Šta predlažete od dilera za dual sim telefon. Ono što bih želeo je da upamti koje kontakte pozivam sa koje kartice, pa kad udjem u listu poziva i kada izaberem neki kontakt,da automatski poziva sa upamćene kartice.
Sent from my Nokia 5 using Tapatalk
Titanium backup full verzija ima opciju da napravis widget - tj shortcut za aplikaciju na desktopu (frost/ defrost apps). Bice zamrznuta sa malim katancem na ikonici, pa kad kliknes odmrzne je (katanac bude zelen) i startuje, a kad opet kliknes na ikonicu zamrzne je (katanac bude crven). Nista lakse.
Takodje drupe preporuka, koristim ga kao defaultni dialer vec 7-8 meseci, vrh app.Šta predlažete od dilera za dual sim telefon. Ono što bih želeo je da upamti koje kontakte pozivam sa koje kartice, pa kad udjem u listu poziva i kada izaberem neki kontakt,da automatski poziva sa upamćene kartice.
Sent from my Nokia 5 using Tapatalk
Mislim da to možeš preko Tasker-a, ali ćeš morati to da pitaš nekoga ko se više razume. Imaš temu sa Tasker i ovde.Hvala na predlogu, ali to nije ono sto trazim. Potrebno mi je da se automatski zamrzne ako je ne koristim, npr kada zakljucam telefon, ali i da bude automatski odmrznuta par minuta svaki dan u odredjeno vreme.
Ubedljivo najgori od svih je mixcloud, niti dozvoljava rss niti su objavili api kako bi mogao u nekom podcastu da ubacis neki kanal/feed.Recimo budjenje sa radia s2 i "uskoro na tv-u"
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja kad sam probao Nine nisam uspeo da se povežem na poslovni mail server. Sa Aquamail-om odmah.Radi i Nine, o to jako dobro. Do nedavno je bio jedini koji je radio sa Exchange serverima.
Sinhrinizuje kontakte, kalendar, ima html, sve što mi treba.
Jedina fali ka koju mu nalazim: po defaulty šalje read confirmation ako takav zahtev pošiljaoca postoji. Nisam našao da je to moguće isključiti.
EDIT: da, meni vrlo važan feature: Nine koristi application level security, a ne device level security.
Hvala za predlog.Neko je pitao za email. Ja sam koristio na iOS-u ovaj, a evo koristim ga i ovde na androidu, baš sam zadovoljan.
Take a look at "Email -Fast & Secure mail for Gmail Outlook & more"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ubacio sam ja Rts podcast itd,ali mixcloud mi je bio problem. Nemam neki preveliki net paket da bih mogao da slusam sa mixclouda,obicno skinem podcast pa slusam.Ubedljivo najgori od svih je mixcloud, niti dozvoljava rss niti su objavili api kako bi mogao u nekom podcastu da ubacis neki kanal/feed.
Jedino resenje je da skines njihovu app pa tako da slusas...
ili da mixcloud link prebacis u rss
http://bits.meloncholy.com/mixcloud-rss/
Pa onda ubacis rss u podcast...
To bi sve bilo dobro da su kao itunes ili soundcloud...
Ja sam ti predlozio sta da radis, ti vidi sta ces [emoji3]Ubacio sam ja Rts podcast itd,ali mixcloud mi je bio problem. Nemam neki preveliki net paket da bih mogao da slusam sa mixclouda,obicno skinem podcast pa slusam.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari