Roditeljima je crkla savršena Samsung plazma iz 2009. koja je sve do sada radila bez greške.
TV se isključivo koristi za gledanje SBB D3 kablovske preko SBB risivera.
Gleda se uvek u velikoj osvetljenoj prostoriji sa razdaljine od oko 2.5 do 3 metra.
Do sada su imali ekran od 42", tako da bi im 43 bio dosta, eventualno 49, ako bi sam panel bio kvalitetniji u odnosu na 43.
Bitni su i uglovi gledanja i naravno prikaz slike.
Razmišljam o Sony-ju nekom. Ja imam svoj W755 iz 2015. Jedino mi je tu problem sam Android koji je prilično loš u odnosu na Samsungov firmware, ali kontam da pošto im samo treba za gledanje D3 preko risivera, onda i nije važno.
Kupuje se u našim prodavnicama, 5 godina garancije, ne bi nikako išli preko KP.
Šta biste preporučili?
HTPC spoji HDMI kablom a pojacalo sa TV preko spdifJedno pitanje koje je (malo) OT - trebalo bi da uzmem 55XE8096 pa me interesuje kako da ga priključim na pojačalo (nije av risiver ) već stereo pojačalo? Na pojačali ima optički i coax spdif ali je optički zauzeo htpc.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa da, zar nisam bas to i napisao goreMisliš HTPC preko hdmi na tv, a TV preko optičkog na pojačalo?
meni predstoji kupovina 2 tv-a .. mislio sam da cu lako uzeti 2LG-a, ali posle svih kritika ovde, gledam dalje .. jedan TV je za majku, gde zbog prostora najvise moze da ide 40inca (event 43), ali mora da ima centralno postolje, sto drasticno smanjuje izbor .. (nista drugo nije bitno pa cak ni FHD, gledace se PTT kablovska) .. mislim se da mozda kupim i neki polovnjak, samo nisam siguran da li od domacih preprodavaca da uzimam, npr https://www.kupujemprodajem.com/phi...ao-nov-53444502-oglas.htm?filter_id=110419535
za mene gledam za spavacu sobu max 43, opet zbog dimenzija prostora (toliko ima od zida do vrata, bukvalno) .. zapade mi za oko SAMSUNG UE43M5502, a vidim da je i Duke dao preporuku za taj sa MVA panelom? TV (najvise SBB digitalna kablovska) ce se gledati iz kreveta i bice podignut malo, znaci kao u hotelima sto se cesto montiraju na zid pa gore, verovatno cu morati mali nagib da pravim - ima li nosace koji mogu da daju mali nagib i po x i po y osi?
Crni petak, pa da ne kvari kupovinuZasto je duke banovan?
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Pa licno sam ga*****ao bi se zato sto ti je to rekao vojvoda, a lik troluje ceo forum nekakvim anti marketingom i sl.??? Pise ovde iskustva sa nekakvih placenih recenzija i kvazi tekstova.
Gospodo pravac u radnju pa sami gledajte sta vam vise odgovara i poraygovarajte i cujte misljenja sa vise strana pa na kontu toga gradite sopstveno iskustvo i zakljucke. Ja sam prestao da ucestvujem u ovoj temi upravo zbog likova koji misle da su najpametniji i da su popili svu pamet ovog sveta tako sto su citali i citali nekakve recenzije. Ne slazem se po pitanju mnogo toga sto je Vojvoda izjavio, nemam nista licno protiv coveka, jedno vreme sam iznosio argumente a sada vise ne zelim jer se stalno vrti ista tema a smenjuju sagovornici. Iz pouzdanih izvora znam da je dosta recenzija placeno pa i cuveni rtings ili jos mnogo njih koji uzimaju mnogo novca u propagiranje anti reklame nekih brendova.
@milojkovstojko Ja bih te zamolio da mi kazes zasto bi se *****ao za model televizora koji si hteo da kupis? Evo ja sam glup i neupucen i zelim da kupim televizor koji ti zelis pa mi objasni zasto mislis da je on los i sta ti smatras koji je tv dobar u dijagonali 32''?
Sta se ovih dana preporucuje kao best-buy (cena/performanse) u rangu 55/60'' za standardne potrebe (mutlimedija, gejming, domaca kablovska), a da nije neka nenormalna cena? Recimo do 1000e, ako moze i za manje novca jos bolje? Hvala
Coax I spdif su verovatno paralelno vezani tako da ih ne možeš koristiti nezavisno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari