Ovo „druga“ je tačno samo formalno pravno.
Razlikuje se adresa (mada su u obe u Čačku) – vlasnik oba privredna društva je isto fizičko lice i zakonski zastupnik (direktor) oba društva je ista osoba.
P. S.
Pre dva meseca sam kupio za prijatelja DDR3 RAM od Emmija i paket je došao iz WW prodavnice u Čačku. „Druga“ firma :d.
Pre dva meseca je bilo tako, sada je I bukvalno Emmi druga firma (iako je isto sediste kao i WW-u), znaci imaju svoj pecat, svoj racun, bili su deo WW Shop-a, sada su svoji formalno, a I na papiru (ukucaj u NBS pretrazi Emmi shop I izacice ti firma sa drugim PIB-om tj dokaz da nije ista firma vise).
to sto nije isti pib, ima drugi pecat i racun ne znaci da nije ista firma i da ih isti covek ne drziinace nije nikakva tajna da je emmi otvoren samo da bi alti(ili winwin, emmi kako god neko zeli da zove) zabio vp kupcima noz u ledja i otvorili svoje maloprodajne ww objekte, da bi kako kazu preziveli jer vp kupci slabo placaju ili mozda da uzmu dodatni 'leba od mp kupaca, a skoro ceo pc asortiman su mogli samo oni da uvoze tada. Emmi je zamisljen kao webshop (da ne bi skakali sebi u stomak i bili sami sebi konkurencija ww shopovima) gde ce se po vp cenama (da po cenama koji su dobijali dileri) prodavati mp kupcima sto cak i zakonom nije bilo dozvoljeno jer je nakon ww vp kupaca bilo sve manje. Pa onda kao druga firma trte mrte imaju svoje sopove... inace gde nestade alti b2b? Secam se da su jedno vreme cene u emmiju bile nize nego dilerske, i to sve sa rabatom i popustom za avans...
No ovo nije tema verujem da je to extra firma i verujem da sve ovo gore sto sam napisao nije tacno i da dobro tretira svoje zaposlene i partnere tako da sve pohvale za akcijuSve pohvale i za njih jer su doprineli da sve vise shopova sami uvoze svoju robu i time doprineli smanjenju cena :smash:
Posle godinu dana korišćena sonija, ima neke utiske, koje ću kasnije napisati. Igrom slučaja pojavila se potreba za drugim TV-om.
Uzeo sam samsung 65" MU8002 model za drugu dnevnu sobu. Sony ima bolju sliku za 4k HDR 10 sadržaje, što i ne čudi, s'obzirom na 10bitni kvalitetniji panel.
Samsungov tv je više user friendly. Sony ima savršeni glasovno prepoznavanje i brži YT. Samsung ima 3 hdmia, sony 4... Sve u svemu, oba tv nisu zaokruženi proizvodi. Samsung ima sliku koja "pršti" i deluje življe na neiskusno oko. Sony ima prirodnije boje, ali ga je hebeno namestiti. Za igre, sony mi je bolji (kad stignem da igram nešto). PS4 pro ne uključuje hdr mode na samsungu, ako nekom pomaže. Na soniju kada gasim tv direktno iz YT-a nekad se desi da se tv sam upali iste sekunde i prijavi grešku na YT aplikaciji (android shit naravno). Sony trenutno ima android 6.0.1...
Još jedna jako bitna stvar. Sony HiFi BT sluške od 200e NE RADE NI NA TV-u ni na PS4!!! Na Samsungu rade. Sony nikad više u kuću, osim PS-a
DOPUNA (VAŽI ZA SVE)!!!
Sony KD-43XE7077 za 61k!!!
Da li je greška u ceni, ne znam, ali za te novce nema ni u Germaniji :zgran: :banana:.
Ako je ponuda stvarna, kupujte dok traje (ako vam treba IPS-oliki TV).
Hvala članu koji mi je javio.
P. S.
Bolje da izdvojim poruku pošto je jako bitna i radi pretplatnika na temu.
Postoje testovi Philips 49PFS4131 i Philips 49PFS4132 modela. Oba imaju S-IPS panele i prošla su jako dobro, štaviše odlično za tu budžetsku klasu.Iscitao temu i procitao vojvodin odgovor - i zakljucak mi je da su budzet serije totalni promasaj ove godine :d
Pokusavam naci neki 40-43" i stvarno ne vidim nijedan interesantan (citaj: dobar) model. Moram da odem uzivo da vidim Philips 43PFS4131 negde, ako mi odgovaraju uglovi mozda ipak njega pazarim.
Nisam gledao nista od domacih/kineskih varijanti a la Tesla, Vox, i slicno - pojma nemam kakvi su ali sam veoma skeptican![]()
Da li ovo jasno? Odnos uloženo/dobijeno je loš.Most of them are inexpensive, but they rarely offer good value compared to their competition.
///
Poor Value. Their products are often weirdly placed in comparison to their competition and are consequently rarely recommended by us.
Upravo to – i drugi u ponudi imaju modele sa IPS panelima i to koji nisu sakati (WRGB), a videćemo šta još LGE prodaje.Most LG TVs, unfortunately, don't offer the best value. While their IPS LCD offerings offer great viewing angles which are useful for wider living rooms, they
aren't the only ones in this space, and competition will often best them.
Ko ovde od forumskih LG fanbojeva/marketara može ovo da odbrani :zgran: :wall:? Ko ne razume o čemu se radi – to znači da je TV neglediv pod iole malo jačem dnevnom svetlu. OvakveBrillo máximo en SDR
Test Resultado
Brillo máx. en escena SDR real: 168 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 2%: 175 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 10%: 176 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 25%: 175 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 50%: 175 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 100%: 174 cd/m2
Ma nemoguće, skoro isti očajan rezultat kao kod španskog testera. I sve ostalo je manje-više slično/isto. Poseban naglasak na uglove gledanja (moje podvlačenje):SDR Real Scene Peak Brightness Show : 174 cd/m2
SDR Peak 2% Window Show : 167 cd/m2
SDR Peak 10% Window Show : 168 cd/m2
SDR Peak 25% Window Show : 169 cd/m2
SDR Peak 50% Window Show : 171 cd/m2
SDR Peak 100% Window Show : 175 cd/m2
SDR Sustained 2% Window Show : 167 cd/m2
SDR Sustained 10% Window Show : 167 cd/m2
SDR Sustained 25% Window Show : 168 cd/m2
SDR Sustained 50% Window Show : 170 cd/m2
SDR Sustained 75% Window Show : 174 cd/m2
Još jedan dokaz da LGE kupuje najgore moguće (A)S-IPS panele da bi subvencionisali OLED modele.Mediocre viewing angle, better than almost all VA TVs but not as good as some other IPS TVs such as the UH6150. Blacks remain essentially unchanged no matter the angle, but colors shift and brightness
decreases at moderate angles.
Nije ni to 100% sigurno. LG je za 40UH630v na sajtu lagao da je IPS kao ostatak game. Mislim da i dalje stoji pogrešno.Imaš na sajtu Display specification.
Dame i gospodo, ovo je novo DNO DNA :S: :crash: :zgran:!!! Ne samo što je po pitanju LED pozadinskog osvetljenja LG u 2017-toj konstantno najgori, ovo je novi crni rekord. To je negledivo u iole osvetljenoj prostoriji,Brillo máx. en escena SDR real: 124 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 2%: 125 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 10%: 125 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 25%: 126 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 50%: 126 cd/m2
Brillo máx. en ventana SDR 100%: 126 cd/m2
Ne stoji da je IPS već MVA.Nije ni to 100% sigurno. LG je za 40UH630v na sajtu lagao da je IPS kao ostatak game. Mislim da i dalje stoji pogrešno.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Najmanji problem je kupiti kolorimetar, al‘ kako ga isplatiti :S:?Paz‘, ja bih kupio X-Rite ColorMunki Display, odličan je i jeftin (150 e nije ništa za takav uređaj!), al‘ nema za to tržište u ovoj rupi od „grada“, a u stvari najobičnije palanke/varoši.
Ovde sam svojevremeno otkucao o tome:
Najmanji problem je kupiti kolorimetar, al‘ kako ga isplatiti :S:?
@ Ostoja
Čuvam linkove ka mojim bitnom porukama. Zato se uvek pozivam na iste.
P. S.
Vodič je u predzavršnoj fazi :smoke:.
Marko1996, samo da ti zahvalim za info u vezi popusta od 18% u Winwinu. Kupio sam danas roditeljima Sony KDL40WD655 za 46.700 din, i oni su više nego zadovoljni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari