Šta je novo?

FIFA 18

Ja crnog Zahu, odlican tandem. 😉
Uzeh sada ovog Sanea, zelenog, za 260k, ne znam da li je pametno...

Ja uzeo tog Sane-a, sinoc za 190.000.
I ******, prodam ga za 240.000, a vidim cena mu ide gore.
Jednostavno, nemam strpljenja.

Videcu.Uzecu verovatno Rashforda.

EDIT:
Jel vredi onaj Kante 240.000?

Poslednja izmena:
Kalkve gluposti u ovim SB. Juče igram sa Englezima, ne mogu pas da sastavim, izgubim dve, prebacim na italijane i dobijem 2 glatko. Jutros sa italijanima 3 glatko izgubio, šansu napravio nisam, vratim na engleze i vežem 5 pobeda. Nemam više stvarno pojma šta se dešava. Novi oponenti od 17h će me veravatno opet dobiti i tako naizmenično.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

I sto je najgore ,na kraju nedelje dobijes 2 mega packa u kojima nema apsolutno nista -_-

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Baš tako. Jedini vredan igrač kog sam dobio do sada je crni Aspas koga sam odmah prodao. Sve ostalo što imam a da vredi sam kupio.

Auuu, sta je ovo.
Od 5:3 u WL, stignem do 5:6.
Sada igram mec, pobedim 3:1, zavrsio se mec, ide statistika, i pukne veza sa EA, i jos jedan poraz.
Bravo EA.:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Nije to nista. Ja sam prve nedelje krenuo WL sa 8:0, pa dosao do 8:7, zatim 14:7, pa 14:12, da bih na kraju zavrsio sa 25 pobeda.

Momentum, scripting, glup matchmaking ili sta god da je, znam samo da nesto tu ne stima.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Stvarno ne znam.
Sada vodim 1:0, razbijam lika, on dobije crveni, ne iskoristim penal.
Na kraju 1:1, odnos u udarcima 24:4.
Povedem u produzetku 2:1, igraci mi se sudaraju, kao da su svi brzonzani, lik daje naravno gol 2:2, i gubim na penale.

Brzonzani = brzi bronzani? 😀

Koliko vidim likovi koji igraju WL zale se da je u Sezonama jos gore... Ja SB ne igram bas ozbiljno. Ronaldo malo pomaze i odnese prevagu u nekim mecevima. Ne znam da li koristite legacy defending? Dosta je lakse, iako gubite osecaj za online...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hahaha, pa to "pametan" telefon, pise umesto mene.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam i dalje bez izgubljene ove nedelje, osim 3-4 gde mi je iz nekog razloga konzola izgubila koekciju, i da se ne kunem, svaki put dok sam ubedljivo vodio pred kraj utakmice.. Ethernet kabl mi crkava.

Ne znam koliko je random, ali menjanje formacije na poluvremenu i posle 45 minuta attacking sa high pressure neutralizuje aupermena od bronzanog AI u mom slucaju u 100% slucajeva (mojih).

Ono sto je tuzno jeste da sam dva meseca bio Elite 1, jednom Elite 2 (izuzev prve nedelje gold 2), bez da znam: player instrukcije lol, bez low driven suteva u 1v1 situacijama, i bez L1 paseva. Sada nakon toga, mogu da meljem AI bez problema, well 5 golov a da ih ne primim tesko jer prskam sa zivcima, ali sam prosle nedelje bio na 8k poena od top100.

Evo sada sto sam odigrao 8, tj danas.

Znaci samo formacija i pressure. Legacy defending ali ne cekam da igra sama resi, secem paseve i ja trcim, X koristim bukvalno za tackle.

5f9c2cbbe3b1d88683d3f9fcc74331c5.jpg
699111702bb3d58b460338cafacda7b7.jpg

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Koje pucanje na ovog zelenog Sanea, strava. Platio ga 265, a on sada vredi 220. Dođje mi da ga dam za 200, kada sam ispao brzoplet. Da se opametim. [emoji57]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemoj da ga prodajes, nepredvidivo je trziste.
Ja sam ga sinoc uzeo za 190.000, posle toga sam video par komada od 175.000, i isto sam razmisljao, kao i ti.
Medjutim, danas je otisao za 240.000, a mogao sam da dobijem i vise, zaleteo sam se.

Ja sam i dalje bez izgubljene ove nedelje, osim 3-4 gde mi je iz nekog razloga konzola izgubila koekciju, i da se ne kunem, svaki put dok sam ubedljivo vodio pred kraj utakmice.. Ethernet kabl mi crkava.

Ne znam koliko je random, ali menjanje formacije na poluvremenu i posle 45 minuta attacking sa high pressure neutralizuje aupermena od bronzanog AI u mom slucaju u 100% slucajeva (mojih).

Ono sto je tuzno jeste da sam dva meseca bio Elite 1, jednom Elite 2 (izuzev prve nedelje gold 2), bez da znam: player instrukcije lol, bez low driven suteva u 1v1 situacijama, i bez L1 paseva. Sada nakon toga, mogu da meljem AI bez problema, well 5 golov a da ih ne primim tesko jer prskam sa zivcima, ali sam prosle nedelje bio na 8k poena od top100.

Evo sada sto sam odigrao 8, tj danas.

Znaci samo formacija i pressure. Legacy defending ali ne cekam da igra sama resi, secem paseve i ja trcim, X koristim bukvalno za tackle.

5f9c2cbbe3b1d88683d3f9fcc74331c5.jpg
699111702bb3d58b460338cafacda7b7.jpg

Ma meni to leveli nisu toliko bitni. Zato i ne igram na Legendary jer ne mogu da se oatim. WC mi je taman. Ionako u tim pakovima ništa ne dobijem. Na Legendary ću da pređem kad savladam player instrukcije a ponajviše custom taktiku.

Ma meni to leveli nisu toliko bitni. Zato i ne igram na Legendary jer ne mogu da se oatim. WC mi je taman. Ionako u tim pakovima ništa ne dobijem. Na Legendary ću da pređem kad savladam player instrukcije a ponajviše custom taktiku.

Igraj slobodno na legendary, kazu da je jos laksi nego wc. Ja ovaj SB bez izgubljene na legendary, doterao do golda 2 cini mi se ali me mrzi vise da igram. Da ne mislite kako je do Ronalda, sa Balotelijem i ekipom mislim da je u jednoj bilo 9-1 protiv onih bronzanih i nonrare... bez taktike i instrukcija.

Igraj slobodno na legendary, kazu da je jos laksi nego wc. Ja ovaj SB bez izgubljene na legendary, doterao do golda 2 cini mi se ali me mrzi vise da igram. Da ne mislite kako je do Ronalda, sa Balotelijem i ekipom mislim da je u jednoj bilo 9-1 protiv onih bronzanih i nonrare... bez taktike i instrukcija.

Od sledeće nedelje ću krenuti na Leg samo danas da završim sa WC

Ja ukljucio taj legacy defending sinoc po prvi put i dobih 9 meceva na legendary lakse nego sto sam ikad ikog dobijao na WClass tezinu.
Cudno bas.

Ja ukljucio taj legacy defending sinoc po prvi put i dobih 9 meceva na legendary lakse nego sto sam ikad ikog dobijao na WClass tezinu.
Cudno bas.

Pa to se zna, samo mnohe mrzi da upale legacy. Samo R2 + X drzi, kreci se ti sa igracima nemoj da ti AI zbog X baguje igrace kad ne treba. Suvise lako, jedino kad ti rade kontru, ako lrave nagle okrete protivnici, pusti X jer AI ko da vozi auto u takvim situacijama 🙂 Ne moze da reaguje brzo [emoji106] Ja prso dve od 8 danas, ali sam 11k u elite 1 tako da naredne 4 veceras mogu da testiram nove formacije.

Ma mene nije mrzelo,nego nisam ni znao za to.

Probacu poslednje 4 utakmice na ultimate tezinu da vidim sta ce bude..

Jednom probao i 1:0. Previse stresa, ne smes da gresis a razlika u poenima je mizerna verujem.

Ja danas 8 i rezultat 4-4 s tim što sam poslednju izgubio 1-0 ali centar nisam prešao. Od 4 poraza, 3 su od bronzanih.

Eto probah i legendary. Ne baš protiv bronzanih već sa neko ekipom sa Ševčenkom i Hernandezom, ljubičastim Salahom. Izgubio sam 3-1. Penal u 86 i slobodnjak na ivici šesnaesterca u 90-tom. To su im bila i jedina 3 šuta. Ja sam imao oko 15 šuteva i samo je jedan ušao. Ovu ekipu bi dobio 2 razlike na WC i ne bih se nervirao zbog venzemsljskih odbrana u penala na kraju tekme.

Polako samo.
Ja sam imao 9 pobeda za redom na legendary,pa onda dve izgubio na legendary,jednu pobedio na ultimate i jednu dobio na biginer za svoju dusu 🙂

Za one, koji imaju PS4 gamepad, koliko traje baterija?
Meni nesto ovo malo drzi.
Danas u podne je bio full, sada je na 40%.

Izdrzi 10ak sati bez prestanka gameplay uz pis pauze haha. Al imam osecaj da od kad punim na adapter, traje malo manje

Jedina igra za ovih 6 7 meseci koliko imam soni koja mi je kresovala je bio Batman arkham Knight,i evo veceras Fifa jedno 10ak puta...
Hmm... Cudo to? Jel se desavalo jos nekom? Nije Disk u pitanju,digitalna verzija

Meni je dva puta juce prekinuta u WL, pri neresenom rezultatu u 90. minuti i to niko nije dobio pobedu?
Da li je moguce da to protivnik nekako uradi?
Bilo je oko 12 sinoć, i nisam mogao više, ostalo mi 10ak utakmica i imao sam 16 pobeda i zeleo sam tu gold 3. diviziju, ali jednostavno nisam video vise ni belu macku, jos te poslednje dve, prekinu se i ne uracuna se utakmica...
Poludeo sam, jer da sam dobio bar jednu, za drugu bih sigurno osvanuo.🙂

Sinoc, pred spavanje, otvorim jedan7.5 paketic,i unutra 88 rated Thiago i Werner.
Kazem, lep zavrsetak dana.
Posto sam ove nedelje preskocio SB, i odigrao tek juce 8 utakmica, zavrsim u silver 1 ligii, ja mislim.
Danas otvorim nagrade, i ono, jos jedno iznenadjenje:

aa7cc4f5644c9ce2d25caf549e23f1e6.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno