Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj jesha nobelovac Stiglic, predvidja da ce BTC biti stavljen van zakona uskoro.

Ljudi, imam jedno laicko pitanje, ako uradim order na odredjenoj vrednosti btc, da li se automatski izvrsi orderovanje,tjs kupovina?

Citao sam te nebuloze, pa on sam poseduje BTC i svi oni iz tog clanka, odgovara im sto manje da ih udje u pricu pa serendaju

Duboka drzava ima sigurno nacin da s**** to sve, privremeno ili trajno, pitanje je samo da li im to odgovara u datom trenutku.

Kad to izanaliziram videcu da li da udjem malo vecu kintu. Pretpostavljam da je pisano o tome ovde..

Citao sam te nebuloze, pa on sam poseduje BTC i svi oni iz tog clanka, odgovara im sto manje da ih udje u pricu pa serendaju
Valjda im je bolje da što više država inpojedinac udje u priču, tako je više čvrste valute u opticaju a ona drži verednost BTC

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Postoji tema BITCOIN, postoji opsta diskusija o kriptovalutama, zasto je ova tema toliko lepo svima da sta god zele da napisu, ovde napisu ? Ja to iskreno ne mogu da razumem.

moguce...mada...

Pogledajte prilog 241764

Sto bi jedan moj drugar koji je krenuo u kripto u poslednjih godinu dana rekao: " 2k-3k-5k-11k, sta je sledece ljudi??" , ja sam mu odgovorio 3-5k, sve u svemu ja cu da shortujem BTC pa sta bude, necu mnogo da se kladim na to , a ako prodje 13k lako se posle ubacim ponovo u bullrun...

Sve je moguce.Ali ja sortiram tek ako se ne odrzi iznad 10.000 Za sad ne vidim razlog zasto bih sortirao.

Srećna 100tka LTC-a svima koji slave. Slabo se ložite, a toliko dugo smo je čekali...

mrtvilo na benchu, nema ljudi.. oterali La, ostali naravno nemaju sta pametno da kazu. ili su verov prodali pa sad kukaju

Ja nisam prodao ali nemam sta pametno da kazem.
@saj
Jesi prodao na 100$??

Dok se cekala stotka LTC-a, neki drugi coini su skocili i vise od 100x, dok je on od pocetka godine skocio 25x...
Sad kad je stigao do "famoznih" 100, ceka se vjerovatno 1000$.

Može li neko od iskusnijih da objasni kako dolazi do ovako naglih padova cene btca od čak 500$ u trenutku?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

zcash jedini nije skočio drastično tj. probio svoj ath.. interesatno( od jačih coina)...

Dampuju ljudi. Deluje kad da nema previse snage za preko 1200$. Cim nema snage oni nervozni se istovare. Jos ima lufta do jutra da prelomi i da vidimo na cemu smo. Ako se ne odlepi vreme je za istovar. Nisam nista prodao jos uvek ali sada ne krene izgleda da se vidimo 2018-te.
Nije lose da se i ovako zakljuci fiskalna godina ;)

Da vas ne uhvati nervoza odmah... Na Cex-u je otvoren put do 12500, to lagano moze. Love isto ima vise nego dosta. Mislim da ce u toku noci ili ujutru napasti to ali videcemo. Ako do sutra to ne dogura onda procitati prvi deo poruke jos jednom ;)

Poslednja izmena:
^Pazi kad sam znao da si torbar. :d

@milos_r
Jedan malo veci igrac proda malo vecu kolicinu a bototovi i stop-lost orderi odrade ostalo.;)
To se uglavnom desava pred napad na vece visine a sluzi da onima koji su naivno stavili stop-lost ordere blizu izotimaju novcice i ostave ih u fijatu dok novcic ide gore.

Brate moj ti od tvog LTC mozes da se rastanes samo ako ti ga, ne daj boze, neko ukrade. :d
Nadam se da si u pravu. :)

Gresis ;) Prodavao sam ja i letos a proslog leta sam prodao brdo kad sam gajbu sredjivao. Kada mi treba lova za nesto bitno ne zanima me koja je cena i nijednog trenutka ne zalim. Necu prodavati novcice za gluposti ali za bitne stvari se ne ustrucavam ;)

Tapatalk

Nakon što sam se izvukao iz btc-e krize sa super 85%, prestao sam da stalno čitam tuđa mišljenja koja me samo zbunjuju i navode da nešto uradim što nisam planirao. Mnogi (ne na ovom forumu neko konkretno, nego inače) deluju samouvereno u tome što analiziraju a realno lupaju i onda počnem da sumnjam u moju strategiju.

A ovo za prodaju je super ako ti treba za nešto, izvučeš pare uradiš to i ne razmišljaš da si mogao više da izvučeš.
Meni je problem što od drugih poslova imam uglavnom za sve što me zanima i novac sa berzi mi realno ne treba i onda mi se jedino logično čini da vrtim i pokušavam da uvećevam, ili čekam neku cifru koja mi ipak nešto bitno menja...
Ali bojim se da ću se ispaliti. prespavati neki krah i onda ko zna kada videti ove cene. A opet npr podignem 50% a ono cena tri puta gore itd :)

Za sada se trudim da uvećevam broj BTC-a nevezano za trenutnu cenu, ništa od usd ne povlačim sa berzi, time will tell da li je bilo pametno :/

• Like
Reagovanja: MPM
Tesko je naci scenarijo u kome neces da se kajes.
Prodas , cena skoci - kajes se
Ne prodas , cena padne - kajes se
Ne prodas , cena skace - radi burgija u stomaku dokle ce, kad da prodas, i vracas se na prve dve stavke
I tako u krug...

Ja sam u fazonu da procenim šta od kriptovaluta mislim da ima dobru podlogu i budućnost, kupim to i zaboravim na duže vreme. Nemam živaca da se cimam sa trgovanjem i praćenjem cena svaki dan.
Za sada me je dobro poslužilo. Uzeo sam Dash negde u martu, u međuvremenu je skočio preko 2000%. Hodl ftw ;)

To bi verujem mnogi uradili ali su finansije problem
...lako je ako imas zalihu pa ne moras zajmiti ili dizati kredit za otplatu a ako te ceka rata svaki mesec...tesko da bi se bavio trejdom jer ko zna da li bi i kada bas taj novcic skocio a rate dolaze svaki mesec na naplatu.

Cena kriptovaluta (trgovanje, predviđanja, analize, grafikoni...)

O cemu vi ljudi pricate ?

Je l korisi neko trading bot, bas me zanima kako radi i da li zapravo radi, hvala na odgovoru :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisi valjda kredit podigo da bi ga otplacivap miningom:d

Svako bira svoj put...ja kazem,uopsteno...ja se kladim da se preko 50% ljudi u pocetku zaduzilo na ovaj ili onaj nacin dok nisu stali na nkge sa miningom,trejdom...samo tesko ko da bi to priznao :) valjda je to sramota ;)

Poslednja izmena:
Svako bira svoj put...ja kazem,uopsteno...ja se kladim da se preko 50% ljudi u pocetku zaduzilo na ovaj ili onaj nacin dok nisu stali na nkge sa miningom,trejdom...samo tesko ko da bi to priznao :) valjda je to sramota ;)

Niko normalan se nebi zaduzio da bi se kockao. Ako mislis da je to ispravan put do uspeha u zivotu onda samo napred i srecno.

...ocigledno si pogresno protumacio poruku...nije ni bitno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno