Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Recimo budjenje sa radia s2 i "uskoro na tv-u"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znam da je bila diskusija, ali koji mejl klijent je najbolji na kraju?
Kakvi su Outlook i gmail za non-gmail mejlove?
Nisam ni znao da na gmail app može bilo koji mejl da se podesi, pa me interesuje zašto ga ovde niko ne koristi za te svrhe?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Svaki klijent bez bedževa je katastrofa. Zato koristim defaultni samsungov.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni da gmail app konačno radi push za druge mailove. Sa drugima je uvek bilo nekog natezanja, uključujući i Outlook.

I mene isto zanima koja bi konkretno bila najbolja e-mail aplikacija i zašto smatrate da je najbolja?

BlueMail, zato što je vrhunska.

Aquamail je odlična .

Šta predlažete od dilera za dual sim telefon. Ono što bih želeo je da upamti koje kontakte pozivam sa koje kartice, pa kad udjem u listu poziva i kada izaberem neki kontakt,da automatski poziva sa upamćene kartice.

Sent from my Nokia 5 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Titanium backup full verzija ima opciju da napravis widget - tj shortcut za aplikaciju na desktopu (frost/ defrost apps). Bice zamrznuta sa malim katancem na ikonici, pa kad kliknes odmrzne je (katanac bude zelen) i startuje, a kad opet kliknes na ikonicu zamrzne je (katanac bude crven). Nista lakse.

Hvala na predlogu, ali to nije ono sto trazim. Potrebno mi je da se automatski zamrzne ako je ne koristim, npr kada zakljucam telefon, ali i da bude automatski odmrznuta par minuta svaki dan u odredjeno vreme.

Šta predlažete od dilera za dual sim telefon. Ono što bih želeo je da upamti koje kontakte pozivam sa koje kartice, pa kad udjem u listu poziva i kada izaberem neki kontakt,da automatski poziva sa upamćene kartice.

Takodje drupe preporuka, koristim ga kao defaultni dialer vec 7-8 meseci, vrh app.

Hvala na predlogu, ali to nije ono sto trazim. Potrebno mi je da se automatski zamrzne ako je ne koristim, npr kada zakljucam telefon, ali i da bude automatski odmrznuta par minuta svaki dan u odredjeno vreme.
Mislim da to možeš preko Tasker-a, ali ćeš morati to da pitaš nekoga ko se više razume. Imaš temu sa Tasker i ovde.

Čini mi se da oni čuvaju mailove na njihovom serveru.

@Dark Warrior @antivenom ,hvala na predlogu,probaću drupe.

Aquamail pro.
Gomila podešavanja, radi MS exchange, OWA. Probao sam skoro sve i samo Aquamail radi sa poslovnim e-mail om.

Radi i Nine, o to jako dobro. Do nedavno je bio jedini koji je radio sa Exchange serverima.
Sinhrinizuje kontakte, kalendar, ima html, sve što mi treba.
Jedina fali ka koju mu nalazim: po defaulty šalje read confirmation ako takav zahtev pošiljaoca postoji. Nisam našao da je to moguće isključiti.
EDIT: da, meni vrlo važan feature: Nine koristi application level security, a ne device level security.

Poslednja izmena:
Recimo budjenje sa radia s2 i "uskoro na tv-u"

Ubedljivo najgori od svih je mixcloud, niti dozvoljava rss niti su objavili api kako bi mogao u nekom podcastu da ubacis neki kanal/feed.

Jedino resenje je da skines njihovu app pa tako da slusas...

ili da mixcloud link prebacis u rss

http://bits.meloncholy.com/mixcloud-rss/

Pa onda ubacis rss u podcast...
To bi sve bilo dobro da su kao itunes ili soundcloud...

Radi i Nine, o to jako dobro. Do nedavno je bio jedini koji je radio sa Exchange serverima.
Sinhrinizuje kontakte, kalendar, ima html, sve što mi treba.
Jedina fali ka koju mu nalazim: po defaulty šalje read confirmation ako takav zahtev pošiljaoca postoji. Nisam našao da je to moguće isključiti.
EDIT: da, meni vrlo važan feature: Nine koristi application level security, a ne device level security.
Ja kad sam probao Nine nisam uspeo da se povežem na poslovni mail server. Sa Aquamail-om odmah.

Meni je radio exchange mail i sa Blue mail i sa TypeApp i sa Newton i sa još dosta tih aplikacija. Ovaj zadnji mi je bio i najbolji, a onda su počeli da smaraju da traže pare i to nešto 50-60 dolara godišnje pa sam im rekao ćao. Posle njega sam koristio Gmail, i on je vršio posao u to vreme. Sad već 7-8 meseci nemam exchange nalog pa sam ispao iz te priče.

Jel Nine mora posebno da se plati za ios ako je plaćen za android?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da moraš ali uvek postoji opcija da dobiješ popust od developera.

Ubedljivo najgori od svih je mixcloud, niti dozvoljava rss niti su objavili api kako bi mogao u nekom podcastu da ubacis neki kanal/feed.

Jedino resenje je da skines njihovu app pa tako da slusas...

ili da mixcloud link prebacis u rss

http://bits.meloncholy.com/mixcloud-rss/

Pa onda ubacis rss u podcast...
To bi sve bilo dobro da su kao itunes ili soundcloud...
Ubacio sam ja Rts podcast itd,ali mixcloud mi je bio problem. Nemam neki preveliki net paket da bih mogao da slusam sa mixclouda,obicno skinem podcast pa slusam.

Da li postoji šansa da se regularno sa app store-a instalira android auto, njena ga za našu zemlju? Ja ga skidam sa apkmirror. Imam us nalog ali sve jedno ne mogu sa store da ga instaliram

Ljudi koja je najbolja aplikacija za sledeće, da podesi odredjeni profil kad izadjem, udjem u kuću (znači po lokaciji) npr, upali, ugasi wifi, smanji povećao audio itd pa onda kad se mob nakači na bt da pokrene spotify i pokrene pesmu, hvala

Sent from my E5823 using Tapatalk

Ubacio sam ja Rts podcast itd,ali mixcloud mi je bio problem. Nemam neki preveliki net paket da bih mogao da slusam sa mixclouda,obicno skinem podcast pa slusam.

Ja sam ti predlozio sta da radis, ti vidi sta ces [emoji3]
Sreca bi jedan podcast ne pratim sa mixclouda.

Je l neko ima neki najklasicniji moguci novcanik...cisto da najprostije mogu da vodim evidenciju na sta bacam pare ;) ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno