Prikači monitor na VGA port na matičnoj. Ako ne prikaže sliku, izvadi batetijicu da bi restartovao podesavanja,pa ukljuci rig. Zatim u podesavanjima stavi da ti integrisana bude primarna za davanje slike.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Uzmi rx 580 4gb dual Sapphire....Bolja je od Msi i Powercolor a jeftinija je od rx 570 Sapphire Nitro+.
Rx 570 saphire nitro + kosta 260e. Ne verujem da ima jeftinija od nje.
On je nasao da kosta 305 eura ako ima za tu cenu onda mu ti kazi gde.
Hvala lepo. A da li su ti 7950 i 280x povezani klasičnim ekstenderima, ili USB? Koliko sam ovde procitao, izgleda da se te matore grafe ne slažu sa USB ekstenderima?
Da li bi se isplatilo kupiti MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G, 8GB GDDR5X (V336-001R) za 595€?
Nemaju ni nju na stanju... Jedino Gigabyte H110- D3A, tako da ću onda uzeti nju, vidim da je većuna zadovoljna ovom plojkom...Ja imam, radi sve uredno, iz prvog puta sve funkcionise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma tog novog sto moze -200 mozes macku o rep okaciti, nicemu ne sluzi. Ustelovao sam karte na kraju preko biosa samo edit strapa, a preko majnera frekvecija a napon preko majnera i AB. Ovom metodom sve karte isti napon imaju. Ukupna potrosnja riga 740w 6 komada. Interesantno svaka karta drugacije ide. 480 nitro+ 4gb elpida (znaci maltene iste karte kao ove 580 nitro+ 4gb elpida) ne mogu tako jer se desava fenomen da samo prva karta baca full hash a ostale kao stok iako su na zadatim frekvencijama, a ponovno pokretanje majnera daje full hash na sve karte. Kod nje moraju frekvecije preko biosa. Cirkus stvarno sa ovim AMD-om, ali vredi trud karte su bruka.
ma tog novog sto moze -200 mozes macku o rep okaciti, nicemu ne sluzi. Ustelovao sam karte na kraju preko biosa samo edit strapa, a preko majnera frekvecija a napon preko majnera i AB. Ovom metodom sve karte isti napon imaju. Ukupna potrosnja riga 740w 6 komada. Interesantno svaka karta drugacije ide. 480 nitro+ 4gb elpida (znaci maltene iste karte kao ove 580 nitro+ 4gb elpida) ne mogu tako jer se desava fenomen da samo prva karta baca full hash a ostale kao stok iako su na zadatim frekvencijama, a ponovno pokretanje majnera daje full hash na sve karte. Kod nje moraju frekvecije preko biosa. Cirkus stvarno sa ovim AMD-om, ali vredi trud karte su bruka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari