Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narucio sam sa base.com Mafiu 3 vrh cena, e sad posto mi je to prvo porucivanje, jel ce me zakaciti neki dodatan trosak ili...? Cisto da se pripremim, al cenim da je ovde neko skoro uzimao, e sad kada bih trebao da ocekujem paket, koliko sam video poslali su iz svog CH magacina...

Narucio sam sa base.com Mafiu 3 vrh cena, e sad posto mi je to prvo porucivanje, jel ce me zakaciti neki dodatan trosak ili...? Cisto da se pripremim, al cenim da je ovde neko skoro uzimao, e sad kada bih trebao da ocekujem paket, koliko sam video poslali su iz svog CH magacina...

Sem nesto manje od 2eur koliko base.com napacuje za isporuku diskova do nas, ne bi trebalo dodatnih troskova da imas. A mozes da ocekujes za 10-14 dana da ti stigne.

Odigrao malo For Honor, sasvim solidna igra... dobar je koncept koji su smislili.
Samo sto imam previše igara da bih za ovo izdvojio novac a pre svega i vreme.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Da da postarina mi je odmah naplacena, hteo sam da uzmem i blu ray film neki, al mi se nije isplatilo, on sam kosta oko 5eur I jos sa postarinom izadje oko 9, plus igra ode na 26, 27eur sa postarinom i rekoh batali I uzeo sam samo igru, sad je u statusu shipped, e sad me interesuje, jel to stize postom do mene ono klasicna posta ili kurirom ili sta vec? A to za PDV me I nervira, valjda me nece zakaciti 😛

Sad mi ponovo psn izbacuje gresku ali drugu, kada hocu da udjem u store. Sad mi javlja gresku WC-40383-8 (the service ia currently undergoing mainteance). Probao sam sa restartovanjem rutera i nije do toga.
Da li zna mozda neko resenje i sta treba da radim da bi ponovo proradio?

Ništa drugo osim da sačekaš da proradi, pošto nije do tebe već Sony u tom trenutku radi "održavanje" servera.

Moram da pitam posto se svud redom prica po forumu o povoljnim TOP igrama za 10-15eur za PS4, eto ja kao neko ko je kupio samo PES2018, Crash Bandicoot i Uncharted na fizickim diskovima po full cenama, i planira da poruci MK XL sa Base za 20e, gde nabaviti Gran Turismo Sport i NFS Payback za 10-15eur? Nemam iskustva sa sharingom, ali recimo da zelim da igram ta dva naslova offline i da nabavim guest nalog na proverenom mestu / od proverenog coveka, gde da gledam, na razmena forumu ili negde drugde? Za mene je to spansko selo, pa ako ima neko raspolozen da da neke smernice, unapred se zahvaljujem 🙂

Moram da pitam posto se svud redom prica po forumu o povoljnim TOP igrama za 10-15eur za PS4, eto ja kao neko ko je kupio samo PES2018, Crash Bandicoot i Uncharted na fizickim diskovima po full cenama, i planira da poruci MK XL sa Base za 20e, gde nabaviti Gran Turismo Sport i NFS Payback za 10-15eur? Nemam iskustva sa sharingom, ali recimo da zelim da igram ta dva naslova offline i da nabavim guest nalog na proverenom mestu / od proverenog coveka, gde da gledam, na razmena forumu ili negde drugde? Za mene je to spansko selo, pa ako ima neko raspolozen da da neke smernice, unapred se zahvaljujem 🙂
Samo na razmena igara imas 🙂

Ja ne volim guestove i sharove, posebno sto sad ima ova neka nova opcija gde guest moze da stavi kao da je njegov nalog primarni..

Ja kupim igru obrnem i zamenim za drugu..Jedino sto zadrzim su neke sportske koje prodas pre nego sto izađe nova verzija..

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

U poslednjih godinu dana sve vreme kupujem igre kada su na akciji (Weekly Deals na US PSN i Deals & Offers na UK PSN). Popusti budu još veći ako na nalogu na kom kupujem igre imam PS+ pretplatu. Jedan nalog delim sa dobrim drugom, a drugi sa šurakom. Kodove za wallet nabavljam po realnoj ceni (1:1) tako da je ušteda maksimalno moguća. Retko kada kupim igru day one, obzirom da trenutno imam oko 50 AAA igara (indie ne računam) od kojih mi je većina u backlogu i čeka prelazak.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Gran Turismo za 10 evra nema nigde 🙂

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Juris akcije na psn, amazonu, base.com itd. Na amazonu bila ova akcija za preplatu psn od godinu dana za 40 dolara. Posle za haloween uzeo gta v za 25 dolara a fifu za 40. Meni odgovara psn jer imam dve konzole na kojima delim jedan nalog. Skoro sam uzeo The Order 1886 za 4 dolara.

Ništa drugo osim da sačekaš da proradi, pošto nije do tebe već Sony u tom trenutku radi "održavanje" servera.
Aha. Hvala na brzom odgovoru. Nadam se da ce brzo proraditi. Inace prosli put mi izbacivao gresku vezanu za ip adresu, bili su banovali ovu moju.
E sad jel mogu i tako da mi banuju i nalog jer sam iz Srbije a imam USA acc ili samo banuju ip adrese? Ne znam jel je jos neko imao takvih problema? 🙂 Nemam inace nikakav vpn, a u pitanju je kablovski net. Kupio sam vec par igrica i imam placen psn+ pa da ne ostanem bez svega toga. 🙂

Uglavnom je ip adresa, nema razloga da ti banuju nalog. Doduše meni srećom do sada za sve ove godine nije ni jedno, ni drugo. Isto sam na US preko Srbije.

Evo sad npr ima MK XL na akciji na US Store-u... ako si PS+ košta te samo 12 dolara. Mad Max 5$, Shadow of Mordor GOTY 8$. Tako da radije uzimam tako igre nego da share-ujem ili da uzimam na disku. Jedino ove nove igre su skupe ali to svakako ne uzimam na staru jer imam gomilu igara pa će svakako naći na popustu i jednom trenutku.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Pa onda znaci sve pada u vodu sto se prica u mnogim temama - top naslovi za 10-15eur jer to nije tako...ja da placam ps+ koji mi ne treba da bih za 2-3 god kupio top naslov upola cene za koji me 10x prosla zelja da ga odigram ili dobio neki top naslov za dz koji me i ne interesuje, neka fala. Cini se jeftinije al te izadje skuplje, naravno u mom slucaju. Kome treba PS+ to i ima neke logike ali opet nije bajno i sjajno ko sto se prica jer nemaju svi ortake sa ps4 pa da se dele nalozi a i da je sve to tako opet igre kao gt sport i slicni top naslovi ne mogu da budu 10-15e nego minimum 25-30e.

Igram offline par exkzluziva tipa gt sport (a da nema splitscreen mozda bi cak i prodao ps4) crash, uncharted + pes i mk sa drustvom, pa je i prihvatljivo uzeti po full ceni, kad i ako me smore, prodam disk i povratim deo ulozenog a ostalo na steam i instant gaming upola cene sa besplatnim online 🙂 Hvala svima za info i nemoj da me shvatite u pogresnom kontekstu tipa da hejtujem i sl, samo mi je trebala potvrda da budem siguran da za mene ne postoji drugo resenje, jednostavno ima i gamera koje zanima 5-6igara, ne online, ne trofeji i ostale zaebancije, samo car igranja iz fotelje na velikom ekranu sa ekipom 😉

Poslednja izmena:
Nisam siguran da je iko pisao da Top naslove moze da se nadju za 10 evra...

Tacnije mogu. Top naslov je recimo Shadow of Mordor,sad je 8 evra kako neki rekose,ali nove igre tipa Gran Turismo sto si pitao,nema ispod 3000 dinara po izlasku

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja jesam siguran jer sam video vise puta u poslednjih mesec dana da se konstantno vrti prica u nekoliko tema na forumu da su top i nove igre dzabalesku 10 do 15eur i kako su svi u zabludi sto misle da su novi top naslovi 50-60e (za primer uzimam gt sport), jer aktivno pratim ps4 teme od letos posto sam ps4 kupio letos (izlazak crash bandicoot je prelomio tako da me shadowi, red dead, tomb i batman, pa cak i horizon zero down ne interesuju na prvu, a ni na drugu, mozda ih pazarim nekad cisto iz radoznalosti kad stvarno budu 10-15e) i zato postavih pitanje da resim tu dilemu posto nigde i nikako nisam mogao da nadjem po pomenutim cenama pa reko da vidim gde stariji vlasnici nalaze po tim ultra povoljnim cenama ali dobio sam odgovor i potvrdu da je onako kako sam i mislio u scenariju u kom ja koristim ps4.

Poslednja izmena:
Nema nikakav scenario,najnoviji naslovi su deljivi na pola po realnoj ceni, jaki hitovi budu na popustima povremeno i do 50% i onda se to jos podeli na pola i ti vidi koliko je to isplativo po tvoj novčanik.
Niko ovde ne priča o priorderima/najnovijim top naslovima po 10-15€ day one.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nema nikakav scenario,najnoviji naslovi su deljivi na pola po realnoj ceni, jaki hitovi budu na popustima povremeno i do 50% i onda se to jos podeli na pola i ti vidi koliko je to isplativo po tvoj novčanik.
Niko ovde ne priča o priorderima/najnovijim top naslovima po 10-15€ cenama.

Sent from my D6603 using Tapatalk
+1 Tako je.

Ja jesam siguran jer sam video vise puta u poslednjih mesec dana da se konstantno vrti prica u nekoliko tema na forumu da su top i nove igre dzabalesku 10 do 15eur i kako su svi u zabludi sto misle da su novi top naslovi 50-60e (za primer uzimam gt sport), jer aktivno pratim ps4 teme od letos posto sam ps4 kupio letos (izlazak crash bandicoot je prelomio tako da me shadowi, red dead, tomb i batman, pa cak i horizon zero down ne interesuju na prvu, a ni na drugu, mozda ih pazarim nekad cisto iz radoznalosti kad stvarno budu 10-15e) i zato postavih pitanje da resim tu dilemu posto nigde i nikako nisam mogao da nadjem po pomenutim cenama pa reko da vidim gde stariji vlasnici nalaze po tim ultra povoljnim cenama ali dobio sam odgovor i potvrdu da je onako kako sam i mislio u scenariju u kom ja koristim ps4.

Te veće ekskluzive na samom launchu nećeš sigurno videti za 10-15e čak i da sharujes nalog. Godišnje sportske simulacije još manje. Uglavnom veći pad ide posle 6 meseci, ako se upecas na nekoj akciji ili ponudi (uglavnom fizičke kopije) ali i tada je retkost da idu ispod 30e. Sem ako nisu flopovali poput recimo Preya I ME Andromeda (koji su izašli unless aprilu/maju a pre mesec dana I'm je cena bila oko 15-20e).
HZD je recimo bio 30/35e, Crash 25e (boxed nov).
Dok recimo Persona5 I Nier Automata nisam uopšte viđao da ide ispod 39.99...

Za eksluzive ćeš znači morati da čekaš, ali ako deliš nalog sa nekim a pritom pazarite na USA dosta povoljno možete da prodjete.

Btw ima li PSN neku "akciju" u EU regionu sada za nadolazeći black Friday week sale? ( kao Amazon npr)

Na UK PSN-u ima Double Discount do 24.11.

^ videh, znaci to je to. Hoce li dodati jos neke naslove ili ostaje ta ponuda (set ponudjenih igara) do kraja? Posto za dobar deo ponudjenih naslova alternativno mogu da se nadju jeftinije fizicke kopije...

Ne verujem da će išta dodavati u tu akciju, ali će gotovo sigurno biti neka nova akcija posle 24.11. A što se cena tiče skroz su fine pogotovo ako imaš PS+ pretplatu.

^ moguce.
Primetih takodje (mozda je bilo i pre) da su aktivniji sa ovim "weekly deals" - Skyrim prosle i TR Anniv. Edition ove nedelju su po ok ceni.

Eventualno jos Deadpool (je na all-time lowest u EU) i Deus Ex - ostatak ponude je "meh".

Sto se tice ovih JRPG-ova FF serijal i Kingdom Hearts -> sta tu vredi odigrati, tj koje delove? (ako ista uopste)

Poslednja izmena:
a pre Skyrim su bili Crash N'sane za £24.99 i Witcher 3 GOTYE za £15.99

^ dabome Witcher je bio za 19.99e.

ME: Andromeda je 19.99e (sto je recimo priblizno 19$ koje sam platio sa sve shippingom za novu deluxe verziju sa USA amazona - gde je isao za "bagatelu" od 12-13$ i to za manje od pola godine... pricam naravno o novim neotpakovanim diskovima, mogu misliti koji je flop bio za developere da cena u tako kratkom roku padne toliko,kao i za Prey, iako uopste nisu thrash igre kakvim ih predstavljaju)

Crash je bio na nemackom Amazonu skoro za 25e (i na base-u) i otisao u roku od odmah. Bice sigurno za 20e do proleca preko toga ne bih placao, tako da vredi sacekati.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno