruku koja te hrani [emoji23]

Ja sam javio moje razmisljanje kada je bio na 1.5$ sada je 2$

Dobro ako gledas uvek negativno idi gledaj cenu bitkoina 2013 [emoji16]

Svaki novic posle hardforka je isao gore sa cenom + trziste ga vuce gore.

Na whattomine je odmah iza LTC ako kopas scrypt

Sto se mene tice ja cekam 5$ [emoji41]

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Ne, ne, nisam kritikovao :) Samo kažem da ga tamo pratim i da sam bio u fazonu da mi je drago što ne uđoh kad sam ga gledao, jer još ne bih bio na zelenoj grani :D

Ode BTC. Ja sam se nadao korekciji.
4d328e0812496a90b84cc49571bca759.jpg

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Ljudi sta mislite o ovim coinima Verge (xvg), Tron (trx) i sl? Nenormalno im je skočila cena, i dalje su jeftini, ne znam zasto se narod *****ava sa ovim poznatim coinima koji sporo skacu kad ova cuda marsiraju, uz to cesto se desi pump od pola sata pa ko stigne proda pa rebuy posle. <br />
Mislim, obrnuo sam velike pare ali imam osecaj da je too easy, da li su ti coini sigurna prica na duze staze?

Nemoj isti post u 10 tema. Hvala

Ocejuje se skok EMC2 svi kazu 19 skace jer neko vazan ulazi ili se nesto bitno desava jos je i Mileva Einstein rodjena 19-og decembra :D

Ajde da vratimo malo korisnosti ovoj temi, u prethodnom periodu je stvarno bilo dobrih razmatranja (pod tim ne mislim samo na pisanja La.Prestige-a), a u poslednje vreme nisam zapazio da ima nekih konkretnih predloga za zaradu, a da imaju smisla..

Jedan od članova, Muad'Dib pisao je još letos i ukazivao na pad SC (sia coin). Ja sam ga uzeo kad je bio na 0.00000128, međutim padao je još posle toga, ali bez obzira - sada je fino skočio i izražen u $ ja sam dobar 3 - 3.5 puta.
Takođe, uzeo sam i Safex, na predlog člana koji je otvorio temu i preporučivao ovaj coin, za neku siću i evo sada je i on skočio.
Naravno, žao mi je što sam ispao glup i nisam ušao u LTC dok je bio oko 50 - 60, kada su mnogi ovde pisali da će tek da eksplodira.. čemu trenutno i svedočimo :)

Moja dilema je da li ovakve koine čuvati i dalje ili iskoristiti trenutni rast i prodavati sada. Jer npr. i SC i SAFEX su imali pre nekih nedelju dana još jedan rast gde je npr. SC otišao sa 0055 na 0100, dakle skoro duplo, i zatim posle par dana opet pao na 0055. Dakle, u periodu od 2-3 dana je bilo moguće uduplati broj novčića.

Ne znam kakva nas dešavanja čekaju u narednom periodu, mislim na oko nove godine i početkom sledeće, ali mi se čini da barem u ovom bližem periodu neće biti nekih većih padova.. za šta, ruku na srce, nemam neko posebno utemeljenje, već samo neki osećaj.

Sta ocekujete sutra sa cenama? Eksplozija il bunar?
Ni jedno ni drugo. Nastavice trend kao i do sada, do proleca skoro sigurno osim ako ne bude nekih losih vesti. Rast btc-a pa prelivanje u altove i tako X puta. Mozda neki altovi skoce vise ali ocekujem da sve ide gore.
Nadam se samo da ce ici polako i strpljivo, da se balon nece formirati. Ako cena izmakne kontroli moze biti veselo nekima, a neki cete i da kukate :d

Tapatalk

Ovo sada ne lici na nikakvo prelivanje altovi nisu pali a btc sa 15000 do skoro 20000 na Poloniex-u u kratkom roku od svega par dana.

Pa ovo ipak jeste balon, ima sve odlike 4.5x rast za 2 meseca i jos ce rasti pre nego sto pukne. Eto nas do polovine janurara na 40.000 i onda BOOM. Ovo smo sve gledali 4-5x. Nemojte ocekivati kao nekad balone sa 10 na 250$ jer i vrednost coina vise nije smesna, sada je balon prakticno svaki rast od 3-5X u 4-5 meseci. Ako hocete klasicne "old school" balone to vam je ETH sa 10 na 300+ / 700 $ koliko je sada. On naprosto samo prati i slepa se uz BTC, isto je uradio i DASH i LTC (efektivno mrtav/3x prezaljen kineski coin), monero itd. Sve se to slepa uz BTC.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: MPM
Niko ne moze da zna da li je balon ili ne,meni je zanimljivo sto se market cap svih altcoin-a dobro drzi sa obzirom da je Btc porastao za 5000 u kratkom roku sto znaci da se jedan vrlo sitan deo iz novca prelio iz altove u btc.

Licno vidim uskoro korekciju bitkoina a ta korekcija ce povuci sve altove sa sobom....To prelivanje iz btc u alt coine i obrnuto je stalo za sada.

Pa ti iznesi svoja zapazanja zasto je balon?Ovako mozemo svi da nagadjamo da li je ovo pocetak balona sredina ili kraj balona....

U svakom slucaju ako i u januaru sve nastavi da raste ovako i altovi i btc daleko smo mi od balona ikakvog sto Saj rece moze onda sve ovo da raste do proleca....

Decembar je kljucan mesec i u njemu ce se videti sta ce biti sledece godine.

Ova tema.nije za to. Otvorite temu balon pa do sutra ponavljajte ko papagaji ja cu vas podrzati verujte mi dla pisali da jeste balon ili njje sve jedno sta god smatrste da treba. Ovu temu se toliko trudim ostavim cistom od off i spama. Pazite sta pisete jer sam na ivici strpljenja. Nema smisla stvarno. Jednu temu ne mozemo da ostavimo za grafikone callove predvidjanja analize...

Poslednja izmena:
Igram se sa ovim malim, novim kriptovalutama sa malim sumama... Može se uzeti 100-200e lagano sa 300e ulaganja...

Verge, Digibyte...

Pa da, evo emc2 i etn lepo napreduju. Mozes se malo igrati, ulozis iz btc/eth u neku manju valutu u napretku, pa vratis posle u stabilniju, ili dugorocno, strpljivo cekas koju godinu :).

Emc2 je sada skočio zato što je za sutra najavljena "mind-blowing announcement". Ja nisam zagrizao, jer se slažem sa jednim komentarom da je to najavljivanje najave nečega, uz svesno ignorisanje raznih glasina. Možda i bude raspamećujuće, ali posle ovog skoka rekao bih da je u cenu već uračunato partnerstvo sa Eplom. Bilo šta manje od toga moglo bi da gurne cenu na dole. Da sam juče ušao na 10k (malo je falilo) sigurno bih izašao presrećan na ovih 14k, pa sutra šta bude. (a moguće je da već sada počne izlazak). Taman je i nastupilo malo zatišje. Možda pred buru (zastavica?), možda pred ponor, ali 40 % bi meni bilo dovoljno. Zato sam i Neo zatvorio. Napravio 30 %, aktivirao se stari nalog i to je to. Ja zadovoljan. Ako bude prostora, lako se uđe opet. Žao mi je što sam propustio zicer na Lisku, ali puno je najava da će biti odlaganja onoga što je najavljeno za kraj godine.

Inače, moj zaključak je da ništa osim glavnih ne treba uzimati na duže od možda nedelju dana (a i mnogo kraće), osim ako veruješ u projekat i ne zanima te kada će da "krene". Svakako može lepo da se zaradi na altovima, ali treba biti jako pažljiv i pratiti šta se dešava. Ne bih se oslanjao ni na kreiranje ordera unapred, nego baš sediš i pratiš i tražiš pravi trenutak. I ne treba zaboraviti da je na njima lako obrnuti 0,01 btc ili manje, ali ako kupiš npr za 1 btc neku gomilu "krš"koina nema šanse posle da ih prodaš odjednom. Drugim rečima, nije problem napraviti od 100 evra od 300, ali to ne znači da može i 1000 od 3000.

Odličan prethodni post.

Btw, može da se napravi 1k zarade od uloženih 3-5k. Ove nedelje sam uspeo 2 puta sa profitom po 1k sa kupoprodajom altova za 2-3 sata.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Inače, moj zaključak je da ništa osim glavnih ne treba uzimati na duže od možda nedelju dana (a i mnogo kraće), osim ako veruješ u projekat i ne zanima te kada će da "krene". Svakako može lepo da se zaradi na altovima, ali treba biti jako pažljiv i pratiti šta se dešava. Ne bih se oslanjao ni na kreiranje ordera unapred, nego baš sediš i pratiš i tražiš pravi trenutak. I ne treba zaboraviti da je na njima lako obrnuti 0,01 btc ili manje, ali ako kupiš npr za 1 btc neku gomilu "krš"koina nema šanse posle da ih prodaš odjednom. Drugim rečima, nije problem napraviti od 100 evra od 300, ali to ne znači da može i 1000 od 3000.

Upravo ovako i ja razmišljam. Previše mi je sve rizično da ulazim mnogo. Jer pod jedan, ipak su to pare, pod dva, ušao bih u neki projekat jedino ako stvarno jako verujem u njega i budem ubeđen da ima svetlu budućnost. Ovako, na par dana pa skidanje je sasvim okej.

Odličan prethodni post.

Btw, može da se napravi 1k zarade od uloženih 3-5k. Ove nedelje sam uspeo 2 puta sa profitom po 1k sa kupoprodajom altova za 2-3 sata.

Послато са E6653 уз помоћ Тапатока

Slobodno podeli u šta si ulagao i shortovao :)

Kada sve valute idu gore nije problem zaraditi, sve i da nista ne radite 5-6 dana. Problem nastaje kada cena pada.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno