Šta je novo?

Call Of Duty WWII (2017)

Upravo to, reskin lagano 6-7 godina...MP u mw2 kad je stigao je bio nesto novo manje igraca u mecu, manje mape, ali opet meni je bio zanimljiv. Slicno kao i Black Ops kec posle njega, cak su oruzja i imala recoil, sto je za naslove posle njega, misaona imenica. Nije bo bio nista posebno, ali korektno.

Dto se tice mw1, igra u koju sam stukao verovatno najvise sati u multipleyeru lagano. Nesto neponovljeno, nazalost. Waw je isto bio top.

Ranije sam cod naslove prolazio samo kroz sp, ali poslednja dva du mi toliko bila mucna za igranje i to je jedno popodne da sam ih pobrisao posle 2h...Ghost je imao solidan sp, kratak naravno.

Nazalost mw1 je izasao pre deset godina, ali i dalje je mp zajednica ziva, posebno na 'jelte serverima. Picio sam dobrih 2 meseca pocetkom godine, i iskreno i dalje broj 1 fps za mene za multi. Respect za bf1 i bf3, bf 4 malo manje ;), ali ni do kolena. Zao mi samo sto nemam gsync monitor i na 144hz:d

Poslednja izmena:
Kakav SP epic igra [emoji3]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Ova treca misija u crkvi to je totalno ludo :D

I pored svega bolji od svih robo cod-ova.

ja preordovao, i ne znam, pokajao se, inace sam bf igrac ali sam za bf1 kasnio pa nisam ni hteo da uzimam posle. pricam zbog mp-a, jer zbog toga uzimam. sad uzmem ovo da bih krenuo od pocetka i ... meh. tesim sebe bacenih para. :D je l' ima neko da jos igra mp? bf3 i bf4 smo igrali ovde sa foruma. pa kakvo je s(r)tanje za cod?

Zvuk oružja je stvarno ispod proseka...Grafika pristojna...Game play COD klasik..Još uvek je na hardu samo jer je WWII...Da je neko "marsovsko ostvarenje" bilo bi expresno obrisano...

5,5-6 Vrama i 8,5-9 ram memorije? :zgran:

Poslednja izmena:
I pored svega bolji od svih robo cod-ova.
Daleko od toga. Fast pace / no recoil jurnjava ima nekog smisla u futurističkim kodačinama, ovde nema nikakvog smisla. Kad se na to dodaju SJW gluposti sa crncima i curama koji trče na sve strane i to da vojnici nose uniforme i naoružanje koje nije autentično, teško je pronaći bilo kakvu imerziju.

Recimo Black Ops 3 je čak i imao sasvim ok mp sa prisustvom kakve takve krive učenja, mada je i to bilo daleko iza Titanfall-a. Ako bih morao da igram neki cod u mp, radije bi upalio BO3 nego ovo.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Probao sam juce, meni kampanja deluje sasvim zadovoljavajuce. Zvuk je skroz dobar, grafika deluje impresivno. Doduse nisam odigrao poslednjih par godina nista od novijih naslova CoD-a posle prvog Black Opsa nisam uopste igrao CoD.

Daleko od toga. Fast pace / no recoil jurnjava ima nekog smisla u futurističkim kodačinama, ovde nema nikakvog smisla. Kad se na to dodaju SJW gluposti sa crncima i curama koji trče na sve strane i to da vojnici nose uniforme i naoružanje koje nije autentično, teško je pronaći bilo kakvu imerziju.

Recimo Black Ops 3 je čak i imao sasvim ok mp sa prisustvom kakve takve krive učenja, mada je i to bilo daleko iza Titanfall-a. Ako bih morao da igram neki cod u mp, radije bi upalio BO3 nego ovo.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Sve to stoji. Ovo iz mene govori nostalgija. :)

Probao sam juce, meni kampanja deluje sasvim zadovoljavajuce. Zvuk je skroz dobar, grafika deluje impresivno. Doduse nisam odigrao poslednjih par godina nista od novijih naslova CoD-a posle prvog Black Opsa nisam uopste igrao CoD.
Grafika otkida i radi perfektno [emoji3]

Da, kampanja je za sad vrlo dobra (nisam presao jos), mada mi celokupan utisak igre vise vuce na neki novi MOH WWII nego na COD. Nema regenerativnog healtha, postoje korisni saborci, tok i odvijanje misija standarni za COD ali nekako su mi insipirativniji nego gomila prethodnika. Meni je ovo za sada iako posle ko zna koje igre koja prati D Day i ostatak probijanja ka Nemackoj sasvim dobra kampanja. Grafika je takodje dobra, ima i HDR podrsku i gomilu featuresa za PC (doduse ja igram na PS4 pro), a zvuk ne bas nesto specijalno ali su bar eksplozije kako treba, imaju pravi udarac za razliku od BF-a gde i dalje to nekako fali (testirano na 15" sub-u). Ona filmska scena sa vozom i preturanjem je bas epic.

jedno pitanje kakva je optimizacija jel radi bolje od cod IW ili isto

kako li ja samo zabadam ocenjivanje novog coda po netu, gde se ne zna po cemu je veca pljuvacina, po sp-u ili po mp-u

dodjem ovde i citam kako su ljudi poprilicno zadovoljni (?!?) - doduse jedan od njih igra na ps4 :d

izgleda da se ovde ljudi jako jako slabo secaju prva dva cod-a pa i mw1

Poslednja izmena:
^ Zasto gledate po ocenama ? Kad bih gledao tako nista nebi igrao. Po onome sto sam video na twitchu svidelo mi se I pazaricu je za dva tri dana.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

^ Upravo, zadovoljice me dovoljno toliko da kazem da nisam bacio pare. Uostalom u zadnjih par meseci nista ne igram osim R6 ( jos malo pa sam platinum rank )

MP-40 i Thompson, zvuče kao da se puca iz automatske vazdušne puške...Bolji je zvuk bio, ovih oružja u COD2

Generalno kampanja nije toliko losa, meni je mnogo bolja nego bf1(ogradjujem se od mp-a,njih ne igram)

je l moguce da niko ne igra na pc-ju mp sa foruma? :D

Pojavila se i na pijaci. :D

Malo bzv bez ruske kampanje...Suviše kratka...

Izgleda da ne igra...

Ja cekam decembar ili eventualno januar kako bi video da li ce ostati dovoljno veliki player count da se isplati da ulozim novac u ovo. Ne bih da se ispalim kao za Advanced Warfare.

^ Zasto gledate po ocenama ? Kad bih gledao tako nista nebi igrao. Po onome sto sam video na twitchu svidelo mi se I pazaricu je za dva tri dana.

zasto ne bih gledao ocene koje spominju realne stvari koje su se mogle naslutiti i po prvim gejmplej snimcima

zasto ne bih gledao ocene koje spominju realne stvari koje su se mogle naslutiti i po prvim gejmplej snimcima
Zato sto ocene nikad nisu merodavne ako se tebi licno ne svidi igra. Moze igra da ima od svih sve najbolje ocene al ako je meni sra*je naravno da je necu igrati.

Hmmm...evo i mojih nekih utisaka...graficki igra nije losa,u nekim momentima deluje jako fino,a opet u nekim totalno isprano. Sam gameplay je ok,od mene prelazna ocena,sve lepo klizi na najvisim podesavanjima,zakucanih 60fps na 290x/i5 6400/8gb ddr4....ali ono sto mi je jako cudno je zvuk. Nekako je supalj,prazan,fali ona brutanla muzicka podloga koja je krasila one dobre stare CoD-ove,tako da mi to malo ubija osecaj,ali svakako cu je odigrati,ako nista drugo,iz postovanja prema prvim delovima koji su stvarno bili fantasticni.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Vrh Dno