- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 1,285
Hookers and cocaine included? Daj opet link mrzi me trazim unazad.Weasel dodji na Slack, tamo je vesela ekipa![]()
Poslednja izmena:
Hookers and cocaine included? Daj opet link mrzi me trazim unazad.Weasel dodji na Slack, tamo je vesela ekipa![]()
prestao sam da stalno čitam tuđa mišljenja koja me samo zbunjuju i navode da nešto uradim što nisam planirao. Mnogi (ne na ovom forumu neko konkretno, nego inače) deluju samouvereno u tome što analiziraju a realno lupaju i onda počnem da sumnjam u moju strategiju.
Bila je vest 20.11 2017 da su u japanu svi crypto bankomati pored bitcoina dobili i monakoin. Inace monacoinje namjenjen za plaćanja na japanskom tržištu. Lagani rast je krenuo upravo 20.11.2017.Sva cast za Monacoin, ja sam ga gledao pre nedelju dve ali drustvo iz Japana mi nista nije javilo.
80%!
Da ***, koje sr.., još malo i došao sam do cilja od 2 BTC profita za samo jedan dan, mislio sam da je to ono na duze investicija. Ne diram više ništa ove godine![]()
Nego zašto je cena IOTE ovako eksplodirala?
Sa nekog od portala koji se bave Bitcoin vestima.Odakle iskopate sve te vesti nije mi jasno
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jos da dodam da je ova zadnja korekcija, taman perfektni fibonaci 50% prethodnog mesecnog kandla.Sto je super bullishPogledajte prilog 240627
A sve je pocelo sa famoznim bull trapom. Od tada se cena vise nego duplirala
Pola EMC2 tima je iz Srbije. Šta znate ili mislite o novčiću?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari