Ajde da vratimo malo korisnosti ovoj temi, u prethodnom periodu je stvarno bilo dobrih razmatranja (pod tim ne mislim samo na pisanja La.Prestige-a), a u poslednje vreme nisam zapazio da ima nekih konkretnih predloga za zaradu, a da imaju smisla..
Jedan od članova, Muad'Dib
pisao je još letos i ukazivao na pad SC (sia coin). Ja sam ga uzeo kad je bio na 0.00000128, međutim padao je još posle toga, ali bez obzira - sada je fino skočio i izražen u $ ja sam dobar 3 - 3.5 puta.
Takođe, uzeo sam i
Safex, na predlog člana koji je otvorio temu i preporučivao ovaj coin, za neku siću i evo sada je i on skočio.
Naravno, žao mi je što sam ispao glup i nisam ušao u LTC dok je bio oko 50 - 60, kada su mnogi ovde pisali da će tek da eksplodira.. čemu trenutno i svedočimo
Moja dilema je da li ovakve koine čuvati i dalje ili iskoristiti trenutni rast i prodavati sada. Jer npr. i SC i SAFEX su imali pre nekih nedelju dana još jedan rast gde je npr. SC otišao sa 0055 na 0100, dakle skoro duplo, i zatim posle par dana opet pao na 0055. Dakle, u periodu od 2-3 dana je bilo moguće uduplati broj novčića.
Ne znam kakva nas dešavanja čekaju u narednom periodu, mislim na oko nove godine i početkom sledeće, ali mi se čini da barem u ovom bližem periodu neće biti nekih većih padova.. za šta, ruku na srce, nemam neko posebno utemeljenje, već samo neki osećaj.