Šta je novo?

FIFA 18

@T00L:

Sa takvim stavom tesko ces daleko dogurati u multiplejer igrama. 🙂 To je isto kao kada bi rekao - sta da radim tek sam poceo WoW lvl 1 nema poente da igram protiv likova koji su 200-ti lvl 10 godina igraju svaki dan. Svi mi se zabavljamo bez ikakvih dodatnih ulaganja. Ali ako ne zelis dosta vremena da ulozis u FUT Fifa ima druge modove za vise casual igrace - klupske sezone, journey, karijeru... Ako si talentovan mozes da dobijes svakoga sa timom od 10 miliona koji je samo dao pare za packove i ne igra bas cesto. Skill uvek pobedjuje skupi tim narocito jer EA balansira sa hemijom i mnogi tvrde da postoji hendikep na strani igraca sa visestruko skupljim timom.

@GamerMan:

Svi prave pocetnicke greske. FUT je dosta dubok i slozen mod sa milion opcija.. Nemoguce je sve pohvatati odjednom. A nazalost dogode se greske i iskusnijima. Kolega sa foruma je pre neki dan "obrisao" Mesija koji je 900k.

Poslednja izmena:
Ja odigras jednu iz SB-a na profesional sa zenom i dobismo 3:1. Mislim da cu da nastavim tako bez obzira na manje poena, jer cu uglavnom dobiti i veci budzet za packove posto vec hoce Robena, tako da mi ne gine Bundes liga do NG 😀

Ovaj Lil sbc ce biti gori nego proslogodisnji Tuluz. Sacekao sam da ovaj lik nestane sa marketa i prodao 13 komada za 3 minuta. Ne mogu da oprostim sebi sto sam ulagao na drugu stranu jer sam mislio da ove kartice nece da odu na max. 😀
230c536121c861a6409b9e91dbf8ab07.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Wow kakav profit na Lilu covece...

Meni bas lose ide u WL. Uspeo sam malo da se iscupam na kraju i doguram do Silver 1. Zapao sam u krizu sa timovima, menjao fitness tim, kupio Bergkampa 87 i odmah posle 2 utakmice ga prodao, pukao na njemu oko 20k, prodao Aguera teska srca i vratio 4-3-2-1 jer je produktivnost Crespa dosta opala od kako sam presao na 4-1-2-1-2. Prodao Mesija jer je beskoristan u lagovitim utakmicama i uzeo Bejla koji mi se cini daleko bolje za sada, vise utrcava, snazniji je i ne mogu ga tako lako odgurati sa lopte, daje i vise golova. Mesi mi je razocarenje, pogotovu njegov finesse long shot od koga sam ocekivao mnogo vise. Nemojte da se zeznete kao ja, uzmite odmah Bejla ako se dvoumite, igranje sa Mesijem mi je bila najveca greska jer takav tip igraca jednostavno nije za ovogodisnju verziju Fife.

Takodje, najverovatnije cu da batalim fitness team i predjem na squad fitness kartice. 🙁

e da, veceras je fool moon boost scream kartica ko je hteo da radi neki Icon SBC.

Poslednja izmena:
Vise nisam hteo da cekam, i resio sam da se pocastim:

9064abe184a976285aba0c8ca6bea9fc.png

Od svih paketica, koje sam redom otvarao, nisam dobio bas nista.
I na kraju zavrsim Benfika zadatak, i u najslabijem paketicu uleti on:
Nije bas nesto, ali povratio sam nesto coinsa.

Poslednja izmena:
Bravo! [emoji1303]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li sada prodati Sterlinga, ili sacekati?
Trenutno ide, za oko 200k.
Da li ce skociti cena, kada izadje iz paketa?

Evo ovako stvari stoje na PS4. Kada je izašao te noći je bio 265k, pa posle toga do petka uveče 330k, ja ga tada uzeh za 299k, i od tada je pao sve do sada na 260k. To je ukratko kretanje cene, e sada, da li će ići gore ili dole kada izdaje iz paketa, možda neko iskusniji sa Fifom zna?

Sent from my iPhone using Tapatalk

90% IF kartica poskupi kada izadje iz packa, sta ce biti slucaj sa Sterlingom videcemo. Ja bih je sacuvao jer Siti igra odlicno ove sezone i verovatno ce neki od sledecih POTM igraca biti odatle, a sbc ce zahtevati IF kartice, mozda cak i Siti IF kartice i onda ce sterlingu cena da ide u nebo.

Sacekaj da izadje iz packova, proveri cenu 3 dana nakon toga pa prelomi.

Pa da, neka ostane , za sada.
Ne verujem, da cu moci dugo da ga cuvam, posto trenutno imam oko 450k, a to mi je premalo.

Ne znam da li samo vise otvaras packove ili imas toliko srece... Ali svaka cast, uz onog Vidala... Ja sam ove godine 3x dobio discard informe i to budem srecan.

Btw cestitke na Costi, ja jos nisam resio da zagrizem. Jel si koristio scream kartice? Javi kako se pokazao.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Je l mogu da se koriste za Costu ili kada se traži IF kartica one glupave mesečne od WL?

Poslednja izmena:
Ma otvorim, mozda 3-4 paketica nedeljno, ne više.Resavam SBC, skoro svaki.Sada, kada je bio Black Friday, ispraznio sam klub, znaci, ostalo mi je 15 zlatnih, sve sam iskoristio.Sreća je jako bitna.
Rešavao sam i onog Al Somu, i dobio Dele Alia, tako da me ni on nije izašao puno.

Sto se tice Coste, jos je rano, samo sam 6 utakmica odigrao, statistika 3 gola, i 3 asistencije.Trenutno je u nekom prinudnom timu, koji je sklopljen od preostalih igrača, znaći u prosečnom timu.
Ono, što me kod njega brine, jeste finiš, samo 75, i mislim da se oseti.Imao sam par zicera, i ostao sam u čudu.Ne znam, da li mogu to nekom karticom, malo da korigujem.
Takodje, koristio sam scream kartice, + sam imao neke untradable, kao npr. Ceh, Mihtarijan, Markisio, Insigne...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Finishing malo pojacaj sa Hunterom (najveci boost daje Deadeye).

Probacu prvo deadeye, pa ako ne funkcioniše, onda quick sell. [emoji16][emoji16][emoji16]

Inace, u nagradi, od SB, naravno, jedan jedini, neponovljivi Bas Dost.
Kad vidim, da ljudi, bukvalno nista ne dobiju, ne smem da se zalim, ali zar mora, ovaj lik, da bude u svakom drugom paketu.

Ja cak ni njega da izvucem.. :/ DOSTa malo srece imam zaista.

Da se prikljucim Dost hejtu i ja.

Proslogodisnje kartice i aktuelne nocne more. 😀

Nadam se da ce me ove godine zaobici.

f659e8ca87c78374156cd14a314a3f11.jpg
5ef34765e9ef284dcc62af02d94e7d62.jpg

Poslednja izmena:
Internet trenutno bruji o no-loss glitchu koji se navodno radi tako sto napravite hotspot sa 4K mrezom i pozovete sami sebe u toku utakmice. Kada pukne veza ne detektuje izgubljenu partiju.

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7hlbku/someone_try_this_and_see_if_legit_tag_devs_and/

Na pomolu je veliki skandal jer EA navodno zna za ovo od FIFE 17, dosta "pro" igraca koristi glitch da ostvari 40-0 ucinak u WL i SB, a na udaru su trenutno dva popularna rumunska jutjubera koji su omrznuti zbog promovisanja coin seller sajtova - Ovvy i Krasi. Prosle nedelje Tass se zalio na koriscenje ovog glitcha pa mozda EA uradi nesto po ovom pitanju... Npr, da ogranici kvalitet veze u vikend ligi, sto vi postedelo mnoge igrace muka ali opet stavilo u nezgodnu poziciju igrace koji su udaljeni od EA servera.

Takodje, nesto slicno chemgateu ljudi su uocili nedostatak odredjenih specijalizacija i trejtova online kod SBC igraca.

https://imgur.com/a/r8YsT

E sad traitovi bi trebalo da budu vezani za igrace online i offline, dok su specijalizacije zavisne samo od statistika koje opet mogu biti bafovane ili nerfovane u zavisnosti od hemije? Ovaj na slici prikazuje specijalizacije a ne trejtove, ali mozda su na tragu necega sto ce biti vece od chemgatea.

Poslednja izmena:
Jedna ispravka, krasi je bugarin.[emoji6]
A za njih, sta reci, obicni pacenici,mada, njima je to posao, a raja se lozi.
Izvlace paketice, nema sta nemaju od igraca , u klubu, a onda izadje jedan Azar, i oni padaju u nesvest.

Poslednja izmena:
Polako gubim volju i sve manje i manje igram.
Od nagrada iz WL i SB, najskuplji Fejsa otisao za čitavih 1000 coinsa.
Igram Horizon, sada cu uzeti GTS da se malo vozikam, i igracu kad koju SB za Gold 1 ili Elite 3.
Shvatio sam da je bolje 3 paketa da otvaram nego dva Mega packa.

Poslednja izmena:
Zato sam ja i napravio Rui Costu. Jednostavno, zasitim se, pa mi treba nešto, da me pogura.

Zasicenje jeste generalno veliki problem posle 2 meseca ovakvog tempa.

Ko je zainteresovan, 17.12. je u okviru Gamescoma turnir u FIFI 18 (PS4), 800 din prijava, a prvo mesto odnosi 70e. Skromno, ali verovatno ni domaca konkurencija nije nesto, pa ko zeli da pokusa... Bojane, prijavi se, mislim da imas dosta dobre sanse.

Da je 16. dosao bih bez razmisljanja (slobodan dan), ali ubija me to sto radim smenski, a jos sam iz Bora. Nema teorije da se vratim na vreme za trecu smenu, a bas me interesuje kakva je nasa fifa scena. Hoce li se neko od vas prijavljivati?

By the way, ulazite u 83 igrace. Za par dana je totgs i ocekuje se neki sbc, ali cak i da ne bude odmah nakog toga krece futmas, a tu je prosle godine bilo po 3 player sbc-a svaki dan. Za ovaj prosli totw sbc cene su skocile sa 1100-1200 na 3400-3800 za 83 igrace. Odlican profit tu moze da se napravi. Ja sam vec uzeo oko 100ak kartica.

Svi su dobro prolazili za BF, koji najjeftiniji nadjes.

Ja sam vec uzeo oko 100ak kartica.

Ali ti zauzimaju slotove za trade? Ako si uzeo iste...

Postoji glitch da mozes da imas neograniceni broj kartica koristeci unassigned pile. Jedina mana je sto vise ne mozes da uzimas igrace na bin vec samo na bid, pa snipingn vise nije opcija. Postavicu reddit topic kada dodjem s posla veceras.

Postoji glitch da mozes da imas neograniceni broj kartica koristeci unassigned pile. Jedina mana je sto vise ne mozes da uzimas igrace na bin vec samo na bid, pa snipingn vise nije opcija. Postavicu reddit topic kada dodjem s posla veceras.

Znam za to, negde sam procitao.
Ma, napravicu listu, od 10-ak igraca, ici cu sniping na njih, pa sta uhvatim.

Probao sam ja prvo snipingom, ali neuporedivo vise sam uspeo da uzmem kroz bid.

Tebi sniping jako dobro ide, pa je mozda bolje da zaobidjes ovaj glitch da ne bi limitirao svoje trejdovanje. Profit je neminovan, samo je pitanje koliko cemo cekati na isti.

Nazad
Vrh Dno