Šta je novo?

FIFA 18

Ajoj. Al ne brini sigurno ce dogurati visoku cenu. Samo ne gledaj bidovanje srcka ce te strefiti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ahahha, trenutno je 16.5k.
Moja pretpostavka je 243k, ne vise.

Uh, kako mi je pobegao, za delic sekunde, srce mi je stalo.
bffb33eb6820b0f0e02777b02374a83a.png

Edit:Katastrofa, ode Boateng za 239k, puko sam 20k, bez potrebe.

Poslednja izmena:
Na Futbinu stoji lowest BIN 236... Al to je bilo pre 19 min i nikada ne znas kada ce da overbidduju. Javi za kolko je otisao. 😀 Oces ga ponovo uzeti?

Inace moja prva tekma u WL protiv SIF Mertensa i IF Hazarda, Pogbe i ostatka ekipe. Nece ovo na dobro da izadje, potpuno je nefer sto sam pobedio.

dvn0xt.jpg

Uzecu ga opet, sta da radim.
Inace, kako si ti dobio tu utakmicu, tako sam izgubio ja, prve dve utakmice, mnogo vise suteva , sansi, ali nece pa nece.
Jedna je bila 1:0 za protivnika, druga 2:1.

Odradio kada sam vec ulagao, ali razocaran sam izborom igraca. Mozda nije bilo realno da bude Mbape, ali Kavani mi je skroz meh. Cak i Sanson da je bio opet bi bilo bolje, ali to je EA. Uvek nadje nacin da te razocara.

Nadam se da ste uzeli nekoliko stopera iz Lila. a taj sbc treba tri CB, a oni imaju 3 i sva tri srebrna. Lil je bukvalno bio rudnik zlata. Sad mi je zao sto sam uzeo samo dvadesetak. 🙂
be0449cdc121fd99f7c8b181d5f3d463.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja uzeo pet komada, ostao da se proda još jedan, šteta.
Ko će, po tebi, kod italijana, da bude zlatna koka?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

24463434_1709801045737091_1369063480_o.jpg

Diskutabilno je u kom ce se smeru brak odvijati. I jos sa zenama moram da igram (ingame), ajd sto je sa zenom 😀

Zar Shadow ne bi trebao biti najbolji chem za odbranu. Stavio svoj červorici shadow i nisam dobio ništa ako ne računam 3 crvena kartona u 3 utakmice i 3 penala jer uklizavaju u šesnaestercu isko ja ne pritiskam ništa a oni ubiše.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ne znam, ja ne mogu da se spojim. Od kako igram WL, nikada ovoliko poraza nisam imao. Uglavnom svaku utakmicu vodim, ali u zadnjih 15-20 minuta, potop.
Sta se desava, nemam pojma.

Ja uzeo pet komada, ostao da se proda još jedan, šteta.
Ko će, po tebi, kod italijana, da bude zlatna koka?

Nisam nesto detaljnije proveravao, ali sigurno je da ce Benevento CB biti na ceni. Ne onoliko kao Lilovi igraci, ali cena mora da im skoci jer imaju iskljucivo silvere. Provericu detaljnije uskoro, pa cu da javim.

Na ceni ce biti LM, LW, RM, RW igraci u slabijim ekipama gde ima samo jedan igrac na odredjenoj poziciji. Isto vazi i za RB i LB. EA praktikuje da tako nesto ubaci u sbc kako bi napravila coin sink kao sada sa 3 CB formacijom u Lil SBC.

Sa ovim spoljnim igracima je rizik da EA ne izbaci sbc koji ne koristi te pozicije, ali znajuci njih oni takve prilike ne propustaju. 🙂

Zar Shadow ne bi trebao biti najbolji chem za odbranu. Stavio svoj červorici shadow i nisam dobio ništa ako ne računam 3 crvena kartona u 3 utakmice i 3 penala jer uklizavaju u šesnaestercu isko ja ne pritiskam ništa a oni ubiše.

Chemistry ne utice na AI odbrambenih igraca.

Inace, i meni ide baaaas lose u WL. I need a break. :/

Ljudi moze pomoc, ne znam sta da radim.. Ne verujem da se ovo desava, taman sto sam sklopio kakav-takav pristojan tim.

Naime, nakon dva dana sada ulazim na FUT, i pogledam squad kad PRAZAN. Bukvalno prazan, 0 igraca u Fitnnes timu, i 3 igraca (pozajmice, dve legende u prvih 11). Nema ih ni u klubu. Svi iz PL nestali, i jos neki drugi. Sta je u pitanju, zna li neko? Kako da resim?

Gubim volju da igram sada sve ispocetka...

Ako je neki PS4 share, mozda je neko ko zna sifru uzeo i prodao sve tvoje igrace.

Jedan predlog.
Nije loše, da odradite, ovog Al Somu.
Dobar igrač, mene je, kada odbijem nagrade, izašao oko 30k.
Za te pare, mislim da se isplati.

Kontaktirao njihov support i tvrde da nije u njihovoj nadleznosti i da niste ne mogu da urade. Poludeo sam. Rekao sam im da sam razocaran i da cu dobro razmisliti sledeci put da li cu im kupiti igru. G*vnari.

Da nisi mozda bio hackovan?

Nikad sladji profit nisam napravio. Kupovao CB iz Lila za 150-300 i prodao 22 komada za 9400-9800. Srce me boli sto nisam kupio vise dok sam mogao.

Pokusao drugi put, preko drugog coveka do supporta i nasli smo se na tragu gresci. Hvala Bogu, normalan neki lik za razliku od ovog prvog. Problem je bio SBC koji sam igrao, i koristio igrace. Sve igrace koje sam koristio, svi su nestali.

Tako da eto, da znate ubuduce da to moze da vam se desi ako igrate.. Bar se meni desilo. Cekam odgovor sada sta ce biti sa igracima

Pa ako si stavljao igrace, npr. na klupu, ili medju rezerve, i odradio si SBC, nestaju i oni, i ako nisu u timu.
Ja mislim da je tako.

Moguce da jesam, ni ne secam se vise.

Ali kako to da ih nema ni u klubu uopste? Mogu li im se nadati nazad ili..?

Koja je poenta ovog fut moda? Da igram protiv likova koji sunuli pare i dobili najbolji tim odmah a ja kao grindam pare mesecima da bi bio egal sa njima?

Koja je poenta ovog fut moda? Da igram protiv likova koji sunuli pare i dobili najbolji tim odmah a ja kao grindam pare mesecima da bi bio egal sa njima?

Ne mora da znaci, da su dali pare, da bi dobili te igrace.
Moze da ti se posreci u paketima, i eto dobrih igraca, onda moze da se trejduje, po ceo dan, i eto opet love.

Moguce da jesam, ni ne secam se vise.

Ali kako to da ih nema ni u klubu uopste? Mogu li im se nadati nazad ili..?

Pa lepo, svi igraci, koje se ostavio u tom timu, oko kojeg si radio SBC nestaju, kada odradis zadatak naravno.
Klupa i rezervna mesta, moraju da budu prazna, inace, odose i oni.

Poslednja izmena:
Pa lepo, svi igraci, koje se ostavio u tom timu, oko kojeg si radio SBC nestaju, kada odradis zadatak naravno.
Klupa i rezervna mesta, moraju da budu prazna, inace, odose i oni.

Nisam siguran da smo se razumeli.

Nestaju oni, i ne moguce ih je koristiti za taj SBC, ali kako to da nestaju iz celog FUT-a i My Club-a i ne mogu ih vise koristiti uopste?

Nisam siguran da smo se razumeli.

Nestaju oni, i ne moguce ih je koristiti za taj SBC, ali kako to da nestaju iz celog FUT-a i My Club-a i ne mogu ih vise koristiti uopste?

Nestaju iz kluba, nema ih vise.
Isto kao i igraci, koje koristis , da resis SBC.
Zamisli npr. resavas SBC za neku ikonu, npr. onaj 87 rated zadatak.
Ulozis u te igrace, tj. kupis ih, das oko 200-300k, odradis zadatak, a oni i dalje u klubu.
Koja bi tu svrha bila?

Nestaju iz kluba, nema ih vise.
Isto kao i igraci, koje koristis , da resis SBC.
Zamisli npr. resavas SBC za neku ikonu, npr. onaj 87 rated zadatak.
Ulozis u te igrace, tj. kupis ih, das oko 200-300k, odradis zadatak, a oni i dalje u klubu.
Koja bi tu svrha bila?

Au bre, pa ja to nisam znao.. Sta sad raditi..

Nista, teraj dalje.
Kada radis SBC, samo prvih 11 gledaj , i tu stavljaj igrace, ako i menjas neke, i stavis ih na klupu, kada vidis, da si sklopio zadatak, te igrace sa klupe vracaj nazad u klub.
Ti si fakticki brisao te igrace.

Hvala, sad znam.. Sa 2,500 coinsa i svega 4-5 gold rare untradeble igraca tesko je napraviti nesto..

Tako mu dodje 🙂 Igraj da zaradis za jednu ikonu ili ronalda/bale-a pa fokusiraj igru preko njega i nadaj se najboljem ako nemas pozitivna ocekivanja.

Nazad
Vrh Dno