Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poz svima. Ima bas mnogo poruka i ne isplati mi se citati sve,a vjerovatno ste nekad pricali o njima. Da li neko ima da preporuci dobru aplikaciju ili njih nekoliko(jos bolje) za ucenje engleskog jezika? Tj da moze da odredi prvo koliko je znanje,jer nisam neznalac totalni znam pristojno,ali ne nesto previse. Da me ne uci osnovne rijeci

Postojala je ranije app Live Contact Widget, pola ekrana widget, pločice sa slikama najčešće kontaktiranih kontakata (na foru tiles u WM) iz imenika i u zavisnosti od frekvencije poziva i različita je i veličina pločica... da nema nešto sada aktuelno slično tome?

Poslednja izmena:
Poz svima. Ima bas mnogo poruka i ne isplati mi se citati sve,a vjerovatno ste nekad pricali o njima. Da li neko ima da preporuci dobru aplikaciju ili njih nekoliko(jos bolje) za ucenje engleskog jezika? Tj da moze da odredi prvo koliko je znanje,jer nisam neznalac totalni znam pristojno,ali ne nesto previse. Da me ne uci osnovne rijeci

Ako ti treba nešto na fazon fleš kartica probaj sa Anki Droidom, jedino što bi morao da mu daš svoju bazu reči koje bi da te uči :)

Problem je što smo mi malo tržište da bi postojala neka pristojna app sa dobrom bazom reči, a da bude besplatna, jer se hrani od reklama ili donacija. Viđao sam neke za iOS, kojima je prvih par lekcija besplatno, a posle se mora doplatiti za više. Mislim da ni na Androidu nije bolje.

Treba mi dobar English dictionary organizer, i.e. da mogu da sačuvam nove reči, idioms, cele rečenice, fraze..etc. Ne mora da ima integrisan rečnik ni translator. Poželjno da mogu da kreiram foldere u kojima će se čuvati tj. organizovati nove reči..Još kada bi imao alate kao što su kviz, ukrštene reči i sl.
To što sam uspeo da izGoole-am[emoji5] ne ispunjava uslove. Nebitno da li je free ili paid.

Najbolje što imam, od ranije , jeste kada kreirate nalog na dictionary.com možete kreirati svoju favorite bazu, pa čak i organizovati sve po folderima, a tu je i Game sekcija, crossword puzzles, sudoku I sl., ali sve to ne postoji u Android app verziji.

Sent from my Redmi Note 3 Pro [kenzo] using Tapatalk
Pomenuti Anki Droid ima samo fleš kartice, ali taj deo posla odlično radi.
Možeš praviti različite špilove, pa u njih trpati različite stvari, imaš desktop app, web app i free je (samo se za iOS plaća).

Moze li se u Samsung browseru namestiti da novi tab otvori u pozadini a ne da ga postavi ispred trenutnog taba?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne otvara mi linkove iz talka u Chrome gearbest i ali, cenim da nešto treba da ubacim u Adaway?
Screenshot_20171126-190446.png

Koristi li neko Freelancer aplikaciju, uopšte mi ne prikazuje notifikacije u aplikaciji, dok redovno stiže na mail i vidim ih preko sajta.
Huawei p9 lite na nougatu

Potrebna mi je aplikacija koja bi uradila transkript audio zapisa.

Snimao sam neka predavanja (na srpskom) pa da ne bih slusao i zapisivao jer oduzima mnogo vremena hteo bih samo da pustim snimak na kompjuteru a da telefon preko aplikacije slusa i odradi posao.
Postoji li tako nesto?[emoji481]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne mogu da postignem da zapisem sve pa onda snimam. Jes' da je ilegalno ali avaj, ne ide dalje od mog telefona :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne mislim da je ilegalno. Jedino M$ i Google su dovoljno radili na speech to text softveru. Dakle nesto ovakvo ili ovakvo. Nisam testirao nijedan, ali podrsku za srpski ne verujem da iko drugi ima.

Имам проблем са нотификацијама на Тапатоку, појаве се на секунд и нестану, нема их у статус бару. Како да наместим да остану тамо? Тренутно имам Alcatel A5 Led.

Послато са 5085D уз помоћ Тапатока

Dajte neki predlog za app koja prati gde su popusti (shopping) u Srbiji a da je bas dobra :d

Hvala.

@faca nemoj da se ljutis ali ima tema za tapatalk.

Poslednja izmena:
Ово важи за све апликације којима стиже нотификација. Појаве се на секунд и нестану.

Послато са 5085D уз помоћ Тапатока

Mozda je problem sto taj sajt nije https, mada bi trebalo da to i prikaze.

Nazad
Vrh Dno