stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Tek sam sada provalio, da preko futbin-a ,mogu da se provere cene igraca koje imam u klubu.
Odlicna stvar.
Odlicna stvar.
Aha, vidim sada, preko Chrome plugina. Hm, nije mi nesto sigurno to da osluskuje konekciju izmedju EA web aplikacije...
Zato sto je daily knock-out. Moras da se plasiras u okviru istog dana, inace se resetuje. Takodje se razlikuju uslovi za kvalifikovanje u zavisnosti od dana u nedelji.

Uh ja zaboravio na nove IF. Nije los Tomovic, bravo za nas, ali Seria A ima dosta jako dobrih a jeftinih CB. Steta sto Sansone nije ST, mnogo se dobro pokazala njegova 79 kartica, jednom je dao 6 golova u jednom mecu, ne znam ni da li ce ga Ronaldo prestici 😛
I trebaju mi veznjaci.
Na Cam sam stavio Eriksena.Trebaju mi dva CM, i jedan CDM.
Bakajoko mi se ne svidja, tako da on otpada, razmisljam ili Matic, ili Guye?
Jao kakva je prevara taj australijanac -_- Meni bar.
Isto kao ja. Nameštaljka. Danas mi je igrač u 5 minutu srušio mesija u šesnaestercu i to negde daleko od gola i ronaldo mi ga zabio sa bele tačke. Posle toga centar nisu prešli a tim su sveta. Ja sam 4 puta pogodio prečku, 2 puta stativu, a o bizarnim situacijama gde mi igrač(Mane, Jesus, Rašford, Eriksen) sa 7 metara od gola šutira pored da ne pričam. Nemeštaljka čista, ali se više i ne nerviram. Kad vidim protivnički sastav znam šta me čeka, samo je pitanje kakva će smejurija tada da bude.Neverovatno, kako lose igram sada SB.
Vec 5 poraza i 4 pobede.
Prosle cele nedelje sam imao ukupno 7 poraza.
Doveo Kurtou i haos!
Ovde golman izgleda ne igra nikakvu ulogu.
Lakazet ili Lukaku, kao partner Jesusu?
Meni nikad bolje, nema nervoze 12/12, konstantno sam u Elite 1. Ali igram prvo poluvreme 4312 pa u drugom odem na 41212 i tu resim. Teram se da igram sa LF i RF i upotrebim Martiala ofanzivno ali mi ne ide ta formacija.
Posto covek postane paranoican sa fifom po svakom pitanju, tripujem da promena fornacije s**** AI [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Nemam ja strpljenja da se akam s njima. Ili ću ja njih ili oni mene od starta. Imam 5 ekipa, sve su pune. Danas sam sredio Nemce. Još mi treba Alaba da otpustim Šmelcera i Verati i završavam sa kupovinama, tako da me nagrade ne interesuju mnogo. Gold 1 ili Elite 1. Sve mi je jedno. Bitno je da se igem. Svi igraju isto. Sve nešto po strani pa vezu oko i u 16, a svi su u napadu kad je napad i u odbrani kad se brane. Bild ap im je na 100. Ja kad bi ga stavio na 100,ubili bi me.Meni nikad bolje, nema nervoze 12/12, konstantno sam u Elite 1. Ali igram prvo poluvreme 4312 pa u drugom odem na 41212 i tu resim. Teram se da igram sa LF i RF i upotrebim Martiala ofanzivno ali mi ne ide ta formacija.
Posto covek postane paranoican sa fifom po svakom pitanju, tripujem da promena fornacije s**** AI [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Jao kakva je prevara taj australijanac -_- Meni bar.
Ocene brutala,cena super..ali na terenu je boze sacuvaj.
Alesandrini isto. Inform kartica preeeebolesna,ali prebolesna,a na terenu nije ni za k.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
A kako vam se cini IF Fernandinho na CDM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari