Dominator08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 320
Svaka čast [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam uzeo u oktobru 800000 din 400000 sam ulozio u mining 400000 u btc. Pa ti izracunaj koliko sam u plusu sto sam ulozio u btc kad je bio oko 5000$. Svima preporucujem da dizu kredit i ulazu u btc. Mozda da sam sve pare utuko u btc, ali nema veze, prezadovoljan sam zaradom, vise od pola kredita je odplaceno, a tek je 2 meseca proslo. Valjda ce i zcash da skociNisi valjda kredit podigo da bi ga otplacivap miningom:d
Ja sam uzeo u oktobru 800000 din 400000 sam ulozio u mining 400000 u btc. Pa ti izracunaj koliko sam u plusu sto sam ulozio u btc kad je bio oko 5000$. Svima preporucujem da dizu kredit i ulazu u btc. Mozda da sam sve pare utuko u btc, ali nema veze, prezadovoljan sam zaradom, vise od pola kredita je odplaceno, a tek je 2 meseca proslo. Valjda ce i zcash da skoci
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prvo izracunaj koliko sam zaradioDizanje kredita da bi ulozio u BTC u ovom momentu nikome ne bih preporucio, samo uloziti onoliko koliko ste spremni da izgubite.
Svima preporucujem da dizu kredit i ulazu u btc.
Pravo kazesKao što sam jednom prilikom rekao - nikad ne savetujte nikom gde i koliko da ulozi, uvek ćete ispasti krivi.
Isto sam mislio da je previsoka cena btc kad sam ulazio, ali ispostavilo se da je ipak otisla gore. Ej ja bi samo da svi zarade, ja sam na ovaj nacin, neko ce na neki drugi. Nisam imao para kao vecina u srb da ulozim u btc i kredit mi je bio opcija. A to za nove inf, pa ja uopste ne pratim, eto juce na citao maloSvakom daju i kredit danas.
Jesi li svestan koliko je ovo glup savet od nekoga ko je juče pitao gde ljudi pronalaze informacije o tome u šta investirati?
Nije poenta koliko si zaradio, jer, zamisli da si ga digao pre godinu dana... Mogao bi danas u penziju. Poenta je da je cena BTC-a sada previsoka i velike su šanse da će se izduvati i u tom slučaju ajde znaj hoće li stati na 6k ili 3k, što bi i tebe svakako pogodilo ili na 8k, što bi u ovom trenutku ljude koji kupe po 13k izulo.
Ona jeste visoka za naš džep, to bez daljnjeg. I kad je bio 600e pola Srbije je moralo da radi 2 meseca za to.Isto sam mislio da je previsoka cena btc kad sam ulazio, ali ispostavilo se da je ipak otisla gore. Ej ja bi samo da svi zarade, ja sam na ovaj nacin, neko ce na neki drugi. Nisam imao para kao vecina u srb da ulozim u btc i kredit mi je bio opcija. A to za nove inf, pa ja uopste ne pratim, eto juce na citao malo
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Gde je max za par god. niko ne može znati.
A neće ići samo gore u nedogled... kada i koliko, gde staje.. mnogo je pitanja bez preciznih odgovora.
Al' podizati kredit... :trust:
^ Samo 100.000 btc da neko "pusti" u ovom momentu, videli bi koliko smo daleko od te priče.
Sta bi trebalo to da znaci? Da ce cena btc opasti ili rasti? noob asking... Zelim bolje da udjem u ove stvari, promisljeno i kako sve to funkcionise.
Što u slučaju btc-a ne važi.. znači imam 100.000 btc, rasporedim na 10-ak menjačnica, lupim instant sell i čistim sve do kraja. Posle dve-tri godine kupujem po malo, pa na brzinu po mnogo i cena raste, počinje da se priča, nova lova ulazi u sistem.. i 'ajmo ponovo. :-devil-:Pa to je i kod svake banke tako. Zato one koče promet u tim slučajevima. Zamislite da neko krene sve iz banaka da podiže, ako ne bi veštački usporile taj proces propale bi za tri dana.
Vise se nesto ne usudjujem ni da prognoziram , jer se svi moji vlaznisnovi visestruko ispunjavaju. Ali evo ,dan pre novog mesecnog kandla (a taj dan vec sutra moze da bude i 13000:smash
da postavim jednu hipotezicu, odnosno sta bi bilo kad bi bilo, ukoliko se ravnamo po mesecu novembru.
Dakle u ovom mesecu BTC je testirao 50% fibb oko 5600 a onda zviznuo do nekih 11000. Samo telo kandla je oko 5000. Ukoliko bismo projektovali telo & nozicu novembarskog kandla na decembar, to bi izgledalo otprilike ovako Pogledajte prilog 241594
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari